Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
Odličan članak, napisan je vrhunski.kic wrote:
https://poskok.info/tarik-haveric-ne-treba-biti-einstein/
Ali, ne složin se.
Secesija bi tribala biti moći biti utemeljena samo na želji, a ne na problemima.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
meni smeta što nije cijelu sliku uzeo u priču, jer da je nastavio argument na sve, prvi Hrvati imaju pravo na secesiju
s obzirom da im je glavni politički predstavnik uzurpiran, diskriminirani su i imaju casus belli i razlog za izdvajanje-
muslimani bi htjeli centraliziranu državu kojom bi dominirali kao najbrojniji, što pokazuju na mikroprimjeru Komšića kako bi to izgledalo - X nepravedno, jer se ne uzimaju u obzir želje druga dva naroda
srbi žele vlastiti čisti entitet ili ujedinjenje sa srbijom - kao sama želja je shvatljivo, problem nastaje kad se uzme u obzir kako su ostvarili svoj čisti entitet, etničkim čišćenjem posavine i istočne bosne, sila prije želje negira želju-
hrvati gotovo ništa ne žele izgleda, ne mogu ni uzurpatora maknuti-
Ali, jo sun misli da un to podrazumjevo..? A sa vidin da je to neki rahmudin napiso...znoči, čovik u isto vrime imo duboki uvid i mrenu preko očiju, tužno.kic wrote:
meni smeta što nije cijelu sliku uzeo u priču, jer da je nastavio argument na sve, prvi Hrvati imaju pravo na secesiju
s obzirom da im je glavni politički predstavnik uzurpiran, diskriminirani su i imaju casus belli i razlog za izdvajanje-
muslimani bi htjeli centraliziranu državu kojom bi dominirali kao najbrojniji, što pokazuju na mikroprimjeru Komšića kako bi to izgledalo - X nepravedno, jer se ne uzimaju u obzir želje druga dva naroda
srbi žele vlastiti čisti entitet ili ujedinjenje sa srbijom - kao sama želja je shvatljivo, problem nastaje kad se uzme u obzir kako su ostvarili svoj čisti entitet, etničkim čišćenjem posavine i istočne bosne, sila prije želje negira želju-
hrvati gotovo ništa ne žele izgleda, ne mogu ni uzurpatora maknuti-
A srbi, meni je to nekako samorazumljivo; dopuštiti izlazak i integracije, oduzeti ukradeno.
2014-04-16
da, neki Mehmed razvijao argument, ali nije ga do kraja razvio, nepošteni intelektualac, šteta-
Moja pitanja njemu su usmjerena na priču koja se godinama vrti ovom temom, a radi se o:Ra wrote:Dobro, oko ponavljanja cjepiva se ne treba uzbuđivati.mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".mativka wrote:Izlaziš iz javnog sektora?aben wrote:Ukoliko mi budu zabronili roditi, tj živiti, utoliko ću pristati da me cijepu.mativka wrote:Dakle cijepiti ćeš se ukoliko ti o tome ovisi radno mjesto?aben wrote:Pa injekciju.mativka wrote:S obzirom koliko pišeš protiv državnih pravila, nije mi jasno što bi odabrao. Ovo je ipak udar ne samo na tvoj osobni prostor već i tvoje tijelo.aben wrote:Ako nas počmu ograničavati, tipa neš u autobus, neš u drugu državu i sl, to morin podniti. Ako mi naredu da se cijepin ili otkaz, unda tu nemo ča za reći. To je ko da ti neko reče ruke uvis, injekcija ili život!
Ni da nis naviko da me maltretiraju.
Ka bi rekli da se morin cijepiti ili plotiti porez na necijepljenje, ne bi se cijepi, ploti bi. Ali kad reču cijepljenje ili ćemo ti uzesti sve šolde, dakle život, stvor je jasna.
Ili ćeš se cijepiti radi zadržavanja u njemu i ostanak na trenutnom radnom mjestu jer koliko znam rad nisu zabranili već bi neka radna mjesta mogla biti uvjetovana.
Dakle, ako mi zabronu roditi, cijepiti ću se.
Testiranja su na dnevnoj bazi, barem se tu kupi mir na nekoliko mjeseci.
Pitala sam čisto da vidim bi li se cijepio zbog posla iako se boji nuspojava.
Ja se ne bojim i odluka o cijepljenju mi je bila uvelike lakša nego onima koji strepe kakve će posljedice imati kasnije.
Posao je prilično bitna stavka jer omogućuje obitelji egzistenciju, a nama daje slobodu (ma kako to čudno zvučalo).
Na stranu ideali, ideologije i uvjerenja, imamo i neke odgovornosti prema bližnjima, ali imamo i prema sebi.
Ako se netko pribojava da možda time ugrožava svoje zdravlje ne znam je li to u redu, bez obzira na odgovornost prema obitelji, jer odgovorni smo i prema sebi.
Gdje su granice slobode?
U zadnjih godinu i pol dana svjedoci smo velikih promjena u načinu življenja, poimanja svega oko nas, utjecaja na sve sfere dosadašnjeg načina života i na neki način smo dionici velike promjene za budućnost.
Koliko smo pametni, odvažni, mudri u ovom kaosu, koliko smo svoji (svatko za sebe)?
Cijepiti se, podviti rep i primiti iglu.aben wrote:Ne razumin, ča ću jepeta za 7 mj?mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".mativka wrote:Izlaziš iz javnog sektora?aben wrote:Ukoliko mi budu zabronili roditi, tj živiti, utoliko ću pristati da me cijepu.mativka wrote:Dakle cijepiti ćeš se ukoliko ti o tome ovisi radno mjesto?aben wrote:Pa injekciju.mativka wrote:S obzirom koliko pišeš protiv državnih pravila, nije mi jasno što bi odabrao. Ovo je ipak udar ne samo na tvoj osobni prostor već i tvoje tijelo.aben wrote:Ako nas počmu ograničavati, tipa neš u autobus, neš u drugu državu i sl, to morin podniti. Ako mi naredu da se cijepin ili otkaz, unda tu nemo ča za reći. To je ko da ti neko reče ruke uvis, injekcija ili život!
Ka bi rekli da se morin cijepiti ili plotiti porez na necijepljenje, ne bi se cijepi, ploti bi. Ali kad reču cijepljenje ili ćemo ti uzesti sve šolde, dakle život, stvor je jasna.
Ili ćeš se cijepiti radi zadržavanja u njemu i ostanak na trenutnom radnom mjestu jer koliko znam rad nisu zabranili već bi neka radna mjesta mogla biti uvjetovana.
Nis zno da je to točno određeno na 7 miseci, ali da. Ne samo svakih 7 miseci, nego i svaki dun, ako tako odredu.mativka wrote:Cijepiti se, podviti rep i primiti iglu.aben wrote:Ne razumin, ča ću jepeta za 7 mj?mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".mativka wrote:Izlaziš iz javnog sektora?aben wrote:Ukoliko mi budu zabronili roditi, tj živiti, utoliko ću pristati da me cijepu.mativka wrote:Dakle cijepiti ćeš se ukoliko ti o tome ovisi radno mjesto?aben wrote:Pa injekciju.mativka wrote:S obzirom koliko pišeš protiv državnih pravila, nije mi jasno što bi odabrao. Ovo je ipak udar ne samo na tvoj osobni prostor već i tvoje tijelo.aben wrote:Ako nas počmu ograničavati, tipa neš u autobus, neš u drugu državu i sl, to morin podniti. Ako mi naredu da se cijepin ili otkaz, unda tu nemo ča za reći. To je ko da ti neko reče ruke uvis, injekcija ili život!
2014-04-16
A da,aben wrote:Nis zno da je to točno određeno na 7 miseci, ali da. Ne samo svakih 7 miseci, nego i svaki dun, ako tako odredu.mativka wrote:Cijepiti se, podviti rep i primiti iglu.aben wrote:Ne razumin, ča ću jepeta za 7 mj?mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".mativka wrote:Izlaziš iz javnog sektora?aben wrote:Ukoliko mi budu zabronili roditi, tj živiti, utoliko ću pristati da me cijepu.mativka wrote:Dakle cijepiti ćeš se ukoliko ti o tome ovisi radno mjesto?aben wrote:Pa injekciju.mativka wrote:S obzirom koliko pišeš protiv državnih pravila, nije mi jasno što bi odabrao. Ovo je ipak udar ne samo na tvoj osobni prostor već i tvoje tijelo.aben wrote:Ako nas počmu ograničavati, tipa neš u autobus, neš u drugu državu i sl, to morin podniti. Ako mi naredu da se cijepin ili otkaz, unda tu nemo ča za reći. To je ko da ti neko reče ruke uvis, injekcija ili život!
neki red se mora znati....
Aha. :)mativka wrote:Moja pitanja njemu su usmjerena na priču koja se godinama vrti ovom temom, a radi se o:Ra wrote:Dobro, oko ponavljanja cjepiva se ne treba uzbuđivati.mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:
Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".
Ja se ne bojim i odluka o cijepljenju mi je bila uvelike lakša nego onima koji strepe kakve će posljedice imati kasnije.
Posao je prilično bitna stavka jer omogućuje obitelji egzistenciju, a nama daje slobodu (ma kako to čudno zvučalo).
Na stranu ideali, ideologije i uvjerenja, imamo i neke odgovornosti prema bližnjima, ali imamo i prema sebi.
Ako se netko pribojava da možda time ugrožava svoje zdravlje ne znam je li to u redu, bez obzira na odgovornost prema obitelji, jer odgovorni smo i prema sebi.
Gdje su granice slobode?
U zadnjih godinu i pol dana svjedoci smo velikih promjena u načinu življenja, poimanja svega oko nas, utjecaja na sve sfere dosadašnjeg načina života i na neki način smo dionici velike promjene za budućnost.
Koliko smo pametni, odvažni, mudri u ovom kaosu, koliko smo svoji (svatko za sebe)?
Uskočio si je u usta, a ti guštaš.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Tako nekako ;)Ra wrote:Aha. :)mativka wrote:Moja pitanja njemu su usmjerena na priču koja se godinama vrti ovom temom, a radi se o:Ra wrote:Dobro, oko ponavljanja cjepiva se ne treba uzbuđivati.mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:
Ne izlazin. Nemo toga "neka radna mesta", postoji samo "ova mesta danas, ona mesta sutra".
Gdje su granice slobode?
Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:Aha. :)mativka wrote:Moja pitanja njemu su usmjerena na priču koja se godinama vrti ovom temom, a radi se o:Ra wrote:Dobro, oko ponavljanja cjepiva se ne treba uzbuđivati.mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:
Gdje su granice slobode?
2020-06-01
Vrlo je jednostavno: Zakon akcije i reakcije :)Ra wrote:Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:Aha. :)mativka wrote:Moja pitanja njemu su usmjerena na priču koja se godinama vrti ovom temom, a radi se o:Ra wrote:Dobro, oko ponavljanja cjepiva se ne treba uzbuđivati.mativka wrote:I bez obzira što ćeš za 7 mjeseci opet?Ra wrote:Bez obzira na moguće posljedice (nuspojave)?aben wrote:
Gdje su granice slobode?
Nastaviš li tako stići ćeš i ti do reakcije. :)mativka wrote:Vrlo je jednostavno: Zakon akcije i reakcije :)Ra wrote:Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:
Aha. :)
2020-06-01
Ne razumijem.Ra wrote:Nastaviš li tako stići ćeš i ti do reakcije. :)mativka wrote:Vrlo je jednostavno: Zakon akcije i reakcije :)Ra wrote:Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:
Ma ako pretjeraš s guštanjem (kad ga uhvatiš kako si skače u usta), prestat će i tebi odgovarati na pitanja. :)mativka wrote:Ne razumijem.Ra wrote:Nastaviš li tako stići ćeš i ti do reakcije. :)mativka wrote:Vrlo je jednostavno: Zakon akcije i reakcije :)Ra wrote:Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:
2020-06-01
zanimljiv mi je ovaj dio, kad Tolstoj počinje ozbiljno proučavati Evanđelja i kreće lagano njegov sukob s Pravoslavnom Crkvom..
ne ulazeći u teologiju, zanimljivo je kako mu se srozala kbaliteta života nadalje, zdravlje mu je počelo propadati, svađao se sa ženom, djeca su ga čudno gledala i nije bilo veselja, poslije Sofija govori kako je bilo bolje prije, kad je jeo hostiju i nije puno pitao...
Ovdje nije u pitanju/cilj tko će koga pobiti već kroz analize doći do nekog optimalnog zaključka..Ra wrote:Ma ako pretjeraš s guštanjem (kad ga uhvatiš kako si skače u usta), prestat će i tebi odgovarati na pitanja. :)mativka wrote:Ne razumijem.Ra wrote:Nastaviš li tako stići ćeš i ti do reakcije. :)mativka wrote:Vrlo je jednostavno: Zakon akcije i reakcije :)Ra wrote:Ajde barem ti odgovara kao da ne kuži što ga pitaš. Meni ne odgovara ni ovako ni onako. :Dmativka wrote:Tako nekako ;)Ra wrote:
kic wrote:
zanimljiv mi je ovaj dio, kad Tolstoj počinje ozbiljno proučavati Evanđelja i kreće lagano njegov sukob s Pravoslavnom Crkvom..
ne ulazeći u teologiju, zanimljivo je kako mu se srozala kbaliteta života nadalje, zdravlje mu je počelo propadati, svađao se sa ženom, djeca su ga čudno gledala i nije bilo veselja, poslije Sofija govori kako je bilo bolje prije, kad je jeo hostiju i nije puno pitao...
A to je ka uzmeš red pill, nemo više nase...
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50