Milanović: Status Hrvata u BiH je ključni nacionalni prioritet
Page 1 of 1
Milanović: Status Hrvata u BiH je ključni nacionalni prioritet
https://avaz.ba/vijesti/bih/660282/milanovic-o-hrvatima-u-bih-njihova-domovina-je-bih-onako-kako-je-zacrtana-prije-26-godina
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Milanović: Status Hrvata u BiH je ključni nacionalni prioritet
A nije ona koju Židov soroševac vođa Kruga 99 Jakob Finci želi ?
Evropa ne želi nacionalne države. Uskoro će isprazniti BiH i tamo naseliti imigrante.
Živjela multikulti građanska soroševa vizija svijeta.
Broj rođeni u BiH 2020 : 19.378
Bude to palo i na 15 tisuća
Soroš je kralj
Evropa ne želi nacionalne države. Uskoro će isprazniti BiH i tamo naseliti imigrante.
Živjela multikulti građanska soroševa vizija svijeta.
Broj rođeni u BiH 2020 : 19.378
Bude to palo i na 15 tisuća
Soroš je kralj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Milanović: Ja sam nacionalni političar, nisam krotki, prevrtljivi briselski ćato
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Milanović: ‘Ja sam predsjednik Hrvata u BiH, u čije ime govori Komšić?‘
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
» Bijesni Vrkljan ko niko oprao Plenkija i Zokija:'Dodika gledaju kao zastitnika Hrvata a to je ono zalosno.Ugledajte se na Kurtija kako ga stite zapadni saveznici.Hrvatska nema vise strateskog saveznika na zapadu a krivi su Plenkovic i Milanovic.'
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Milanović: ‘Ja sam predsjednik Hrvata u BiH, u čije ime govori Komšić?‘
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
» Bijesni Vrkljan ko niko oprao Plenkija i Zokija:'Dodika gledaju kao zastitnika Hrvata a to je ono zalosno.Ugledajte se na Kurtija kako ga stite zapadni saveznici.Hrvatska nema vise strateskog saveznika na zapadu a krivi su Plenkovic i Milanovic.'
Page 1 of 1