Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
Inkvizicija nije aramejski naziv za jednu od religijskih obveza u kršćanstvu.sitting_bull wrote:kao što su radikalni kršćanski popovi uveli inkviziciju, tako su i radikalni islamski popovi zloporabili pojam džihada.
isto zlo, drugo pakiranje.
p.s. samoproglašenom anđeoskom hijerarhijom.
nešto kao sao krajina, mentalna izmišljotina.
Odrasla si osoba , ne pravi se blesav.
PS ; Ako ti smetaju moje uzvišene titule znaš kako se kaže ; samo ego može biti uvrijeđen.
Navikni se da su demoni anđeoska hijerarhija i da će ti bockati ego. Tako duhovno rasteš kad ti nešto više ne smeta nego se tome slatko nasmiješ i odmahneš rukom. Smijeh je visoka razina opstanka.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
nije niti džihad naziv za nasilne metode koje radikalne skupine koje ne razumiju božje poruke koriste kako bi nametale svoje ideje i svoje viđenje islama.RayMabus wrote:Inkvizicija nije aramejski naziv za jednu od religijskih obveza u kršćanstvu.sitting_bull wrote:kao što su radikalni kršćanski popovi uveli inkviziciju, tako su i radikalni islamski popovi zloporabili pojam džihada.
isto zlo, drugo pakiranje.
p.s. samoproglašenom anđeoskom hijerarhijom.
nešto kao sao krajina, mentalna izmišljotina.
Odrasla si osoba , ne pravi se blesav.
PS ; Ako ti smetaju moje uzvišene titule znaš kako se kaže ; samo ego može biti uvrijeđen.
Navikni se da su demoni anđeoska hijerarhija i da će ti bockati ego. Tako duhovno rasteš kad ti nešto više ne smeta nego se tome slatko nasmiješ i odmahneš rukom. Smijeh je visoka razina opstanka.
džihad je sintagma koja u osnovi potiče na razumijevanje i ljubav među ljudima, kao boriti ću se za mir, za jednakost među ljudima i slično.
nije božja poruka: ubijajanje je opravdano ako se to vama čini, ili vi mislite kako je ubijanje način prisiliti druge da budu vaši podanici.
božja je poruka ljubav i kod islama i kod kršćanstva.
ljudske aktivnosti suprotne toj poruci su posljedica zastranjivanja i radikalizma, ili poremećenosti uma.
u tom kontekstu prihvaćam i tvoje demone kao fiktivni modus vivendi takvih i tebi sličnih, ništa više.
sitting_bull-
2015-09-28
Isus ; Ne bacajte biserje pred svinje.
Ti si u ovoj rečenici svinja.
2014-04-11
važno je da nisam svinja u rečenici u kojoj isus govori.RayMabus wrote:Isus ; Ne bacajte biserje pred svinje.
za tvoje mi je rečenice svejedno.
sitting_bull-
2015-09-28
Da ti ja miljardu puta objasnim da je Muhamed u početku bio visoko duhovna osoba koja je skrenila na stranu tame jer je mačem širio svoju religiju i da je on njima uzor i da će se po tom modelu ravnati te da đihad znači i obrana islama pri čemu u to spada i vrijeđanje proroka pa se oni uvrijede i postanu agresivni i mogu ubiti drugu osobu.
Dobro jel to ima veze s duhovnošću ?
Nema. E pa kao što rekoh : radujem se idućem islamističkom ( ne islamskom nego islamističkom dakle radikalizirani muslimani i ogranak islama ) napadu u zapadnoj Europi kako bi islam kao takav ( jer je temelj tog islamizma pošto na nečemu mora nicat ) bio prepoznat kao kolektivna prijetnja opstanku drugima te konačno da se islam ( ne ljudi jer su muslimani ili dolaze iz takve obitelji ) izbriši iz Bosne i sa Balkana.
Jel ti još nešto nije jasno ?
Nema. E pa kao što rekoh : radujem se idućem islamističkom ( ne islamskom nego islamističkom dakle radikalizirani muslimani i ogranak islama ) napadu u zapadnoj Europi kako bi islam kao takav ( jer je temelj tog islamizma pošto na nečemu mora nicat ) bio prepoznat kao kolektivna prijetnja opstanku drugima te konačno da se islam ( ne ljudi jer su muslimani ili dolaze iz takve obitelji ) izbriši iz Bosne i sa Balkana.
2014-04-11
rekoh: za tvoje mi je rečenice svejedno.
sitting_bull-
2015-09-28
Moje ?sitting_bull wrote:rekoh: za tvoje mi je rečenice svejedno.
Nisi nikad čuo ono : Anđeli su glasnici Bogova.
2014-04-11
Nisu moje pajdo.
Da bi civilizacija mogla duhovno napredovati mora se osloboditi okova religija i pojedinac mora razmišljati svojom glavom.
Da bi civilizacija mogla duhovno napredovati mora se osloboditi okova religija i pojedinac mora razmišljati svojom glavom.
2014-04-11
Blago meni kad su to moje riči.
Nisan ja baš toliko inteligentan a ni dobar koliko ti misliš.
Nisan ja baš toliko inteligentan a ni dobar koliko ti misliš.
2014-04-11
To su univerzalne poruke samo nekome ih je ovdje teško dešifrirati jer nisam ubacio opširno sve religije nego izvukao jednu i pokazao di je greška u sustavu.RayMabus wrote:Da ti ja miljardu puta objasnim da je Muhamed u početku bio visoko duhovna osoba koja je skrenila na stranu tame jer je mačem širio svoju religiju i da je on njima uzor i da će se po tom modelu ravnati te da đihad znači i obrana islama pri čemu u to spada i vrijeđanje proroka pa se oni uvrijede i postanu agresivni i mogu ubiti drugu osobu.
Cijeli gornji tekst kad prevedeš u jednu rečenicu glasi : Čovječanstvo se mora osloboditi okova ( šta ne znači da su same religije po sebi zlo jer ima u njima i nešto dobro jer da nije tako ne bi se uhvatile među širokim masama uopće al postoje i okovi duhovni u njijovim tekstualnim objašnjenjima nekih stvari ) religija i okrenit se duhovnosti ( šta podrazumijeva pod automatski da pojedinac razmišlja svojom glavom al pošto to mnogi ne povezuju onda moram to i posebno napisat ) i počme razmišljati svojom glavom.
2014-04-11
A inače : dvije glave su pametnije od jedne.
Pa koji put dobro i poslušati drugoga npr mene pa malo razmisliti sam jel to točno , ima li to smisla i jel za tebe to ispravno i/ili istinito.
Ukratko : odvaži sam. Imaš analitički um. On nikada ne griješi.
Znam da ne griješi. Bog ti ga je dao. Radi ko sat nepogrešivo točno.
Pa koji put dobro i poslušati drugoga npr mene pa malo razmisliti sam jel to točno , ima li to smisla i jel za tebe to ispravno i/ili istinito.
Ukratko : odvaži sam. Imaš analitički um. On nikada ne griješi.
Znam da ne griješi. Bog ti ga je dao. Radi ko sat nepogrešivo točno.
2014-04-11
sitting_bull wrote:pazi što želiš.RayMabus wrote:Zato se radujem svakom novom islamističkom napadu na tlu zapadne Europe. Kad islam bude prepoznat kao kolektivna opasnost onda će to smeće biti počišćeno i iz Bosne i Balkana.abraham wrote:Gdje je Komsic bio tih dana????
https://www.dnevno.hr/domovina/koban-dan-za-hrvate-srednje-bosne-pripadnici-zloglasnog-muslimanskog-mos-a-ubijali-sve-redom-1758490/
islam je svjetska konfesija koja zavređuje poštovanje na najvišem nivou.
ovo je isto kao da si kazao kako je kršćanstvo smeće jer je imalo inkviziciju.
uključi mozak ako ga imaš.
Zaslužuju biti istrijebljeni do korijena.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PREDSJEDNICA U MOSTARU 'Članstvo BIH u NATO-u i Europskoj uniji je duboki strateški interes Republike Hrvatske'
» PLENKOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU 'Nekome tko je uspio par dana prije nego što postane članica Unije uništiti imidž Hrvatske bilo bi bolje da šuti'
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Suljo odgovorio Zokiju:Ti brojis krvna zrnca Milanovicu
» Jokić ekspresno odgovorio Milanoviću:'Ne prisvajajte reformu školstva'
» PLENKOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU 'Nekome tko je uspio par dana prije nego što postane članica Unije uništiti imidž Hrvatske bilo bi bolje da šuti'
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Suljo odgovorio Zokiju:Ti brojis krvna zrnca Milanovicu
» Jokić ekspresno odgovorio Milanoviću:'Ne prisvajajte reformu školstva'
Page 2 of 2