GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
Istina, samo je li to baš neka utjeha?mutava baštarda wrote:S tim da je Srbija razjebanija od nas...zganci_i_jetrica wrote:Šarić je u nekim stvarima u pravu, kao na primjer da smo robovi EU i zapada. Duh! Međutim, ako je alternativa raskiseljeni serbski opanak za vratom, thanks, but no thanks! To je, Gogo, ipak no brainer. Ne znam koji to njega kompleksi peru, ali svatko pokušava liječiti svoje kako zna i umije pa tako valjda i on.Ringo10 wrote:Taj Saric je bas previse prosrpski nastrojen...bas pretjerano
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
mutava baštarda wrote:S tim da je Srbija razjebanija od nas...zganci_i_jetrica wrote:Šarić je u nekim stvarima u pravu, kao na primjer da smo robovi EU i zapada. Duh! Međutim, ako je alternativa raskiseljeni serbski opanak za vratom, thanks, but no thanks! To je, Gogo, ipak no brainer. Ne znam koji to njega kompleksi peru, ali svatko pokušava liječiti svoje kako zna i umije pa tako valjda i on.Ringo10 wrote:Taj Saric je bas previse prosrpski nastrojen...bas pretjerano
Ti nisi glup chovjek ali se sluzish glupim floskulama..Hajde ti objasni kako je to Srbija razjebana?Valjda imash toliko unutrashnje snage da iskljuchish svoju pripadnost takozvanim hrvatima i na osnovu chinjenica i logike objasnish gore navedenu floskulu.
Evo samo jedan primjer da nisi u pravu..Srbija izvozi par milijardi hrane a Hrvatska uvozi kod razjebane Slavonije...Samim time nisu ni slichni Hrvatskoj.
A Goranu kapa do poda i moj naklon jer imamo skoro ista razmishljanja..Samo shto je njemu teze nego meni jer mene zaboli kurac za Hrvatsku a njega bash i ne..mada da se mene pita ja mu ne bi dozvolio nastupe u srpskim medijima jer ga prislushkuju i chuju ovi preko pa moze im pasti napamet da se opamete .
Meatke wrote:Serbinho-3 wrote:GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
toliko dugo četnicima liže šupak a da mu nijedna dlaka ne ostane na jeziku ... nemoguće!
Čudo.
Guest- Guest
Oćemo od gglave ili repa? Evo od glave, lezba premijerka, peder presjednik...mentalitet wrote:mutava baštarda wrote:S tim da je Srbija razjebanija od nas...zganci_i_jetrica wrote:Šarić je u nekim stvarima u pravu, kao na primjer da smo robovi EU i zapada. Duh! Međutim, ako je alternativa raskiseljeni serbski opanak za vratom, thanks, but no thanks! To je, Gogo, ipak no brainer. Ne znam koji to njega kompleksi peru, ali svatko pokušava liječiti svoje kako zna i umije pa tako valjda i on.Ringo10 wrote:Taj Saric je bas previse prosrpski nastrojen...bas pretjerano
Ti nisi glup chovjek ali se sluzish glupim floskulama..Hajde ti objasni kako je to Srbija razjebana?Valjda imash toliko unutrashnje snage da iskljuchish svoju pripadnost takozvanim hrvatima i na osnovu chinjenica i logike objasnish gore navedenu floskulu.
Evo samo jedan primjer da nisi u pravu..Srbija izvozi par milijardi hrane a Hrvatska uvozi kod razjebane Slavonije...Samim time nisu ni slichni Hrvatskoj.
A Goranu kapa do poda i moj naklon jer imamo skoro ista razmishljanja..Samo shto je njemu teze nego meni jer mene zaboli kurac za Hrvatsku a njega bash i ne..mada da se mene pita ja mu ne bi dozvolio nastupe u srpskim medijima jer ga prislushkuju i chuju ovi preko pa moze im pasti napamet da se opamete .
Nisam,ali sam posumnjao da je to El Rizorte,a Veber sumnja da san ja El Rizorte.vuksadinare wrote:...ili si ti mozda upravo saricjastreb wrote:Šarić je genijalac. Kod nas ga ignoriraju i ne dozvokjavaju nastupe cak ni na lokalnim televizijama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meatke wrote:Serbinho-3 wrote:GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
toliko dugo četnicima liže šupak a da mu nijedna dlaka ne ostane na jeziku ... nemoguće!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lora Split by Goran Šarić
» INTERVJU – Goran Šarić: “Na Balkanu se razvila prva europska civilizacija”
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» TITO & Saric
» evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
» INTERVJU – Goran Šarić: “Na Balkanu se razvila prva europska civilizacija”
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» TITO & Saric
» evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
Page 2 of 2