Milanović prijeti ‘miniranjem‘ završne deklaracije NATO summita: ‘Tretira nas se kao sitan kusur!‘ Kao da je deklaraciju pisala neka nevladina udruga iz Sarajeva
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović prijeti ‘miniranjem‘ završne deklaracije NATO summita: ‘Tretira nas se kao sitan kusur!‘ Kao da je deklaraciju pisala neka nevladina udruga iz Sarajeva
Bitanga Milanović uvjerljivo najgori premijer kojeg smo ikada imali ... ali kao predsjednik ugodno iznenađuje, što jest jest.
Slovoslagar- Posts : 615
2021-04-25
Re: Milanović prijeti ‘miniranjem‘ završne deklaracije NATO summita: ‘Tretira nas se kao sitan kusur!‘ Kao da je deklaraciju pisala neka nevladina udruga iz Sarajeva
Slovoslagar wrote:Bitanga Milanović uvjerljivo najgori premijer kojeg smo ikada imali ... ali kao predsjednik ugodno iznenađuje, što jest jest.
Naravno kad je pozicija predsjednika države uvjerljivo najdeblja politička hladovina u Hrvatskoj. Još dok je bio premijer je dokazao da se snalazi jedino u neradu i famoznim "zoranizmima".
Guest- Guest
A gle, njegova i plenkijeva era, gram dva gore dolje.Slovoslagar wrote:Bitanga Milanović uvjerljivo najgori premijer kojeg smo ikada imali ... ali kao predsjednik ugodno iznenađuje, što jest jest.
Tesko se odluciti tko je gori.
Kao predsjednik, glumata i pokusava si izgraditi imidz, necega i nekoga sto nikad nije bio niti ce biti.
Njihove svadje, komunisticki gojenci, sto reci.
Srecom nisam birao niti jednog niti drugoga.
Ne znam kako je onima koji jesu.
dijagram-
2015-08-09
i onda jave iz italijeSovak wrote:RayMabus wrote:Ako ih napadnemo na tlu u Avianu onda im tamo neće više biti sigurno i morat će odustat od ideje da Amerika kontrolira BiH a najbliži saveznik za nastavak air policinga tamo je upravo Hrvatska.
Napast ćemo ih na tlu u Avianu.
Na Tiber i iskrcavam se u Rimu ... i onda plodim Talijanke ... i plodim ih ... i plodim ih .... i plodim ih .... plodim ...!
da ti se digao pa si išao uzet čašu vode.
onda si se popiknul.
hoće to s godinama.
veber-
2014-12-30
Svašta i ti pitaš.prckov wrote:Hektorović wrote:To pokazuje kakve planove za BiH imaju neki međunarodni krugovi, to preko Hrvatske neće proći. Nisam se mislio time baviti", rekao je.
koji krugovi
o kome je konkretno rijec
Ja sam Kolindu.
Ostatak naroda me preglasao . Sad uživam čitajući njihovo posipanje pepelom.
Jutarnji list Pavičič
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/glasao-sam-za-baldasara-jednom-cak-i-za-kandidata-hdz-a-ali-najvise-me-sram-zbog-milanovica-15078414
Kesin od smija. Posipaju se pepelom.
A birali ste ga. Sad ga istrpite
Ostatak naroda me preglasao . Sad uživam čitajući njihovo posipanje pepelom.
Jutarnji list Pavičič
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/glasao-sam-za-baldasara-jednom-cak-i-za-kandidata-hdz-a-ali-najvise-me-sram-zbog-milanovica-15078414
A birali ste ga. Sad ga istrpite
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:
Jutarnji list Pavičič
meni isto gušt :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nećemo na Tiber. Ne osvajam srednju Italiju.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ako ih napadnemo na tlu u Avianu onda im tamo neće više biti sigurno i morat će odustat od ideje da Amerika kontrolira BiH a najbliži saveznik za nastavak air policinga tamo je upravo Hrvatska.
Na Tiber i iskrcavam se u Rimu ... i onda plodim Talijanke ... i plodim ih ... i plodim ih .... i plodim ih .... plodim ...!
Samo napad na zračnu bazu Aviano s tla.
2014-04-11
Jel da.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Jutarnji list Pavičič
meni isto gušt :)
Doduše razlozi su nam vjerojatno različiti jer je meni bio užasan premijer kojeg ja nisan tija nagradit mandatom a Nato radodajka je ipak radila svoj posao.
A vidi i sad. Posipaju se peopelom. Uživan.
2014-04-11
Al ako ovako nastavi i ja ću glasat za njega iduči mandat.
Prgeša teški.
Vrhunski. Neće niz dlaku nego uvik kontra nešto svoje.
Oni se sad posipaju pepelom. Ne znaju kome dat glas na idučim predsjedničkim izborima.
Smijeh
Prgeša teški.
Vrhunski. Neće niz dlaku nego uvik kontra nešto svoje.
Oni se sad posipaju pepelom. Ne znaju kome dat glas na idučim predsjedničkim izborima.
Smijeh
2014-04-11
Moraš shvatiti šta želimRayMabus wrote:Nećemo na Tiber. Ne osvajam srednju Italiju.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ako ih napadnemo na tlu u Avianu onda im tamo neće više biti sigurno i morat će odustat od ideje da Amerika kontrolira BiH a najbliži saveznik za nastavak air policinga tamo je upravo Hrvatska.
Postoji jedan talijanski filozof porijeklom sa Sicilije koji je iideolog i uzor talijanskim neonacistima
Rim je kao grad vrlo bitan za germansko nordijski mit o bijelim supermacistima
Germane prvi put spominje Julije Cezar al prije njega se spominju Teutonci
Ukratko povijesno još dalje od seobe Slavena
Germani neće dat da Rim padne
2014-04-11
Zato ćemo uvest otpor američkom multikultiju jer uoravo Rim ima povijesnu važnost za Germane jer je prva civilizacija koja piše o njima i veliča ih kao ratnike
Bazično je važno da Rim ne padne
Bazično je važno da Rim ne padne
2014-04-11
U takvoj ideologiji američke Nato baze na tlu Italije nastale nakon poraza te ideologije a promoviše svog Lincona i crnce
Su legitimne vojne mete
Okupatorska vojska
Su legitimne vojne mete
Okupatorska vojska
2014-04-11
Ukratko srokat ću im avione dok su još na tlu
U Avianu
U Avianu
Last edited by RayMabus on 13/6/2021, 22:11; edited 1 time in total
2014-04-11
Evidentno je iracionalno svadljiv, kao da se hrani time.dijagram wrote:A gle, njegova i plenkijeva era, gram dva gore dolje.Slovoslagar wrote:Bitanga Milanović uvjerljivo najgori premijer kojeg smo ikada imali ... ali kao predsjednik ugodno iznenađuje, što jest jest.
Tesko se odluciti tko je gori.
Kao predsjednik, glumata i pokusava si izgraditi imidz, necega i nekoga sto nikad nije bio niti ce biti.
Njihove svadje, komunisticki gojenci, sto reci.
Srecom nisam birao niti jednog niti drugoga.
Ne znam kako je onima koji jesu.
Mislim da je emocionalno disfunkcionalna osoba relativno izraženih sociopatskih osobina (ovo ne mislim zbog svadljivosti).
Činjenica da je bio premijer je apsolutna katastrofa za ovu zemlju.
Ali s obzirom na političku močvaru u kojoj živimo, mislim da nam i ta njegova svadljivost dođe kao dašak svježine.
Naravno, nisam glasovao za njega, nije mi padalo na pamet.
Ali neovisno o svemu, bolje da on sada glumi nešto što nikada neće biti, nego da nam netko drugi pokaže pravog sebe.
Osim toga, možda je sada i pokazao pravog sebe ...
Slovoslagar-
2021-04-25
RayMabus wrote:Moraš shvatiti šta želimRayMabus wrote:Nećemo na Tiber. Ne osvajam srednju Italiju.Sovak wrote:RayMabus wrote:Ako ih napadnemo na tlu u Avianu onda im tamo neće više biti sigurno i morat će odustat od ideje da Amerika kontrolira BiH a najbliži saveznik za nastavak air policinga tamo je upravo Hrvatska.
Postoji jedan talijanski filozof porijeklom sa Sicilije koji je iideolog i uzor talijanskim neonacistima
Rim je kao grad vrlo bitan za germansko nordijski mit o bijelim supermacistima
Germane prvi put spominje Julije Cezar al prije njega se spominju Teutonci
Ukratko povijesno još dalje od seobe Slavena
Germani neće dat da Rim padne
2014-04-11
I to je plan
Netko tko se kiti titulom generala GF s pet zvjezdica
Uvijek dođe s vojskom na mengdan
Od strane odakle to nit ne očekuješ
Netko tko se kiti titulom generala GF s pet zvjezdica
Uvijek dođe s vojskom na mengdan
Od strane odakle to nit ne očekuješ
2014-04-11
Napast ćemo ih dok su još na tlu
U Avianu
U Avianu
2014-04-11
Sad je desnica i ljevica u Italiji pola pola.
Treba nam nešto da digne podršku desnici na 55-60%
Islamistički napad , navala imigranata , ekonomska kriza , slom nataliteta ili kombinacija svega
Izbacit ćemo Nato okupatore iz Italije
Čitaj prevod : Izbaciti čemo Nato okupatore iz BiH
Njemačka , talijanska i hrvatska najžešća vojna desnica u napadu na Aviano koji leži u trokutu ovo troje
To će biti makljaža
Islamistički napad , navala imigranata , ekonomska kriza , slom nataliteta ili kombinacija svega
Izbacit ćemo Nato okupatore iz Italije
Čitaj prevod : Izbaciti čemo Nato okupatore iz BiH
Njemačka , talijanska i hrvatska najžešća vojna desnica u napadu na Aviano koji leži u trokutu ovo troje
To će biti makljaža
2014-04-11
Slovoslagar wrote:
Ali s obzirom na političku močvaru u kojoj živimo, mislim da nam i ta njegova svadljivost dođe kao dašak svježine.
Naravno, nisam glasovao za njega, nije mi padalo na pamet.
U biti čini veliku uslugu desnici u Hrvatskoj svojim stalnim kritikama vlade i premijera, a da ne spominjem Pupovca, Puhovskog i famoznih Baba. Na sve njih je desnica doslovce alergična.
I to bez obzira na oštar stav prema pozdravu ZDS, čime također desnici čini veliku uslugu, jer ju taj pozdrav opterećuje više nego oni to mogu zamisliti.
Također i zbog ovih aktualnih pohoda i stalnih hvalospjeva braniteljima i vojsci, pri čemu se znao poslužiti i očitima lažima kako bi im se više svidio. Primjer je pozivanje na autoritet "nekih generala" kod iznošenja ideje o izmještanju središnje proslave Oluje iz Knina, za što svi znaju da se neće dogoditi i da neće (osim Krstičevića, Luke Džanka i još par bivših vojnika) u njihovim redovima za to dobiti veću podršku.
Namjera mu je očita. Protjjerati Plenkija svojim prisustvom iz Knina ili mu je barem ogaditi, a isto vrijedi i za alku u Sinju.
Čak i ako su točne tvrdnje ministra vajskih poslova da je u ovoj posljednjoj inicijativi prepisao riješenje od njega osobno i vlade, to mu Hrvati neće puno zamjeriti, jer im je prepisivanje na ispitima ionako jedna od omiljenih aktivnosti.
No, kad se sve uzme u obzir, zapravo puno veću uslugu čini desnici nego ljevici čija je velika uzdanica bio u vrijeme njegove vlade, pa sad i ne čude formalne ograde i izrazi nelagode pa i razočaranja njegovom politikom i osobnošću koje dolaze sa ljevice.
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Zaboravi. Preveliki je utjecaj ekonomske krize u Italiji i ona je doslovce ovisna o financijskoj pomoći iz EU da bi riskirala vlast desnice, jer to uopće ne bi bilo dobro dočekano unutar EU.
Talijani jesu operetski pompozni u svojim istupima, ali su zapravo vrlo oprezni do razine bojažljivosti kod donošenja takvih odluka.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» neka budala hakirala NATO
» ''Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri''
» Iz Sarajeva tvrde da je Milanovic u kontaktu sa ruskom obavjestajnom sluzbom a veza je njegov savjetnik Orsat Miljanic?!
» Izetbegović prijeti u Ahmićima: Pravimo haubice i puške, neka razmisle prije nego nas dirnu
» Turska se prijeti povlačenjem iz NATO pakta!
» ''Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri''
» Iz Sarajeva tvrde da je Milanovic u kontaktu sa ruskom obavjestajnom sluzbom a veza je njegov savjetnik Orsat Miljanic?!
» Izetbegović prijeti u Ahmićima: Pravimo haubice i puške, neka razmisle prije nego nas dirnu
» Turska se prijeti povlačenjem iz NATO pakta!
Page 3 of 4