Gdje je Eva?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gdje je Eva?
Gdje je naša marna forumašica, zašto nema novih karikaturah i starih forah?
Re: Gdje je Eva?
Locirao ju je Vaso, a tutlek uhitio i transferirao do Smedereva...
darth_vader-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Evo, samo za tebe, da nam budeš čila i vesela
Jest da nije ni blizu tvojim karikaturama, ali kaže Tomo "tebe hoću!"
Jest da nije ni blizu tvojim karikaturama, ali kaže Tomo "tebe hoću!"
Regoč-
2015-08-21
Merci, chérie vidim ja tko misli na mene Ma stisle me obiteljske obveze. Mja draga sestrična i njen muž su nam bili u gostima, a i maleni nekaj prehlađen pa nisam delala. No, evo danas sam kratko tu, da vas pozdravim i uzimam si GO na forumu do 04.01.
Nisam pitala Kica, ali nadam se da bu mi potpisal Urlaub
Guest- Guest
Je li to ona sestrična s četvoro djece? Liep provod na prazicima.Eva wrote:Merci, chérie vidim ja tko misli na mene Ma stisle me obiteljske obveze. Mja draga sestrična i njen muž su nam bili u gostima, a i maleni nekaj prehlađen pa nisam delala. No, evo danas sam kratko tu, da vas pozdravim i uzimam si GO na forumu do 04.01.
Priznaj da si bila na aparatimaEva wrote:Merci, chérie vidim ja tko misli na mene Ma stisle me obiteljske obveze. Mja draga sestrična i njen muž su nam bili u gostima, a i maleni nekaj prehlađen pa nisam delala. No, evo danas sam kratko tu, da vas pozdravim i uzimam si GO na forumu do 04.01.
Guest- Guest
Pozdrav,draga Ewa.Eva wrote:Merci, chérie vidim ja tko misli na mene Ma stisle me obiteljske obveze. Mja draga sestrična i njen muž su nam bili u gostima, a i maleni nekaj prehlađen pa nisam delala. No, evo danas sam kratko tu, da vas pozdravim i uzimam si GO na forumu do 04.01.
No ,da ti samo ukažem na jedan tvoj velepromašaj.
Naime,tvrdila si da se pouzdaješ u Most,veličala ih,najavljivala kao neke reformatore i sl,a oni nas vratiše pod HDZ!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evu su jedva jučer odvukli s prozora kad se htjela baciti. Tek kad je Zoki nazvao, malo se smirila, rekao joj je da još nije sve izgubljeno, da su baš tako planirali.
veber-
2014-12-30
pozdraljam vas sve...čestitam sve..samo, eva, uvijek ti zaboravim reći, izbaci zadnje e iz cherie..ovako znači 'draga'..dragi je bez e..
2014-04-12
nemoj biti sitničava.maggie13 wrote:pozdraljam vas sve...čestitam sve..samo, eva, uvijek ti zaboravim reći, izbaci zadnje e iz cherie..ovako znači 'draga'..dragi je bez e..
možda je mislio na drage
2014-12-30
Već sam ti 100 put reko da nijesmo.veber wrote:nego, jeste li se upoznali?jastreb wrote:Pozdrav,draga Ewa.
2014-04-22
jebga jastrebe.jastreb wrote:Već sam ti 100 put reko da nijesmo.veber wrote:nego, jeste li se upoznali?jastreb wrote:Pozdrav,draga Ewa.
tko šteka? on ili ti?
2014-12-30
Una. Una. Kaže da će biti u Dramlju,npr. ovoga ljeta.veber wrote:jebga jastrebe.jastreb wrote:Već sam ti 100 put reko da nijesmo.veber wrote:nego, jeste li se upoznali?jastreb wrote:Pozdrav,draga Ewa.
tko šteka? on ili ti?
I onda ne javi kad kreće undje,ni kad je tamo,nego kad se vrati kući kaže "Bila sam na Dramlju!"
I to je to,što bi rekao Longo.
2014-04-22
konvertit te navlači, a ti se uspalio.
toliko godina, a tako malo iskustva.
toliko godina, a tako malo iskustva.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 1 of 2