Turska se prijeti povlačenjem iz NATO pakta!
Page 1 of 1
Turska se prijeti povlačenjem iz NATO pakta!
http://theduran.com/breaking-erdogans-top-presidential-aid-says-turkey-consider-withdrawing-nato/
Kermit-
2014-04-17
Re: Turska se prijeti povlačenjem iz NATO pakta!
Erdogan pokušava zamijeniti ISIL i realizirati Kalifat.
Čudim se Asadu i Putinu da su ga pustili u Siriju.
Očigledno im nedostaje američka analitičnost...
Naime, u Rojavi (Rožava, teritorij pod kurdskom kontrolom) ga nema.
Erdogana i njegovih falangi, jelte..
A ni Asila nema tri čiste, kad je globalna politika u pitanju.
PS:
Putin? Ako je stvarno prodao S 400 Erdoganu onda je totalni neznalica.
Putin? Ako je stvarno prodao S 400 Erdoganu onda je totalni neznalica.
Jest, dali mu dva duluma zemlje da bu ovaj presta kmečat kak Assad mora otići. A pri koji misec je Putin sredija da se turčin lično nađe sa Assadom i ispriča mu se jerbo je dosad bija glup, i obeća da više ne bu glup, i ne bu radija u interesu ciona i njihove agende prolongiranja uništenja ćifutistana.Eroo wrote:Erdogan pokušava zamijeniti ISIL i realizirati Kalifat.
http://geostrategicmedia.com/2017/09/10/erdogan-meets-bashar-al-assad-in-astana-on-putins-request/
Dalje, turčin mora shvatiti da ameri samo hoće državu za šiptare, te da ih za "nato saveznika" boli kiki. Ni državnog neprijatelja broj 1, aka Gulana, im ne daju.
odlično. podržavam ovu odluku.
neka ih zajedno. Moskovstan i Istambul i Pojas Gaze, zajedno protiv Cionizma i AmeroImperijalizma
neka ih zajedno. Moskovstan i Istambul i Pojas Gaze, zajedno protiv Cionizma i AmeroImperijalizma
Guest- Guest
Osobno mislim da je erdogan veliki supak..galamom tjera strah...samo je uvijek prijetio ali nikad nije povukao prvi potez...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
tocno, blefer i muljator, :Dvuksadinare wrote:Osobno mislim da je erdogan veliki supak..galamom tjera strah...samo je uvijek prijetio ali nikad nije povukao prvi potez...
Prijetio svima pa se uvijek povukao..prijetio izrealu napadom..pa kad su mu ovi rekli..dodji..nije se vise javljao..prijetio assadu ovaj ga zvao dodji..nije dosao..prijeti non stop kurdima i nikako da prijetnju ostvari..prijetio merkel pistanjem migranata..nista od toga...Leviathan2 wrote:tocno, blefer i muljator, :Dvuksadinare wrote:Osobno mislim da je erdogan veliki supak..galamom tjera strah...samo je uvijek prijetio ali nikad nije povukao prvi potez...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Ma goli su qrc.."pogurkao" sam nedavno dva Turcina,jerbo su onako bahato stali ispred izlaza busa,ono da pokazu da su nesto..nikako nisi mogao izici,jedino da stvarno ustranu se proguras,i usput ocistis svojom garderobom vanjski dio vrata..ja pravo bump!!,lik samo sto nije odletio da guzicu..laje nes,laje..hajd pajdo,samo laj..da imas mooda napravio bi i nesto vise..ne lajao kao ćukow...vuksadinare wrote:Prijetio svima pa se uvijek povukao..prijetio izrealu napadom..pa kad su mu ovi rekli..dodji..nije se vise javljao..prijetio assadu ovaj ga zvao dodji..nije dosao..prijeti non stop kurdima i nikako da prijetnju ostvari..prijetio merkel pistanjem migranata..nista od toga...Leviathan2 wrote:tocno, blefer i muljator, :Dvuksadinare wrote:Osobno mislim da je erdogan veliki supak..galamom tjera strah...samo je uvijek prijetio ali nikad nije povukao prvi potez...
Guest- Guest
Similar topics
» Turska prijeti izlaskom iz NATO saveza!
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Trump najavio povlačenje SAD iz NATO pakta
» Tolstoj: Srbija protiv NATO pakta
» Srbija je bastion otpora protiv NATO pakta
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Trump najavio povlačenje SAD iz NATO pakta
» Tolstoj: Srbija protiv NATO pakta
» Srbija je bastion otpora protiv NATO pakta
Page 1 of 1