ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokrajinski izbori u Njemačkoj

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Pokrajinski izbori u Njemačkoj - Page 2 Empty Re: Pokrajinski izbori u Njemačkoj

Post by RayMabus 6/6/2021, 23:44

Zeleni su najveći gubitnici ovih izbora. Prije se bez njih nije mogla sastavit pokrajinska vlada a sad CDU i SPD zajedno imaju polovinu i ne treba im nitko ako neće. Ujedno su u parlament ušli liberali pa sad CDU i SPD može i s njima kalkulirati ako želi neku jaču večinu. A može i CDU napravit koaliciju CDU + Zeleni + liberali dakle bez SPDa.

No uglavnom Zeleni najveći gubitnici a liberali najveći pobjednici jer su nakon deset godina ušli u parlament.

Ovdje se rezultatima najviše mogu zabrinit radikalna ljevica i radikalna desnica , socijaldemokrati i Zeleni.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Pokrajinski izbori u Njemačkoj - Page 2 Empty Re: Pokrajinski izbori u Njemačkoj

Post by marcellus 7/6/2021, 08:22

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:Glasanje je ok, rezultati su ok.

Ne znam kaj se radujete AFD-u, njemačka desnica je protiv mujaga a pravašiji su oni cvijeće.

di ima te pravašije kojoj su mujage cvijeće?

Bujanec, Škoro, Hasanče, Karamarko, Prkačin... Itd

Škoro? Kad, što, kako, gdje? Hasanbegović je musliman, izlišno ga je tu stavljati u kontekst ljubavi prema muslimanima. Bujanec, ne znam baš da voli mujage. Prkačin, taj je još živ? I relevantan? Bujo voli Muje, ne pratim ga baš, ali nisam stekao taj dojam. Mislim, tko bi to hrvatsku do Drine? To što bi je ti do Uskoplja ne znači da bi je oni koji to smatraju nerealnim htjeli do Drine. Spinaš

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/6/2021, 08:24

Uostalom, što se mene tiče, a i sigurno svih ostalih, zadnja stvar koja Hrvatskoj treba je dva milijuna Muja u državi... imamo ono dvjesto tisuća Srba i to je problem, pa još na to dodat dva milijuna mujaga... sora i ekipa, Fistik

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics