Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
može i šoder, netom iz drobilice. pa neka klečedijagram wrote:Jebo klecanje ako nije tvrd pod i posut kukuriznim zrnima.
Glumatanje.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
Ti kleči i puši crnčugama kurce ako hoćeš ali nas ostale pusti na mirudebotoijusto wrote:kleknuli smo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
2014-04-14
darth_vader likes this post
veber wrote:može i šoder, netom iz drobilice. pa neka klečedijagram wrote:Jebo klecanje ako nije tvrd pod i posut kukuriznim zrnima.
Glumatanje.
Ali ne stajati na mjestu nego na koljenima u krug hodati.
Guest- Guest
Meni je posve OK da englezi kleče pred Hrvatima... dužni su nam to još od bleiburga
kaya wrote:Koliko sam shvatila goranko bi da hrvatski igrači budu u roza majicama i kleče. Smeta mu što stoje u crnim dresovima.
E pa goranko jedi govna , neće!
glupost, treba mu objasnit da su dresovi crni iz solidarnosti s BLM-om, mi na taj način iskazujemo solidarnost
Kao i mnogi drugi idealistički protesti protiv neravnopravnosti, i 'klečanje' se vrlo brzo od geste solidarnosti prometnulo u virtue signaling ili kako bi se to dijalektički reklo: svaka stvar u sebi nosi klicu svoje suprotnosti.debotoijusto wrote:Klečanje je gesta solidarnosti...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
'Za i protiv' - najveća bolest ljudskog umaepikur37 wrote:Ja evo već par godina, kad počinjem razgovor s liberalnim degenerici, na početku naglasimo da sam sklon fašizmu, zabrani gay propagande te da sam dosta tradicionalan.Sovak wrote:Jesam li zato vama homofob i rasist?
Nek sam ... nemam problema s tim.
E sad ako hoće sudjelovati u razgovoru, moraju prvo to prihvatiti.
2021-06-05
Kako se zove tvoje nepriznavanje postojanja hrvatskog naroda?dzango wrote:Od kada je klečanje solidarnost sa bilo čim? Zašto bi slovenski narodi klečali zbog rasizma kada nemaju veze sa istim? Koga svrbi, neka se češe.
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Kao i mnogi drugi idealistički protesti protiv neravnopravnosti, i 'klečanje' se vrlo brzo od geste solidarnosti prometnulo u virtue signaling ili kako bi se to dijalektički reklo: svaka stvar u sebi nosi klicu svoje suprotnosti.debotoijusto wrote:Klečanje je gesta solidarnosti...
pokret je temeljen na neomarksistickom sranju koje koristi jedan od rasizama u politicke svrhe
i da, korisni idioti se uvatili u kolo sa uvirtue signaling-om
a kod popa opet cuitava stvar otisla u retardluk, samo mu nemoj rec
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zganci_i_jetrica wrote:Kako se zove tvoje nepriznavanje postojanja hrvatskog naroda?dzango wrote:Od kada je klečanje solidarnost sa bilo čim? Zašto bi slovenski narodi klečali zbog rasizma kada nemaju veze sa istim? Koga svrbi, neka se češe.
U toku evolucijskog razvoja nisu se mogli miješati majmuni s obje strane rijeke Kongo.
Zato imamo dvije rase čimpanzi: obične čimpanze i bonobo čimpanze.
A sve zato što čimpanze ne znaju plivati.
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto ja ovo sve pišem?
Pišem ovo iz razloga.
I sad još kad mi kažu da treba biti, onda mi je.
Pišem ovo iz razloga.
I sad još kad mi kažu da treba biti, onda mi je.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 4 of 4