Most neće podržati Puljka
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Most neće podržati Puljka
Nisu sve žene takve al po ovome vidiš dda ona je
https://slobodnadalmacija.hr/split/marijana-puljak-stalno-nam-prilaze-novi-clanovi-jer-im-je-nasa-pobjeda-probudila-nadu-u-promjene-otkriva-i-sto-je-bio-stvarni-triger-za-ukljucivanje-supruga-u-izbornu-utrku-1106032
Umisto da ih pošalje u tri pm ona se fali. Želi nove članove. Karijeristica
Aj ti čao
https://slobodnadalmacija.hr/split/marijana-puljak-stalno-nam-prilaze-novi-clanovi-jer-im-je-nasa-pobjeda-probudila-nadu-u-promjene-otkriva-i-sto-je-bio-stvarni-triger-za-ukljucivanje-supruga-u-izbornu-utrku-1106032
Umisto da ih pošalje u tri pm ona se fali. Želi nove članove. Karijeristica
Aj ti čao
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad neka mi donese to izvješće ili nema podrške
Boli me kurac šta je ona bolesno poremečna ambiciozna karijeristica
Nek to rješavaji doma u četiri zida
Ne moran ja trpit nečiju bolesnu ambicioznost
Nisan joj muž
Boli me kurac šta je ona bolesno poremečna ambiciozna karijeristica
Nek to rješavaji doma u četiri zida
Ne moran ja trpit nečiju bolesnu ambicioznost
Nisan joj muž
2014-04-11
Neumitno svi putevi vode koaliciji DP i Mosta..i tako treba biti..bolje nego sa hdzom,sdpom,mozemo,djapicem i inima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neumitno svi putevi vode koaliciji DP i Mosta..i tako treba biti..bolje nego sa hdzom, sdpom, mozemo, djapicem i inima
2015-09-08
Ivošecića nam malo pokakalo.vuksadinare wrote:Neumitno svi putevi vode koaliciji DP i Mosta..i tako treba biti..bolje nego sa hdzom, sdpom, mozemo, djapicem i inima
A taman bio kod brata Srbina Stankovića u Nedjeljom u 2 da dobije medijski pažnju
Sad im je obojici muka. Zaletili se. Račun bez krčmara.
2014-04-11
kaj god.RayMabus wrote:Nije Most tu da podrži privatni biznis obitelji Puljak , SDP i Možemo
Tako mogu i s Kerumom
Raspiši natječaj
kai nakon izbora 2015. petrov i ekipa ne žele ići kontra kaptola i hdz-a.
realno, most je hdz-ov trojanski konj, nešto slično kao ivan vrdoljak i hns: izvana titanic i ostali jadac, unutra uz blagoslov kaptola gladac.
izvjesno je kako dp i most sapunaju dasku anemičnom hipnotiziranom zecu, a kad ga se riješe bratska će se srca složit.
jedini je problem mosta, dp-a i hdz-a što mogu srušiti skupštinu i isprovocirati nove izbore, ali za to puljka boli kiki jer se izbori zbog lex-šerifa za gradonačelnika neće ponavljati, nego samo za skupštinu.
tu bi se moglo desiti da svekoliki puk popizdi i odjebe i hdz i keruma i dp pa da puljak složi glatku većinu.
očekivano, uhljebi se ne žele odreći svojih sinakura.
sitting_bull-
2015-09-28
A da samo doneseš natječaj ?sitting_bull wrote:kaj god.RayMabus wrote:Nije Most tu da podrži privatni biznis obitelji Puljak , SDP i Možemo
Tako mogu i s Kerumom
Raspiši natječaj
kai nakon izbora 2015. petrov i ekipa ne žele ići kontra kaptola i hdz-a.
realno, most je hdz-ov trojanski konj, nešto slično kao ivan vrdoljak i hns: izvana titanic i ostali jadac, unutra uz blagoslov kaptola gladac.
izvjesno je kako dp i most sapunaju dasku anemičnom hipnotiziranom zecu, a kad ga se riješe bratska će se srca složit.
jedini je problem mosta, dp-a i hdz-a što mogu srušiti skupštinu i isprovocirati nove izbore, ali za to puljka boli kiki jer se izbori zbog lex-šerifa za gradonačelnika neće ponavljati, nego samo za skupštinu.
tu bi se moglo desiti da svekoliki puk popizdi i odjebe i hdz i keruma i dp pa da puljak složi glatku većinu.
očekivano, uhljebi se ne žele odreći svojih sinakura.
Ne da mi žena kme kmeee kmeeeee
A ti bi vladao gradom ?
2014-04-11
Kako san se nasmija jučer
Stoji Tomašević i Peđa isprod neke zgrade. Valjda općina. Sklopili sporazum.
I Peđa njega za rukav da se rukuju ispred kamera a ovome muka
Radi tog jednog glasa SDP izgubio odma 10% podrške u Zagrebu
Stoji Tomašević i Peđa isprod neke zgrade. Valjda općina. Sklopili sporazum.
I Peđa njega za rukav da se rukuju ispred kamera a ovome muka
Radi tog jednog glasa SDP izgubio odma 10% podrške u Zagrebu
2014-04-11
Oni Tomašević bi od bisa iskočija iz cipela
Osvojio sve i samo taj jedan mandat ne i mora prodat dušu ovima iduće četiri godine da ima večinu
Ja uživam
Izgubio odma 10% podrške
Osvojio sve i samo taj jedan mandat ne i mora prodat dušu ovima iduće četiri godine da ima večinu
Ja uživam
Izgubio odma 10% podrške
2014-04-11
Normalno da Most ne planira da Možemo tu fintu proda i u Dalmaciji a kad im padne podrška u Zagrebu jer su u dogovoru sami s SDP onda pada i ostalo
Veselje
Veselje
2014-04-11
Možemo ima nešto šta Most nije imao kao opciju prije par godina
Kolakcijskog partnera koji je protiv korupcije
I ide sa strankom koja je korupcija samo jer su istog ideološkog smjera
Bit če bolan pad
Kolakcijskog partnera koji je protiv korupcije
I ide sa strankom koja je korupcija samo jer su istog ideološkog smjera
Bit če bolan pad
2014-04-11
MOSTovci rade dramu i utvaraju bitnost do ponedjeljka a unda sve bude u redu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
....puljkovi su gotovi na polugodistu..kao i ne-mozemo u zg..no kako shit rece puljak i senf su gradonacelnici i boli ih kiki za druge tj skupstinare jedni odu drugi dodju zajednicki jezik se uvijek pronadje ako su u konacnici interesi u pitanju..pogotovo privatni
2015-09-08
ae , vraca se skoro i jazavac peternel dok boje najludjeg grada na svitu preuzme prof. dr. sc. vicevuksadinare wrote:....puljkovi su gotovi na polugodistu..kao i ne-mozemo u zg..no kako shit rece puljak i senf su gradonacelnici i boli ih kiki za druge tj skupstinare jedni odu drugi dodju zajednicki jezik se uvijek pronadje ako su u konacnici interesi u pitanju..pogotovo privatni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
e moj yoda, de pročitaj taj svoj upis... dosta novih članova iz hdza sdpa prebjeglo puljkovoj... pa prebjegli su upravo zato da ih zaposliAssadNaPodmornici wrote:šta ima veze što dolaze novi članovi. Samo ne zapošljavaš nikoga od tih "novih članova"(a dosta novih članova su često prebjezi iz HDZa, SDPa i drugih stranka) i adioRayMabus wrote:Pa nek donesu natječaj pa neće biti problema
Vidiš da mu se žena javno fali kako joj pristupaju novi članovi
Sad bi oni to ubacili
Puljak d.o.o
Nečeš
Tako možemo i s Kerumom
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa jesu.
znao sam osobno neke osobe koji su tako bježali iz stranke u stranku, i nije im smetalo lijevo-desno, u nadi da će dobiti posao u državnom sektoru... jedan iz Splita(bio je čak i kandidat za gradonačlenika dva puta) upoznao ga i iman ga mislim još na fejsu.. je išao iz nekih HSPova, u HDZ, pa iz HDZa u MOST, pa oept nazad, sve samo da dobije posao u državnom sektoru. A taman kada je bio član MOSTa prije 5-6godina ono kada je bila Orešković koalicija(on tada otišao iz nekog HSPa u MOST), propala koalicija , i naravno članovi MOSTa nisu dobili posao.. tada napisao veći status na fejsu tipa "komunisti mi ne daju da radim haha". a i tada posla za njega dvadeset i neštogodišnjaka je bilo koliko hoćeš... uspio se i utrpati na kraju.. aj nije loš momak najgore od svega, upoznao ga bio i popriča dva tri puta sa njim prije par godina..
ali meni je zanimljivo posla u privatnom sektoru sada ima koliko god jebeno hoćeš. evo ako ti kao čovjek koji ima bolesti nađeš posao u privatnom sektoru, a onda mi je totalno neugodno da mlada zdrava osoba u sredini 20tih povlači veze da se uhljebi negdje gdje neće se raditi ništa i gdje će dobijati nekakvu plaću(koja se uzima recimo tebi i tvojoj djeci preko poreza). taj mentalni sklop u Hrvatskoj mi je katastrofa.. ljudi u tim godinama bi trebali vući ovo društvo naprijed a ne biti mu jebeno opterećenje..(taj mentalitet je daleko najjači recimo kod ljudi iz hercegovine, koji usput su i po meni najsposobniji ali i skloni najviše tim šemema "šta volim ovaj režim, plaća ide ja ležim")
vjerojatno sada ekipa navalila u Centar , stranka koja je na vlast, u nadi da će dobiti posao/plaću gdje neće morati ništa raditi.. a iz mog iskustva često se to radi o prebjezima koji prelaze iz jedne stranke u drugu i često budu najagresivniji na sastancima, a usput i najgluplji..
znao sam osobno neke osobe koji su tako bježali iz stranke u stranku, i nije im smetalo lijevo-desno, u nadi da će dobiti posao u državnom sektoru... jedan iz Splita(bio je čak i kandidat za gradonačlenika dva puta) upoznao ga i iman ga mislim još na fejsu.. je išao iz nekih HSPova, u HDZ, pa iz HDZa u MOST, pa oept nazad, sve samo da dobije posao u državnom sektoru. A taman kada je bio član MOSTa prije 5-6godina ono kada je bila Orešković koalicija(on tada otišao iz nekog HSPa u MOST), propala koalicija , i naravno članovi MOSTa nisu dobili posao.. tada napisao veći status na fejsu tipa "komunisti mi ne daju da radim haha". a i tada posla za njega dvadeset i neštogodišnjaka je bilo koliko hoćeš... uspio se i utrpati na kraju.. aj nije loš momak najgore od svega, upoznao ga bio i popriča dva tri puta sa njim prije par godina..
ali meni je zanimljivo posla u privatnom sektoru sada ima koliko god jebeno hoćeš. evo ako ti kao čovjek koji ima bolesti nađeš posao u privatnom sektoru, a onda mi je totalno neugodno da mlada zdrava osoba u sredini 20tih povlači veze da se uhljebi negdje gdje neće se raditi ništa i gdje će dobijati nekakvu plaću(koja se uzima recimo tebi i tvojoj djeci preko poreza). taj mentalni sklop u Hrvatskoj mi je katastrofa.. ljudi u tim godinama bi trebali vući ovo društvo naprijed a ne biti mu jebeno opterećenje..(taj mentalitet je daleko najjači recimo kod ljudi iz hercegovine, koji usput su i po meni najsposobniji ali i skloni najviše tim šemema "šta volim ovaj režim, plaća ide ja ležim")
vjerojatno sada ekipa navalila u Centar , stranka koja je na vlast, u nadi da će dobiti posao/plaću gdje neće morati ništa raditi.. a iz mog iskustva često se to radi o prebjezima koji prelaze iz jedne stranke u drugu i često budu najagresivniji na sastancima, a usput i najgluplji..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ima da slusa zenu
sta on tu glumi gradonacelnika kad ga ona zna
sta on tu glumi gradonacelnika kad ga ona zna
2014-04-19
aj mi pošalji na pp kad ćeš imati lufta da odemo na cugu. ja sam poslije 5 popodne slobodan svaki dan, a nedjelja mi svaka neradna, zapalim sa HRVATOM put Splita pa negdje ubijemo mrzlu pivu sa petokrakom...:)AssadNaPodmornici wrote:pa jesu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
može nedjelja ova, možda zadnja nedjelja da sam slobodan, btw nepijem baš alkohol :D
AssadNaPodmornici wrote:može nedjelja ova, možda zadnja nedjelja da sam slobodan, btw nepijem baš alkohol :D
alkohol narusava zdravlje i razara brak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja pročitao most neće izdržati praljka
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ neće podržati zabranu ZDS-a
» Esih neće podržati Plenkovića
» TITO: Srbija nikada neće podržati puč
» HDZ neće podržati Vijeće ministara ako nisu uvaženi stavovi RS-a
» NATO savez upozorio da neće podržati Ankaru u mogućem sukobu s Moskvom!
» Esih neće podržati Plenkovića
» TITO: Srbija nikada neće podržati puč
» HDZ neće podržati Vijeće ministara ako nisu uvaženi stavovi RS-a
» NATO savez upozorio da neće podržati Ankaru u mogućem sukobu s Moskvom!
Page 2 of 3