ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini

Go down

Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini Empty Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini

Post by Hektorović 18/6/2021, 23:26

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-kraha-u-briselu-i-berlinu-hdz-prijeti-pregovorima-sa-snsd-om-o-buducnosti-bih/210618159

Nakon kraha u Briselu i Berlinu HDZ prijeti pregovorima sa SNSD-om o budućnosti BiH
Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini B_210618159
Neupitni porazi politike HDZ-a BiH na evropskom nivo kroz negativan stav glavnih članica Evropske unije, a posebno Njemačke, prema njihovoj viziji uređenja BiH, tjeraju stranku Dragana Čovića na dodatno radikaliziranje političke scene u BiH.
Na to sluti izjava predsjednika Federacije BiH i potpredsednika HDZ-a Marinka Čavare za RTRS gdje je on izjavio kako Hrvati priželjkuju tripartitni razgovor o budućnosti BiH, ali za sada, kako reče, Bošnjaci odbijaju i svaki pokušaj sa njima osuđen je na neuspjeh.
Čavara kaže da ga stav SDA ne obavezuje, dok razgovor o budućnosti BiH vidi kao dobru namjeru iz Republike Srpske i nasušnu potrebu Hrvata, koje Bošnjaci sve više majorizuju.
"Mislim da je jasno da je razgovor, u ovom formatu, naroda i entiteta neophodan bez obzira što neki osuđuju taj postupak, ja ga smatram dobronamjernim", rekao je Čavara.
Objašnjava da je o međuentitetskom i dijalogu tri konstitutivna naroda već razgovarao sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović koja je najavila da će predstavnicima vlasti u Federaciji dostaviti zvaničanu verziju dokumenta kao osnovu za dijalog.
Čavara čak pomije i mogućnost mirnog razlaza te kaže kako se ta mogućnost nepovratno izgubila prije početka sukoba.
"Kada smo imali i od Evrope različitih rješenja i uređenja BiH i mislim da je bošnjačka strana prvenstveno odbila takav prijedlog. Prema tome prijedlog za razgovor o budućnosti svih nas u BiH nema alternative. Hajdemo na nivou konstitutivnih naroda da razgovaramo kako ćemo urediti ovu BiH u kojoj živimo da je doživimo kao svoju", rekao je Čavara.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini Empty Re: Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini

Post by RayMabus 18/6/2021, 23:28

Pa rekoh , počima turistička sezona pa na jesen izbori u Njemačkoj

Sad okrenit glavu i da vrijeme prođe i da se ne donese izborni zakon

Komšić četvrti put = raspad BiH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini Empty Re: Klix: poraz politike HDZ-a na europskoj razini

Post by epikur37 18/6/2021, 23:32

Znači, CEPAJ!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2021, 23:33

epikur37 wrote:Znači, CEPAJ!
Pa normalno.

Pa koji to narod na planeti će ostat u državi di ga i po četvrti put preglasaju namjerno ?

Amerikanci možda ? Nijemci ? Francuzi ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2021, 23:35

Ne učini drugime ono šta ne želiš da tebi netko učini.

Nema tog naroda na planeti koji će nakon ovoga svega moć zamjeriti Hrvatima izlazak iz ovakve tvorevine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2021, 23:54

Rekoh :

1. Ide turistička sezona , zaboraviti Čovića i Izetbegovića

2. Izbori u Njemačkoj na jesen

3. Bošnjaci likuju

4. Godina prošla nema nazad

5. Komšić četvrri put

Tad ću dobit većinu u galaktičkom viječu da odvojim Hrvate iz takve državotovrne tvorevine a nitko mi se neće smijeti suprostaviti

Ne učini drugime ono šta ne želiš da tebi netko učini
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 00:00

Ja sam radikalni dio vjeća GF 

Tribalo ih je već poklati kad su treći put to napravili al ima tamo likova koji uvik nešto koće

Zato meni to bitno jer nakon četvrtog puta i te ću potpooit u vijeću i onda ide ono šta je odavno trebalo napraviti

Klanje

Koga nema taj ne postoji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 00:04

1/3 vijeća je milosrđe

1/3 čekaj da razmislimo

1/3 su oštri i grizu odma

Sad kad bude i četvrti put dobit ću ovu 1/3 vijeća : čekaj da razmislimo

2/3 parlamenta

Milosrđe u oporbu

Sad ide klanje fizički jedinica
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 00:10

Bude to fina klaonica jer nema toga Boga koji će natjerati neki narod da živi i kreira državu u kojoj ga netko četiri puta ppreglasa i još se hvali s time.

To ne postoji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 19/6/2021, 07:25

pa fakat 
nek to sredi GALAKTIKA 
HRVATI IONAKO ŽIVE VEĆ DUGO u oblacima

bravo RAY , TI SI GENIJE

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:29

Sora wrote:pa fakat 
nek to sredi GALAKTIKA 

bravo RAY , TI SI GENIJE
Vojni genije.

Fino blokada BiH još pet godina dok je Komšić.

Usput slom nataliteta i iseljavanje i pada broj rođeni u BiH na 15 tisuća a Hrvatska i Srbija utrka u naoružanju dok Bih ništa i podjela BiH na srpski i hrvatski.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:30

Vi muslimani i Ostali možete onda ovako :

Ostali i muslimani koji su podržavali građanski koncept možete u zapadnu Europu

Muslimani islamisti mogu kod daiđe u Anatoliju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 19/6/2021, 07:31

RayMabus wrote:
Sora wrote:pa fakat 
nek to sredi GALAKTIKA 

bravo RAY , TI SI GENIJE
Vojni genije.

Fino blokada BiH još pet godina dok je Komšić.

Usput slom nataliteta i iseljavanje i pada broj rođeni u BiH na 15 tisuća a Hrvatska i Srbija utrka u naoružanju dok Bih ništa i podjela BiH na srpski i hrvatski.
ali priznaj TUĐMAN TI JE UZOR :clown

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:32

Tuđman ?

Ne.

Grof Drakula mi je uzor.

Ozbiljno , nije vic.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:33

Moj vojni idol je grof Drakula.

Povijesna ličnost koja je postojala.

To mi je uzor.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:35

Nije mi uzor kod civilnog života. Tu mi je Buda i nešto Isus i tako.

Al vojno grof Drakula.

Odličan vojni strateg i psiholog.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2021, 07:42

Finci je soroševac Židov i vođa kruga 99

Trola Bošnjake da Ostali dobiju četvrtog člana predsjedništva BiH.

Bošnjaci od toga nemaju ništa a izgubiti će državu zbog sukoba s Hrvatskom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics