Nastavlja se serija herojskih djela platforme Možemo
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nastavlja se serija herojskih djela platforme Možemo
...i kao sto veli jonjic..lako je popuniti gradski odsjek za kulturu ali nece biti jagme za odsjeke za gospodarstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vjeroučitelji su laici koji moraju imati crkvenu ispravu koju izdaje biskup kako bi se mogli zaposliti kao vjeroučitelji.marcellus wrote:Sora wrote:oba podatka su ti netočnamarcellus wrote:sitting_bull wrote:
kaptol je najveći nekontrolirani gutač love iz državnog i lokalnih proračuna, to je činjenica. odmah iza je ministarstvo podobnih branitelja.
kaptol dobije 250 milijuna godišnje, a NGO-vna jedno deset puta toliko...
za kaptol znamo da košta milijardu i više,jer se troškovi koje čega ne uračunavaju, počev od plaća vjeroučitelja
a ukupni izdaci za NGO su sigurno manji od 10 milijardi
iako ove udruge branitelja koštaju ko svetog petra kajgana
plaće vjeroučitelja su davanje novca za crkvu koliko su i plaće učitelja matematike davanje novca za PMF.
taj novac ne ide crkvi, nego učiteljima, koji u pravilu nisu dio crkvenog klera.
i da, daje im se naknada za otetu imovinu, ali to se daje svima kojima je imovina oteta - židovima, srbima, svima. Crkva je pravna osoba i taj novac im je nemoguće uskratiti.
drugim riječima: sve što se tiče vjeroučitelja je u domeni kaptola, samo su plaće i porezi u domeni državnog proračuna.
također, pmf je visokoobrazovna ustanova koju pohađaju studenti koji taj fakultet sami odaberu, vjeroučitelji su obavezni "inventar" svake državne i od katoličke crkve osnovane osnovne škole, dapače obavezni su i u privatnim osnovnim školama jer su uvjet za odobrenje kurikuluma škole bez kojeg nema dozvole za rad te škole od mzoš-a.
piskaralo, blamiraš se čim staviš tipkovnicu pred sebe.
što se tiče naknade za "otetu" imovinu katolička crkva je jedina kojoj se ta naknada isplaćuje i kad je razvidno kako je već davno obeštećena, posebice ako se uzme u obzir da na svoju imovinu kaptol ne plaća nikakav porez.
realno, u 25 godina koliko se ta naknada isplaćuje kaptolu ta je "oteta" imovina već višestruko preplaćena.
sitting_bull-
2015-09-28
gle ovog škorinog simpatizera kako u kooperaciji sa socijalističkim gojencem piskaralom marcellusom pokušava širiti nemir među građane zagreba.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-minus-placati-zagrepcani-tomasevic-bi-rezao-proracun-za-25-posto-vrijedne-nekretnine-nece-na-prodaju-novac- mu-hitno-treba-1755170 /
dok je pokojno govno bandić fiktivnim proračunima gomilalo dugove, a papirnato je sve kao bilo pokriveno jer je zagreb bio jamac holdingu za dug, a holding je bio jamac zagrebu za dug niti je vučina zavijala niti se piskaralo oglašavalo.
lajte kere domoljubne, što domoljubne po prirodi što domoljubne po zadatku...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:bandić prdnuo na mirogoju pa se osjeti.vuksadinare wrote:....kazu u novom uagrebu godinama nisu imali zatvorene prozore zbog smetlista a evo od nekidan ih imaju
Nije. Rada otvorila usta.
Guest- Guest
Sovak wrote:sitting_bull wrote:bandić prdnuo na mirogoju pa se osjeti.vuksadinare wrote:....kazu u novom uagrebu godinama nisu imali zatvorene prozore zbog smetlista a evo od nekidan ih imaju
Nije. Rada otvorila usta.
jebe vas rada bez kurca, ne?
lijepe vam je komplekse nabila...
sitting_bull-
2015-09-28
domoljublje je stvarno postalo utočište za huljesitting_bull wrote:gle ovog škorinog simpatizera kako u kooperaciji sa socijalističkim gojencem piskaralom marcellusom pokušava širiti nemir među građane zagreba.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-minus-placati-zagrepcani-tomasevic-bi-rezao-proracun-za-25-posto-vrijedne-nekretnine-nece-na-prodaju-novac- mu-hitno-treba-1755170 /
dok je pokojno govno bandić fiktivnim proračunima gomilalo dugove, a papirnato je sve kao bilo pokriveno jer je zagreb bio jamac holdingu za dug, a holding je bio jamac zagrebu za dug niti je vučina zavijala niti se piskaralo oglašavalo.
lajte kere domoljubne, što domoljubne po prirodi što domoljubne po zadatku...
jbt
svatko pošten više ne može bez posljedice za zdravlje gutat ovo njihovo domoljublje
jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
čak i za jednog domoljuba.
sitting_bull-
2015-09-28
Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
Nego dobio danas razglednicu od blagajnice iz Konzuma.Javlja se iz Krila jesenica. Kazhe sretno doputovala i tocha noge. Kila mozga......
2014-04-14
ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
netko te nabio na puljak?
sitting_bull-
2015-09-28
Nije, ne živim ja u zGeju nego ti.sitting_bull wrote:ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
nije ni puljak iz zagreba, milo domoljubnoŠandor Winnetou wrote:Nije, ne živim ja u zGeju nego ti.sitting_bull wrote:ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
daj ne seri. ja potražujem imovinu skoro 30 godina.marcellus wrote:Sora wrote:oba podatka su ti netočnamarcellus wrote:sitting_bull wrote:
kaptol je najveći nekontrolirani gutač love iz državnog i lokalnih proračuna, to je činjenica. odmah iza je ministarstvo podobnih branitelja.
za kaptol znamo da košta milijardu i više,jer se troškovi koje čega ne uračunavaju, počev od plaća vjeroučitelja
i da, daje im se naknada za otetu imovinu, ali to se daje svima kojima je imovina oteta - židovima, srbima, svima. Crkva je pravna osoba i taj novac im je nemoguće uskratiti.
ali ti kao novi vjernik i ljubitelj kradezeja lupetaš po svome.
konstantno zanemaruješ sve podatke koje ti dajem, a za razliku od tebe ja ne koristim wiki.
daj mi objasni kako to da zemljiše jedno do drugoj, na remizi, kao mali primjer.
jedno je bilo od mog djeda, drugo od KC.
KC je promptno obeštećena zamjenskim zemljištem na ksaveru, a meni država velikodušno ponudila 10kn/m2.
a tražio sam da i meni daju, čak bi se odrekao neke kvadrature.
daj majketi ne seri, nema goreg turčina od poturice.
a, da barem zaradiš neku pinku čak ni to.
doživio si katarzu. vjersku i stranačku.
postao vjernik i vjerni kradezejov vojničić.
veber-
2014-12-30
Nemam ja veze ni sa puljkom glupa komunjarositting_bull wrote:nije ni puljak iz zagreba, milo domoljubnoŠandor Winnetou wrote:Nije, ne živim ja u zGeju nego ti.sitting_bull wrote:ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
nemaš ti veze ni sa čime i ni o čemu.Šandor Winnetou wrote:Nemam ja veze ni sa puljkom glupa komunjaro :):sitting_bull wrote:nije ni puljak iz zagreba, milo domoljubnoŠandor Winnetou wrote:Nije, ne živim ja u zGeju nego ti.sitting_bull wrote:ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Ma ti nemaš veze sa stvarnošću idite nepodojeni, glup si ko kurac.sitting_bull wrote:nemaš ti veze ni sa čime i ni o čemu.Šandor Winnetou wrote:Nemam ja veze ni sa puljkom glupa komunjarositting_bull wrote:nije ni puljak iz zagreba, milo domoljubnoŠandor Winnetou wrote:Nije, ne živim ja u zGeju nego ti.sitting_bull wrote:ti se meškoljiš cijelo vrijeme, domoljube.Šandor Winnetou wrote:Boli te kurac, bitno da je tebi dobro. Nemoj se samo puno meškoljit.sitting_bull wrote:jadno.Šandor Winnetou wrote:jebe tebe i takve muzgavce samo što vam je uvalila vazeljin pa ne kužite da vam je dildo u pakšusitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
i ima pederski autoveber wrote:daj ne seri. ja potražujem imovinu skoro 30 godina.marcellus wrote:Sora wrote:oba podatka su ti netočnamarcellus wrote:sitting_bull wrote:
ali ti kao novi vjernik i ljubitelj kradezeja lupetaš po svome.
konstantno zanemaruješ sve podatke koje ti dajem, a za razliku od tebe ja ne koristim wiki.
daj mi objasni kako to da zemljiše jedno do drugoj, na remizi, kao mali primjer.
jedno je bilo od mog djeda, drugo od KC.
KC je promptno obeštećena zamjenskim zemljištem na ksaveru, a meni država velikodušno ponudila 10kn/m2.
a tražio sam da i meni daju, čak bi se odrekao neke kvadrature.
daj majketi ne seri, nema goreg turčina od poturice.
a, da barem zaradiš neku pinku čak ni to.
doživio si katarzu. vjersku i stranačku.
postao vjernik i vjerni kradezejov vojničić.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nema pederski. samo kaj to voze klinci.
ovdje dedeki voze elfa. taman.
da je u nemačko garant bi kupio x6 sos mat farbom i zlatnim felgama.
ovdje dedeki voze elfa. taman.
da je u nemačko garant bi kupio x6 sos mat farbom i zlatnim felgama.
2014-12-30
sitting_bull wrote:jebe vas rada bez kurca, ne?
Je.
Malo plaćam porez i prirez, ali mi je i tih par stotki žal dati takvim kreaturama.
Ali ipak niti približno ne takve komplekse kakve je tebi nabil "gojenac".
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Grmoja:'Plenkovic je autor platforme Mozemo da se rijesi SDP-a'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
Page 4 of 5