Nastavlja se serija herojskih djela platforme Možemo
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nastavlja se serija herojskih djela platforme Možemo
sitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
lijepe vam je komplekse nabila...
Je.
Malo plaćam porez i prirez, ali mi je i tih par stotki žal dati takvim kreaturama.
Ali ipak niti približno ne takve komplekse kakve je tebi nabil "gojenac".
Guest- Guest
kaj god.Sovak wrote:sitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
Je.
Malo plaćam porez i prirez, ali mi je i tih par stotki žal dati takvim kreaturama.
:rasta:
gojenac ide svom sanaderovskom kraju i otići će ponižen, možda i osuđen ak bude pravice.
anemično je đubre kao govno na cesti: vidiš ga, smeta ti, sam ga ne možeš ukloniti pa ga onda obiđeš i nastojiš ga ne taknuti jer smrdi kao svako govno i jedino što mi smeta je što ga već nisu isprali šmrkom.
druga je stvar što mnogi misle kako su takva anemična govna neki cvijet hrvatske demokracije, a riječ je o bahatom šalabajzeru umotanom u celofan europske birokracije koji je davno prešao granice svoje nesposobnosti, ali ga sustav u kojem i takvi mogu držati poluge vlasti drži na površini.
pitanje je koliko će to govno još izdržati da ne pukne, a onda će smrditi do brisela...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:kaj god.Sovak wrote:sitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
Je.
gojenac ide svom sanaderovskom kraju i otići će ponižen, možda i osuđen ak bude pravice.
anemično je đubre kao govno na cesti: vidiš ga, smeta ti, sam ga ne možeš ukloniti pa ga onda obiđeš i nastojiš ga ne taknuti jer smrdi kao svako govno i jedino što mi smeta je što ga već nisu isprali šmrkom.
druga je stvar što mnogi misle kako su takva anemična govna neki cvijet hrvatske demokracije, a riječ je o bahatom šalabajzeru umotanom u celofan europske birokracije koji je davno prešao granice svoje nesposobnosti, ali ga sustav u kojem i takvi mogu držati poluge vlasti drži na površini.
pitanje je koliko će to govno još izdržati da ne pukne, a onda će smrditi do brisela...
Kako vam ide raspuštanje stranke?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
teško da ti kao umirovljenik plaćaš prirez.Sovak wrote:sitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
Je.
znam da je meni bio na brutto od 18 000 bio ispod 400 kn
u biti relativno malo ljudi plaća prirez.
sve je to kozmetika
mene više smeta porezna davanja na nivou države.
ovdje sam prešao cenzus i dosegnuo max 33 iz bruta, ali smo to riješili prijavom u drugoj saveznoj državi pa mi isplaćuju dnevnicu od 60€ dok sam van mjesta prebivališta-samo u njemačkoj, pa mi je opterećenje 20% i još dobijem 28€ za topli obrok po radnom danu. i firma mi je dala stan.
tek toliko kako se u njemačkoj ne mulja.
veber-
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Grmoja:'Plenkovic je autor platforme Mozemo da se rijesi SDP-a'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
Page 5 of 5