Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
a englezi baš navalili na naše stative,prvo su probali loptom a sad i glavom
vili40-
2015-08-02
Re: Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
Jeba ti Tito mrtvu mater koji te je proglasija narodom.Sora wrote:ja navijam da englezi pobjede s 3 nule
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko sam shvatila goranko bi da hrvatski igrači budu u roza majicama i kleče. Smeta mu što stoje u crnim dresovima.
E pa goranko jedi govna , neće!
E pa goranko jedi govna , neće!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kleknuli smo
izgubili loptu a obraz sačuvali....
ti i tvoj blm pederluk...niste prošli
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:kleknuli smo
...ni crno na +beskonacno nije polucilo rezultat
2014-04-12
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:kleknuli smo
dečki su izgubili tekmu, pa mogu reći zasluženo ali su ostali ljudi i nisu klekli
Malo je degutantno da čovjek tvojih godina tako strasno podržava sablazan
osobni razvoj podbacio
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nismo imali prave šanse, nisu doduše ni Englezi. Čudna neka utakmica, kad te dvije ekipe igraju, uvijek bude golova.
Ne razumijem kretanja naših igrača, Modrić na stoperu, Gvardiol i Vrsaljko idu prema naprijed i centriraju protiv otočke ekipe.
Englezi su u utakmicu ušli sa strašnom statistikom, puno posjeda, točnih dodavanja, šansi i gotovo sve su pretvarali u golove.
Ne razumijem kretanja naših igrača, Modrić na stoperu, Gvardiol i Vrsaljko idu prema naprijed i centriraju protiv otočke ekipe.
Englezi su u utakmicu ušli sa strašnom statistikom, puno posjeda, točnih dodavanja, šansi i gotovo sve su pretvarali u golove.
niels-
2021-04-26
Šta veli, rezervni dres u duginim bojama?
Neka predloži UEFA-i, pa neka barem njihovi dužnosnici sjede na stadionu obvezatno u odijelima u duginim bojama :)
Mi možemo izgubiti utakmicu, ali mi ne klečimo.
Neka predloži UEFA-i, pa neka barem njihovi dužnosnici sjede na stadionu obvezatno u odijelima u duginim bojama :)
niels-
2021-04-26
aeniels wrote:Šta veli, rezervni dres u duginim bojama?
mi uzmemo mikrofon i povedemo skandiranje za dom spremni no svijet nekako nema sluha za nase "klecanje"
2014-04-12
A možda namjerno, da ih zapadne neka skupina koja nije toliko opasna
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dijagram wrote:stas ti navijatiSora wrote:ja navijam da englezi pobjede s 3 nule
turska je vec igrala
primila tricu od talijana:)
Guest- Guest
debotoijusto wrote:aeniels wrote:Šta veli, rezervni dres u duginim bojama?
mi uzmemo mikrofon i povedemo skandiranje za dom spremni no svijet nekako nema sluha za nase "klecanje"
Jebatekurac ... ak ti se kleči pred kmicama, ti klekni. Zakaj bi drugi klečali za gangstanigerčine?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jeba ti Tito mrtvu mater koji te je proglasija narodom.Sora wrote:ja navijam da englezi pobjede s 3 nule
Guest- Guest
bitno da hrvatska spuši, kaj ne?debotoijusto wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:kleknuli smo
da je Kenwood Kenon kapetan i da cijela vlada kradezejovska igra u tom timu.
opet bi navijao za hrvatsku.
konstantno pljujete po hrvatskoj ali ni makac.
ona pijana sora uredno mirovinu prima. kao i četnici
i onaj spiganih obrva sa suzama u očima.
dolazi vadit papire za novo mjesto plakanja i službenica ga pita;
-što ste po zanimanju?
-srbin
-kako srbin to je nacionalnost.
-a gospođo ja sam vam koalicijski srbin.
-OK, koje imate sposobnosti i iskustvo?
-četnikujem potiho od 89e. koaliram sa svima.
-još neko iskustvo?
(tko jr glrdao shreka sjetiti će se mačka)
-mogu spigat obrve i suze pustiti samo tako-i onda lik spiga obrve i pusti suze
službenica upiše
88978 ugroženi srbin, koalicijski partner, spigane obrve, suze u očima.
veber-
2014-12-30
to klečanje treba zabranit, politika nema šta radit na sportskim terenima, vjera još manje
Jebo klecanje ako nije tvrd pod i posut kukuriznim zrnima.
Glumatanje.
Glumatanje.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Kome se kleči nek ode u crkvu.
( Ovo je moja poruka ovom debilu debotojustu )
Neću politiku u svoju butigu. Idu u crkvu pa kleči.
( Ovo je moja poruka ovom debilu debotojustu )
Neću politiku u svoju butigu. Idu u crkvu pa kleči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šubašić na SP 2018, NAKON UTAKMICE skine dres i otkrije majicu s posvetom onom momku koji je poginuo tijekom tekme u Zadru.
FIFA skočila na stražnje noge, zabranila posvetu mrtvom prijatelju.
Ovo…klečati u dresu reprezentacije svoje zemlje…igrali smo utakmice dok je bio rat, ginuli su ljudi. Došla pandemija, odnijela preko 8.000 života. Potres, razrušio dobar dio središnje Hrvatske.
Imali bi mi razloga za žalovanje, ali u dresu reprezentacije se ne kleči. Crni flor, minuta šutnje, ok.
Klečanje je ritual okajanja grijeha, pokornosti Bogu u kršćanskoj civilizaciji.
FIFA skočila na stražnje noge, zabranila posvetu mrtvom prijatelju.
Ovo…klečati u dresu reprezentacije svoje zemlje…igrali smo utakmice dok je bio rat, ginuli su ljudi. Došla pandemija, odnijela preko 8.000 života. Potres, razrušio dobar dio središnje Hrvatske.
Imali bi mi razloga za žalovanje, ali u dresu reprezentacije se ne kleči. Crni flor, minuta šutnje, ok.
Klečanje je ritual okajanja grijeha, pokornosti Bogu u kršćanskoj civilizaciji.
niels-
2021-04-26
može i šoder, netom iz drobilice. pa neka klečedijagram wrote:Jebo klecanje ako nije tvrd pod i posut kukuriznim zrnima.
Glumatanje.
veber-
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
Page 3 of 4