Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini
Page 1 of 1
Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-kraha-u-briselu-i-berlinu-hdz-prijeti-pregovorima-sa-snsd-om-o-buducnosti-bih/210618159
Nakon kraha u Briselu i Berlinu HDZ prijeti pregovorima sa SNSD-om o budućnosti BiH
Neupitni porazi politike HDZ-a BiH na evropskom nivo kroz negativan stav glavnih članica Evropske unije, a posebno Njemačke, prema njihovoj viziji uređenja BiH, tjeraju stranku Dragana Čovića na dodatno radikaliziranje političke scene u BiH.
Na to sluti izjava predsjednika Federacije BiH i potpredsednika HDZ-a Marinka Čavare za RTRS gdje je on izjavio kako Hrvati priželjkuju tripartitni razgovor o budućnosti BiH, ali za sada, kako reče, Bošnjaci odbijaju i svaki pokušaj sa njima osuđen je na neuspjeh.
Čavara kaže da ga stav SDA ne obavezuje, dok razgovor o budućnosti BiH vidi kao dobru namjeru iz Republike Srpske i nasušnu potrebu Hrvata, koje Bošnjaci sve više majorizuju.
"Mislim da je jasno da je razgovor, u ovom formatu, naroda i entiteta neophodan bez obzira što neki osuđuju taj postupak, ja ga smatram dobronamjernim", rekao je Čavara.
Objašnjava da je o međuentitetskom i dijalogu tri konstitutivna naroda već razgovarao sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović koja je najavila da će predstavnicima vlasti u Federaciji dostaviti zvaničanu verziju dokumenta kao osnovu za dijalog.
Čavara čak pomije i mogućnost mirnog razlaza te kaže kako se ta mogućnost nepovratno izgubila prije početka sukoba.
"Kada smo imali i od Evrope različitih rješenja i uređenja BiH i mislim da je bošnjačka strana prvenstveno odbila takav prijedlog. Prema tome prijedlog za razgovor o budućnosti svih nas u BiH nema alternative. Hajdemo na nivou konstitutivnih naroda da razgovaramo kako ćemo urediti ovu BiH u kojoj živimo da je doživimo kao svoju", rekao je Čavara.
Nakon kraha u Briselu i Berlinu HDZ prijeti pregovorima sa SNSD-om o budućnosti BiH
Neupitni porazi politike HDZ-a BiH na evropskom nivo kroz negativan stav glavnih članica Evropske unije, a posebno Njemačke, prema njihovoj viziji uređenja BiH, tjeraju stranku Dragana Čovića na dodatno radikaliziranje političke scene u BiH.
Na to sluti izjava predsjednika Federacije BiH i potpredsednika HDZ-a Marinka Čavare za RTRS gdje je on izjavio kako Hrvati priželjkuju tripartitni razgovor o budućnosti BiH, ali za sada, kako reče, Bošnjaci odbijaju i svaki pokušaj sa njima osuđen je na neuspjeh.
Čavara kaže da ga stav SDA ne obavezuje, dok razgovor o budućnosti BiH vidi kao dobru namjeru iz Republike Srpske i nasušnu potrebu Hrvata, koje Bošnjaci sve više majorizuju.
"Mislim da je jasno da je razgovor, u ovom formatu, naroda i entiteta neophodan bez obzira što neki osuđuju taj postupak, ja ga smatram dobronamjernim", rekao je Čavara.
Objašnjava da je o međuentitetskom i dijalogu tri konstitutivna naroda već razgovarao sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović koja je najavila da će predstavnicima vlasti u Federaciji dostaviti zvaničanu verziju dokumenta kao osnovu za dijalog.
Čavara čak pomije i mogućnost mirnog razlaza te kaže kako se ta mogućnost nepovratno izgubila prije početka sukoba.
"Kada smo imali i od Evrope različitih rješenja i uređenja BiH i mislim da je bošnjačka strana prvenstveno odbila takav prijedlog. Prema tome prijedlog za razgovor o budućnosti svih nas u BiH nema alternative. Hajdemo na nivou konstitutivnih naroda da razgovaramo kako ćemo urediti ovu BiH u kojoj živimo da je doživimo kao svoju", rekao je Čavara.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini
Pa rekoh , počima turistička sezona pa na jesen izbori u Njemačkoj
Sad okrenit glavu i da vrijeme prođe i da se ne donese izborni zakon
Komšić četvrti put = raspad BiH
Sad okrenit glavu i da vrijeme prođe i da se ne donese izborni zakon
Komšić četvrti put = raspad BiH
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa normalno.epikur37 wrote:Znači, CEPAJ!
Pa koji to narod na planeti će ostat u državi di ga i po četvrti put preglasaju namjerno ?
Amerikanci možda ? Nijemci ? Francuzi ?
2014-04-11
Ne učini drugime ono šta ne želiš da tebi netko učini.
Nema tog naroda na planeti koji će nakon ovoga svega moć zamjeriti Hrvatima izlazak iz ovakve tvorevine.
Nema tog naroda na planeti koji će nakon ovoga svega moć zamjeriti Hrvatima izlazak iz ovakve tvorevine.
2014-04-11
Rekoh :
1. Ide turistička sezona , zaboraviti Čovića i Izetbegovića
2. Izbori u Njemačkoj na jesen
3. Bošnjaci likuju
4. Godina prošla nema nazad
5. Komšić četvrri put
Tad ću dobit većinu u galaktičkom viječu da odvojim Hrvate iz takve državotovrne tvorevine a nitko mi se neće smijeti suprostaviti
Ne učini drugime ono šta ne želiš da tebi netko učini
1. Ide turistička sezona , zaboraviti Čovića i Izetbegovića
2. Izbori u Njemačkoj na jesen
3. Bošnjaci likuju
4. Godina prošla nema nazad
5. Komšić četvrri put
Tad ću dobit većinu u galaktičkom viječu da odvojim Hrvate iz takve državotovrne tvorevine a nitko mi se neće smijeti suprostaviti
Ne učini drugime ono šta ne želiš da tebi netko učini
2014-04-11
Ja sam radikalni dio vjeća GF
Tribalo ih je već poklati kad su treći put to napravili al ima tamo likova koji uvik nešto koće
Zato meni to bitno jer nakon četvrtog puta i te ću potpooit u vijeću i onda ide ono šta je odavno trebalo napraviti
Klanje
Koga nema taj ne postoji
Tribalo ih je već poklati kad su treći put to napravili al ima tamo likova koji uvik nešto koće
Zato meni to bitno jer nakon četvrtog puta i te ću potpooit u vijeću i onda ide ono šta je odavno trebalo napraviti
Klanje
Koga nema taj ne postoji
2014-04-11
1/3 vijeća je milosrđe
1/3 čekaj da razmislimo
1/3 su oštri i grizu odma
Sad kad bude i četvrti put dobit ću ovu 1/3 vijeća : čekaj da razmislimo
2/3 parlamenta
Milosrđe u oporbu
Sad ide klanje fizički jedinica
1/3 čekaj da razmislimo
1/3 su oštri i grizu odma
Sad kad bude i četvrti put dobit ću ovu 1/3 vijeća : čekaj da razmislimo
2/3 parlamenta
Milosrđe u oporbu
Sad ide klanje fizički jedinica
2014-04-11
Bude to fina klaonica jer nema toga Boga koji će natjerati neki narod da živi i kreira državu u kojoj ga netko četiri puta ppreglasa i još se hvali s time.
To ne postoji.
To ne postoji.
2014-04-11
pa fakat
nek to sredi GALAKTIKA
HRVATI IONAKO ŽIVE VEĆ DUGO u oblacima
bravo RAY , TI SI GENIJE
nek to sredi GALAKTIKA
bravo RAY , TI SI GENIJE
Vojni genije.Sora wrote:pa fakat
nek to sredi GALAKTIKA
bravo RAY , TI SI GENIJE
Fino blokada BiH još pet godina dok je Komšić.
Usput slom nataliteta i iseljavanje i pada broj rođeni u BiH na 15 tisuća a Hrvatska i Srbija utrka u naoružanju dok Bih ništa i podjela BiH na srpski i hrvatski.
2014-04-11
Vi muslimani i Ostali možete onda ovako :
Ostali i muslimani koji su podržavali građanski koncept možete u zapadnu Europu
Muslimani islamisti mogu kod daiđe u Anatoliju
Ostali i muslimani koji su podržavali građanski koncept možete u zapadnu Europu
Muslimani islamisti mogu kod daiđe u Anatoliju
2014-04-11
ali priznaj TUĐMAN TI JE UZORRayMabus wrote:Vojni genije.Sora wrote:pa fakat
nek to sredi GALAKTIKA
bravo RAY , TI SI GENIJE
Fino blokada BiH još pet godina dok je Komšić.
Usput slom nataliteta i iseljavanje i pada broj rođeni u BiH na 15 tisuća a Hrvatska i Srbija utrka u naoružanju dok Bih ništa i podjela BiH na srpski i hrvatski.
Tuđman ?
Ne.
Grof Drakula mi je uzor.
Ozbiljno , nije vic.
Ne.
Grof Drakula mi je uzor.
Ozbiljno , nije vic.
2014-04-11
Moj vojni idol je grof Drakula.
Povijesna ličnost koja je postojala.
To mi je uzor.
Povijesna ličnost koja je postojala.
To mi je uzor.
2014-04-11
Nije mi uzor kod civilnog života. Tu mi je Buda i nešto Isus i tako.
Al vojno grof Drakula.
Odličan vojni strateg i psiholog.
Al vojno grof Drakula.
Odličan vojni strateg i psiholog.
2014-04-11
Finci je soroševac Židov i vođa kruga 99
Trola Bošnjake da Ostali dobiju četvrtog člana predsjedništva BiH.
Bošnjaci od toga nemaju ništa a izgubiti će državu zbog sukoba s Hrvatskom.
Trola Bošnjake da Ostali dobiju četvrtog člana predsjedništva BiH.
Bošnjaci od toga nemaju ništa a izgubiti će državu zbog sukoba s Hrvatskom.
2014-04-11
Similar topics
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
Page 1 of 1