Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
Kod nas je problem sto nasi treneri misle da su bogomdani pa ako ostvare dobar rezultat a iza toga uslijede losi..dizu se na sve cetri zasto ih se kritizira i misle da za doticnu klupu moraju biti zacementirani do mirovine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.
Pričamo o motiviranju, trener ne okreće glavu dok mu igrači izvode penale.
Brine me što nemamo desnog beka, središnjeg napadača i lijevo krilo. Brine me što primamo puno golova iz centaršuteva. Brine me što ne stvaramo nikakve prigode na utakmici i što jedino Perišić podsjeća na Perišića iz Rusije.
A tu izbornik ne može pomoći.
Brine me što nemamo desnog beka, središnjeg napadača i lijevo krilo. Brine me što primamo puno golova iz centaršuteva. Brine me što ne stvaramo nikakve prigode na utakmici i što jedino Perišić podsjeća na Perišića iz Rusije.
niels-
2021-04-26
jasambrend wrote:Kakva smjena generacija vas spopala, više od pola momčadi su stari konji, a ostatak je ionako tu prisutan zadnje tri godine... i dalje smo jedna od najstarijih momčadi na turniru. Nema alibija jer osim obrane i da nisu usrali ovo sa Sosom, to je po potencijalu jača momčad i od one iz Rusije... a kritika mora bit i bit će ih pa nek ide u pičku materinu sve ako se mora non-stop nečija jajca titrati...
Pa to je i rečeno. Ovi mladi kaj su upali se još popikavaju po terenu, a ovi stari su se ispucali.
Sad je ni v rit ni mimo.
Treba vremena da se to probistri.
A tko zna ... možda kliknu pa bude dobro.
Fokusirati se na prolazak skupine.
Englezi nas čekaju žedni krvi i osvete.
Ne jurišati bezveze nego gospodariti centrom, razbiti im igru i izletavati s kontrama.
Guest- Guest
niels wrote:Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.
Kaj ti znaš ... ti se više niti doma ne znaš vratiti kad te baba pošalje u dućan.
Guest- Guest
Sovak wrote:niels wrote:Ne brine me Dalić, taktički ništa nije napravio otkad je postao izbornik.
Kaj ti znaš ... ti se više niti doma ne znaš vratiti kad te baba pošalje u dućan.
Ne baba, nego onaj zločesti Švabo...
niels-
2021-04-26
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Prosinecki godinama ljut na Dalica i HNS nije izdrzao i porucio da navija za Argentinu i Mesija
» Indexov Matija Babić prvo izvrijeđao Zlatka Dalića, a onda izbrisao post
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
» Prosinecki godinama ljut na Dalica i HNS nije izdrzao i porucio da navija za Argentinu i Mesija
» Indexov Matija Babić prvo izvrijeđao Zlatka Dalića, a onda izbrisao post
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
Page 3 of 3