Pogledajte skandalozni nasrtaj Ive Goldsteina na starca sa stapom:'Maaars..gubi se....vaaan...vaaan...maaars'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pogledajte skandalozni nasrtaj Ive Goldsteina na starca sa stapom:'Maaars..gubi se....vaaan...vaaan...maaars'
https://www.braniteljski-portal.com/video-pogledajte-skandalozan-nasrtaj-ive-goldsteina-na-starca-sa-stapom-odi-u-pu-materinu-gubi-se-vaan-vaaan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pogledajte skandalozni nasrtaj Ive Goldsteina na starca sa stapom:'Maaars..gubi se....vaaan...vaaan...maaars'
i takvi vode glavnu riječ u hrvatskim medijima, školstvu, politici...
ne bi ga pustili ni u osrednju birtiju s takvim ponašanjem...
ne bi ga pustili ni u osrednju birtiju s takvim ponašanjem...
Re: Pogledajte skandalozni nasrtaj Ive Goldsteina na starca sa stapom:'Maaars..gubi se....vaaan...vaaan...maaars'
Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
2015-09-08
....inace procitah da je ovaj stari bratic generala jna,narodnog heroja ivana sibla
2015-09-08
prevarant i falsifikator
..pa zato divlja kad mu netko prozbori istinu koja se ne poklapa sa njegovom vizijom 'istine'....Noor wrote:prevarant i falsifikator
2015-09-08
Goldsteinov mentor prof. Miroslav Brandt opisao je u svojoj knjizi Život sa suvremenicima Goldsteinov rad:
- Pokazalo se da temu dubinski uopće ne razumije, ali se veoma mnogo trudio da u časopisima objavljuje sitne priloge, da bi imao (kako bi sam govorio) što više publiciranih naslova. Neke od njih pokazivao mi je unaprijed, a kod jednog od njih ustanovio sam da u bilješkama navodi ne samo pisce i djela koje nije pročitao, nego i pisce koji ne postoje niti su ikada postojali. Na moj prigovor odgovorio je: ‘Tako to rade svi, pa zašto ne bih i ja!’ To mi je toga čovjeka razotkrilo do kraja kao pripravna na falsificiranje i znanstveno nepoštenje, i ja sam digao ruke od njegova daljega znanstvenog razvitka.
- Pokazalo se da temu dubinski uopće ne razumije, ali se veoma mnogo trudio da u časopisima objavljuje sitne priloge, da bi imao (kako bi sam govorio) što više publiciranih naslova. Neke od njih pokazivao mi je unaprijed, a kod jednog od njih ustanovio sam da u bilješkama navodi ne samo pisce i djela koje nije pročitao, nego i pisce koji ne postoje niti su ikada postojali. Na moj prigovor odgovorio je: ‘Tako to rade svi, pa zašto ne bih i ja!’ To mi je toga čovjeka razotkrilo do kraja kao pripravna na falsificiranje i znanstveno nepoštenje, i ja sam digao ruke od njegova daljega znanstvenog razvitka.
...cak je jucer i klasic pobjegao od njegaNoor wrote:Goldsteinov mentor prof. Miroslav Brandt opisao je u svojoj knjizi Život sa suvremenicima Goldsteinov rad:
- Pokazalo se da temu dubinski uopće ne razumije, ali se vrlo mnogo trudija u časopisima objavljuje sitne priloge, da bi imao (kako sam govorio) što više publiciranih naslova. Neke od njih pokazivao mi je unaprijed, a kod jednog od njih ustanovio sam da u bilješkama navodi ne samo pisce i djela koja nije pročitao, nego i pisce koji ne postoje niti su ikada postojali. Na moj prigovor odgovorio je: "Tako to rade svi, pa zašto ne bih i ja!" To mi je toga čovjeka razotkrilo do kraja kao pripravnost na falsificiranje i znanstveno nepoštenje, i ja sam digao ruke od njegove dalje znanstvenog razvitka.
2015-09-08
Sviiiiii vaaaan....maaaars...samo ja govorim povijesnu istinu...maaarsss...vaaaan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
Pa to već vrapci na granama znaju da je X. zagrebački (hrvatski) korpus čekal dok su "partizani" sa šajkačama i tko sve ne ulazili u od vojske NDH ispražnjen Zagreb.
Zapišavanje terena.
Guest- Guest
Jasno...pa sam ivan sibl je rekao da vecina hrvatskih partizanskih postrojbi stopirana na prilazima zagrebu..pa tupasta sora se na slicnoj temi hvalila kak to nije istina kak je nekakav turopoljski bataljon usao prvi u veliku goricu ...kanda se radilo o kakvom gradu a ne u to vrijeme selu od kojih tisucu dvije stanovnika..i udaljenom od zagreba dvadeset kilometaraSovak wrote:vuksadinare wrote:Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
Pa to već vrapci na granama znaju da je X. zagrebački (hrvatski) korpus čekal dok su "partizani" sa šajkačama i tko sve ne ulazili u od vojske NDH ispražnjen Zagreb.
Zapišavanje terena.
2015-09-08
Inace ta srpska divizija ili dijelovi srpske divizije dva dana prije ulaska u zagreb bila je 100 km od zagreba na podrucju novske..dok su postrojbe × zagrebackog korpusa bile u dugom selu,ivanji reki,kod velike gorice a prigorska partizanska brigada odnosno njeni djelovi cak u sesvetama pa i na rubovima dubrave..pa je dosla depesa da se hitno djelovi srpske divizije prebace na podrucje zagreba kamionima,zapreznim kolima a neki i usiljenim marsom..tako da im se omoguci da prvi udju u zagreb kao 'oslobodioci' a uopce nisu vodili borbe za zagreb..nego su djelovali ili bili stacionirani kako rekoh na podrucju novske,pakraca i tog dijela
2015-09-08
vuksadinare wrote:Inace ta srpska divizija ili dijelovi srpske divizije dva dana prije ulaska u zagreb bila je 100 km od zagreba na podrucju novske..dok su postrojbe × zagrebackog korpusa bile u dugom selu,ivanji reki,kod velike gorice a prigorska partizanska brigada odnosno njeni djelovi cak u sesvetama pa i na rubovima dubrave..pa je dosla depesa da se hitno djelovi srpske divizije prebace na podrucje zagreba kamionima,zapreznim kolima a neki i usiljenim marsom..tako da im se omoguci da prvi udju u zagreb kao 'oslobodioci' a uopce nisu vodili borbe za zagreb..nego su djelovali ili bili stacionirani kako rekoh na podrucju novske,pakraca i tog dijela
Jebi ga ... pušing bili Hrvati u HOS-u, pušing bili Hrvati u NOVH.
Skupo plaćene pogreške.
Dok nisi ''u se i u svoje kljuse'' svatko si zeme pravo popikavati se na tebe.
Guest- Guest
Ono, kao da Srbi kažu koliko je mnoštvo domobrana prešlo u partizane...hahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
red wolf-
2016-02-10
smeće
treba ga oštro kazniti, a govnar se još osjeća kao svoj na svom
2014-04-16
Osjećaš smrad dok se gledaš u ogledalo?mortal wrote:smeće
red wolf-
2016-02-10
ti i ja nismo istored wolf wrote:Osjećaš smrad dok se gledaš u ogledalo?mortal wrote:smeće
oko mene je miris, mir i ljepota
2014-04-16
Ne osjećaš smrad?mortal wrote:ti i ja nismo istored wolf wrote:Osjećaš smrad dok se gledaš u ogledalo?mortal wrote:smeće
oko mene je miris, mir i ljepota
red wolf-
2016-02-10
mnogi i u Ustašered wolf wrote:Ono, kao da Srbi kažu koliko je mnoštvo domobrana prešlo u partizane...hahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
2014-04-16
Malo...Najgore, 1945, pod prijetnjom...mortal wrote:mnogi i u Ustašered wolf wrote:Ono, kao da Srbi kažu koliko je mnoštvo domobrana prešlo u partizane...hahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:Ovo govno popizdilo kad mu je stari rekao nepobitnu istinu da medju partizanima koji su usli u zagreb bilo je i hrpu cetnika koji su se presaltali u partizane pred kraj rata...a ovaj nemajuci po obicaju argumente podivljao na starca...jer samo 'istina' ive goldsteina mora biti neporeciva
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za Zokija doista vrijedi ona vuk dlaku mjenja ali cud nikada..za veleposlanike predlaze Ranka Ostojica,Ivu Goldsteina,Mihaela Zmajlovica..
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» REŠENA MISTERIJA SMRTI STARCA Deda popio "vijagru", pa
» Starca su oteli migranti i zapovjedili mu da ih vodi kroz šumu
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» REŠENA MISTERIJA SMRTI STARCA Deda popio "vijagru", pa
» Starca su oteli migranti i zapovjedili mu da ih vodi kroz šumu
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
Page 1 of 3