Pokrajinski izbori u Njemačkoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pokrajinski izbori u Njemačkoj
Zeleni su najveći gubitnici ovih izbora. Prije se bez njih nije mogla sastavit pokrajinska vlada a sad CDU i SPD zajedno imaju polovinu i ne treba im nitko ako neće. Ujedno su u parlament ušli liberali pa sad CDU i SPD može i s njima kalkulirati ako želi neku jaču večinu. A može i CDU napravit koaliciju CDU + Zeleni + liberali dakle bez SPDa.
No uglavnom Zeleni najveći gubitnici a liberali najveći pobjednici jer su nakon deset godina ušli u parlament.
Ovdje se rezultatima najviše mogu zabrinit radikalna ljevica i radikalna desnica , socijaldemokrati i Zeleni.
No uglavnom Zeleni najveći gubitnici a liberali najveći pobjednici jer su nakon deset godina ušli u parlament.
Ovdje se rezultatima najviše mogu zabrinit radikalna ljevica i radikalna desnica , socijaldemokrati i Zeleni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pokrajinski izbori u Njemačkoj
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Glasanje je ok, rezultati su ok.
Ne znam kaj se radujete AFD-u, njemačka desnica je protiv mujaga a pravašiji su oni cvijeće.
di ima te pravašije kojoj su mujage cvijeće?
Bujanec, Škoro, Hasanče, Karamarko, Prkačin... Itd
Škoro? Kad, što, kako, gdje? Hasanbegović je musliman, izlišno ga je tu stavljati u kontekst ljubavi prema muslimanima. Bujanec, ne znam baš da voli mujage. Prkačin, taj je još živ? I relevantan? Bujo voli Muje, ne pratim ga baš, ali nisam stekao taj dojam. Mislim, tko bi to hrvatsku do Drine? To što bi je ti do Uskoplja ne znači da bi je oni koji to smatraju nerealnim htjeli do Drine. Spinaš
Uostalom, što se mene tiče, a i sigurno svih ostalih, zadnja stvar koja Hrvatskoj treba je dva milijuna Muja u državi... imamo ono dvjesto tisuća Srba i to je problem, pa još na to dodat dva milijuna mujaga... sora i ekipa, Fistik
Similar topics
» Izbori u Njemačkoj
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Test za Merkel ; Počeli izbori u njemačkoj saveznoj pokrajini Saarskoj
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Test za Merkel ; Počeli izbori u njemačkoj saveznoj pokrajini Saarskoj
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
Page 2 of 2