Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zazivaju odlazak Dalica ali je li bas on sve kriv...
nema tu agresivnosti u napadu,hrabrosti da se krene jedan na jedan pa nema veze kad ne prođe,prošlo bi jedanput.Pa onda vrati loptu nekome iza da se riješi brige i tako prtljaju dok ne izgube loptu a na to ne treba dugo čekati i onda kontra i drž gaće jer ako primiš gol izgubio si utakmicu jer dva gola mi ne možemo zabiti ni NK Labaševe Gorice.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Nisan gleda utakmicu. Neka Dalića. To je nnagrada za SP pa šta bude bude.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020_Group_D
https://en.m.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2020_Group_D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
moramo vidjeti kako vuk prognozira da znamo jesmo li u kurcu ili nismo! On je za sport nešto ko svizac za proljećeT. wrote:po meni je dobar znak što smo izgubili...
ne sjećam se da smo dobili zadnju pripremnu pred veliko natjecanje...
sve ide po planu...
Ne znam kakve su Bakiceve prognoze, a kakve Djikiceve.
Ipak je struka,...struka.
Ipak je struka,...struka.
dijagram-
2015-08-09
u kurcu smoT. wrote:jedino što nije dobro je vukova prognoza da prolazimo grupu...
Nemam neka očekivanja. Imaš smjenu generacija , svi su nabrijani na nas itd pa ne očekujem ništa.
To tako nekako ide , ne možeš sad uvik medalja jel.
To tako nekako ide , ne možeš sad uvik medalja jel.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakva smjena generacija vas spopala, više od pola momčadi su stari konji, a ostatak je ionako tu prisutan zadnje tri godine... i dalje smo jedna od najstarijih momčadi na turniru. Nema alibija jer osim obrane i da nisu usrali ovo sa Sosom, to je po potencijalu jača momčad i od one iz Rusije... a kritika mora bit i bit će ih pa nek ide u pičku materinu sve ako se mora non-stop nečija jajca titrati...
darth_vader-
2014-04-17
u Rusiji se letjelo na glavu a s ludim Manđukićem su trojica imala posla.Jurišalo se ko maksim po diviziji...a ovo sad izgleda ko neka šala,ko neka trening zajebancija.Da i sastav nije ništa slabiji nego u Rusiji nego ih jebe koncepcija i kontracepcija.jasambrend wrote:Kakva smjena generacija vas spopala, više od pola momčadi su stari konji, a ostatak je ionako tu prisutan zadnje tri godine... i dalje smo jedna od najstarijih momčadi na turniru. Nema alibija jer osim obrane i da nisu usrali ovo sa Sosom, to je po potencijalu jača momčad i od one iz Rusije... a kritika mora bit i bit će ih pa nek ide u pičku materinu sve ako se mora non-stop nečija jajca titrati...
vili40-
2015-08-02
kad gledam to naše novo čudo dobijem osjećaj da bi Dinamo bolje parirao protivnicima.
vili40-
2015-08-02
Ovo mislim pitati od jučer pa se nikako sjetit...
Jesu li hrvatski igrači klečali?
Naime taman sam prebacio par sekundi prije nego je sudac označio početak i vidio sam belgijca da kleči ali ne i naše igrače...
Jesu li hrvatski igrači klečali?
Naime taman sam prebacio par sekundi prije nego je sudac označio početak i vidio sam belgijca da kleči ali ne i naše igrače...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
https://www.dalmacijadanas.hr/pauletic-bravo-za-dalica-i-reprezentativce-jer-nisu-klecali-u-znak-podrske-pokretu-black-lives-matter/?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aaa i ja mislim...
Tako treba...
Tako treba...
Nisu. To im je bila najbolja akcija na utakmici...
darth_vader-
2014-04-17
dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Guest- Guest
Tko pamti igru, akcije i sl. ...ebenica wrote:dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Pamti se rezultat...
2014-04-14
ja pamtim. i puca mi kurac za rezultat.T. wrote:Tko pamti igru, akcije i sl. ...ebenica wrote:dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Pamti se rezultat...
Guest- Guest
Doživjeti ćemo katastrofu na EP, nakon nje će Dalić otići, a i ostatak generacije. To je prirodno, neminovno.
niels-
2021-04-26
Kaži tko je u mexicu '86 dao gol škaricama postrance bočno...ebenica wrote:ja pamtim. i puca mi kurac za rezultat.T. wrote:Tko pamti igru, akcije i sl. ...ebenica wrote:dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Pamti se rezultat...
2014-04-14
negrete.T. wrote:Kaži tko je u mexicu '86 dao gol škaricama postrance bočno...ebenica wrote:ja pamtim. i puca mi kurac za rezultat.T. wrote:Tko pamti igru, akcije i sl. ...ebenica wrote:dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Pamti se rezultat...
Guest- Guest
i kakve to veze ima sa dalićem? igrali smo za kurac u rusiji i to je činjenica, danas žanjemo rezultate te igre, i tko je kriv onda?ebenica wrote:negrete.T. wrote:Kaži tko je u mexicu '86 dao gol škaricama postrance bočno...ebenica wrote:ja pamtim. i puca mi kurac za rezultat.T. wrote:Tko pamti igru, akcije i sl. ...ebenica wrote:dalić je kreten, u rusiji smo odigrali kurac, produžeci i penali, igrali smo k'o grčka 2004 u portugalu, nitko živ se više ne sjeća te debilne igre osim grka, sranje k'o i hrvatska u rusiji.
Pamti se rezultat...
dok u austriji nismo igrali za kurac. a skoro pa ista generacija.
Guest- Guest
Kod nas je problem sto nasi treneri misle da su bogomdani pa ako ostvare dobar rezultat a iza toga uslijede losi..dizu se na sve cetri zasto ih se kritizira i misle da za doticnu klupu moraju biti zacementirani do mirovine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Prosinecki godinama ljut na Dalica i HNS nije izdrzao i porucio da navija za Argentinu i Mesija
» Indexov Matija Babić prvo izvrijeđao Zlatka Dalića, a onda izbrisao post
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
» Prosinecki godinama ljut na Dalica i HNS nije izdrzao i porucio da navija za Argentinu i Mesija
» Indexov Matija Babić prvo izvrijeđao Zlatka Dalića, a onda izbrisao post
» Cirkus!Plenkovićev PR Macan optužio Dalića i reprezentativce da su preko Thompsona pokušali izvršiti 'meki ustaški državni udar'!
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
Page 2 of 3