ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv... - Page 3 Empty Re: Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...

Post by vuksadinare 7/6/2021, 17:54

Kod nas je problem sto nasi treneri misle da su bogomdani pa ako ostvare dobar rezultat a iza toga uslijede losi..dizu se na sve cetri zasto ih se kritizira i misle da za doticnu klupu moraju biti zacementirani do mirovine...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv... - Page 3 Empty Re: Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...

Post by niels 7/6/2021, 18:57

Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.

Pričamo o motiviranju, trener ne okreće glavu dok mu igrači izvode penale.

Brine me što nemamo desnog beka, središnjeg napadača i lijevo krilo. Brine me što primamo puno golova iz centaršuteva. Brine me što ne stvaramo nikakve prigode na utakmici i što jedino Perišić podsjeća na Perišića iz Rusije.

A tu izbornik ne može pomoći.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2021, 19:39

jasambrend wrote:Kakva smjena generacija vas spopala, više od pola momčadi su stari konji, a ostatak je ionako tu prisutan zadnje tri godine... i dalje smo jedna od najstarijih momčadi na turniru. Nema alibija jer osim obrane i da nisu usrali ovo sa Sosom, to je po potencijalu jača momčad i od one iz Rusije... a kritika mora bit i bit će ih pa nek ide u pičku materinu sve ako se mora non-stop nečija jajca titrati...

Pa to je i rečeno. Ovi mladi kaj su upali se još popikavaju po terenu, a ovi stari su se ispucali.

Sad je ni v rit ni mimo.

Treba vremena da se to probistri.

A tko zna ... možda kliknu pa bude dobro.

Fokusirati se na prolazak skupine.

Englezi nas čekaju žedni krvi i osvete.

Ne jurišati bezveze nego gospodariti centrom, razbiti im igru i izletavati s kontrama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2021, 19:42

niels wrote:Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.

Brine me što nemamo desnog beka, središnjeg napadača i lijevo krilo. Brine me što primamo puno golova iz centaršuteva. Brine me što ne stvaramo nikakve prigode na utakmici i što jedino Perišić podsjeća na Perišića iz Rusije.

Kaj ti znaš ... ti  se više niti doma ne znaš vratiti kad te baba pošalje u dućan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 7/6/2021, 22:01

Sovak wrote:
niels wrote:Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.

Kaj ti znaš ... ti  se više niti doma ne znaš vratiti kad te baba pošalje u dućan.

Ne baba, nego onaj zločesti Švabo...
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics