Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar
ok.aben wrote:veber wrote:imaš ti kaću v žepu.aben wrote:Ma ne, govorin da ne razumin, a ne da nemun sto kun..veber wrote:bodul
i ja ne bi razumio.
daj mi jebenih sto kuna-koji dio ti nije jasan.
ili nahrani me i napoji me. sto kuna zadrži.
a, ti oćeš muhte isti i piti, ča ne rečeš...
ok, veži se ovo leto na rivu, odi ko mene na obed, ali ne očekuj da ću te zabavljati. jo sun temporalni siromah i morun iskoristiti svaki trenutak godišnjega odmora.
i dovedi kaju, jer volin lopatati uz dobar pogljed.
ali za kajicu nemrem garantirat, mada mislim doći u rujnu. tako da nemaš frke kaj se tiče termina.
a i ex mi nekaj prijeti da ju moram na more odfurat, pa sve to povežemo.
ti lopataj s mojom ex. ja bum s epijem kral vodu okolo.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:ok.aben wrote:veber wrote:imaš ti kaću v žepu.aben wrote:Ma ne, govorin da ne razumin, a ne da nemun sto kun..veber wrote:bodul
i ja ne bi razumio.
daj mi jebenih sto kuna-koji dio ti nije jasan.
ili nahrani me i napoji me. sto kuna zadrži.
a, ti oćeš muhte isti i piti, ča ne rečeš...
ok, veži se ovo leto na rivu, odi ko mene na obed, ali ne očekuj da ću te zabavljati. jo sun temporalni siromah i morun iskoristiti svaki trenutak godišnjega odmora.
i dovedi kaju, jer volin lopatati uz dobar pogljed.
ali za kajicu nemrem garantirat, mada mislim doći u rujnu. tako da nemaš frke kaj se tiče termina.
a i ex mi nekaj prijeti da ju moram na more odfurat, pa sve to povežemo.
ti lopataj s mojom ex. ja bum s epijem kral vodu okolo.
e, ali moroš prije skule, jednon ka počme sun ko na traci...
2014-04-16
ti radi, njemačka se gradi.
nisam ti ja od lopate.
skule san proša, di san bia s kim sam pia, eeee to su bila vremena.
nisam ti ja od lopate.
skule san proša, di san bia s kim sam pia, eeee to su bila vremena.
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Vidi, ako se sami ne možemo dogovoriti koji pravac je bolji za Hrvatsku, treba samo promisliti što bi napravila Austrougarska.Noor wrote:ti skrati preko Gračaca i Knina, po prirodi malo..razgledavanje i to ;)mutava baštarda wrote:S tim da meni više smeta što su je rastegli preko Zadra. Mogli su zadrani imati malo dužu Kalmetinu, a mi svi ostali južnije kraći put.mutava baštarda wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Ne radi se o kmečanju. Auto put je napravljen preko Zadra umjesto najkraćim pravcem uz odvojke fish bone. Šibenik, Zadar itdepikur37 wrote:debotoijusto wrote:split radi a zadar se gradi , ZD = BG
kmečanje
Kad pune malo jača bura onda više nemamo autoput.
Sve 5, imali ste lopova Kalmetu koji vas je lansira kao i nas u Sinju Vice Buljan...
Od 365 dana ukupno bude do dva tjedna ta cesta zatvorena zbog bure, točnije Maslenički most. Tada su uglavnom zatvorene i okolne magistrale. Niti trajekti ne voze po jakoj buri pa se ne jambra.
Fakat ne znam koji vam je to trn u peti?
Očekujete kad bura dere dvjesto na sat normalan promet?
Autocesta kod Maslenice u 11 godina je bila zatvorena 575 puta
"Ljubaznošću Hrvatskih autocesta (HAC), ustupljeni su nam detaljni podaci od početka vođenja baze podataka, tj. od siječnja 2008. do prosinca 2019. godine. U tom razdoblju izmjereno je čak 575 zatvaranja dionice Sveti Rok – Maslenica, s ukupnim trajanjem od gotovo 7126 sati ili 297 dana, što bi bilo gotovo 10 mjeseci zatvorene autoceste na njenom najosjetljivijem dijelu."
[size=45],........[/size]
Jedina normalna država na ovim prostorima... za usrane balkance nije ni tor voditi...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:vuksadinare wrote:Kako?aben wrote:Speare Shaker wrote:Ne razumijem zašto vam je stalno Kalmeta u procjeni.
Ja sam mislio da je političku odluku o gradnji "nacionalističke" autoceste, vrijeme i onu o njenoj trasi, donio Račan, njegov glavni operativac bio je Čačić, a vi Kalmeta pa Kalmeta.
zoto ča je uništi zadar
isto ko i tito;
s jedne strone imoš blještavilo (blještavilo u odnosu na socijalističke, siromašne sredine) koje ni zasluženo, nego je dobiveno na kredit, od države ili od eu,
a s druge, moralni raspad društva, normalizacija krađe, namešćanja natječaja, uhljebljivanja...
tito nas ni uspi skršiti ubijanjen, progonon. ali uspi je ubiti duh noroda, uspi je učiniti da si i ti dun danas socijalist.
Sukus svega... kod nas tzv. desničari su još najgori usrani socijalisti...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Zasluženo je Zadar prvak. Čestitamo i to je to. Zasluženo sve.epikur37 wrote:[size=45]Zadar je prvak Hrvatske u košarci nakon 13 godina. Split pao pred publikom u Višnjiku[/size]
https://www.index.hr/sport/clanak/zadar-je-prvak-hrvatske-u-kosarci-nakon-13-godina-split-pao-pred-publikom-u-visnjiku/2281364.aspx
..................
evo satrali smo vas i u košarci :p :D
U čemu? Sakupljanju maćuhica. U ovakvoj konkurenciji, sram te reći da si prvak države bokte...
darth_vader-
2014-04-17
U biti zagrepcani i splicani su najveci socijalisti...sad ces vidjet kuknjave doticnih kad im izabrani opale 30% poskupljenje rezija za pocetak..onda ce picajzle po starim kuknjava..sto ste birali to ste dobili..poslije jebanja nema kajanja..evo 8vosevic kaze u Nu2 da nece biti otpustanja uhljebljenih ali da zna da ima viska..pa jebote irud zna ali nece biti otpustanje..zeleni staljinisti u zg prve dvije stvari sto su napravili kad su zasjeli..organizirali gay modnu i biciklisticku paradu i najavili poskupljenja...amen bog nam pomogaojasambrend wrote:aben wrote:vuksadinare wrote:Kako?aben wrote:Speare Shaker wrote:Ne razumijem zašto vam je stalno Kalmeta u procjeni.
Ja sam mislio da je političku odluku o gradnji "nacionalističke" autoceste, vrijeme i onu o njenoj trasi, donio Račan, njegov glavni operativac bio je Čačić, a vi Kalmeta pa Kalmeta.
zoto ča je uništi zadar
isto ko i tito;
s jedne strone imoš blještavilo (blještavilo u odnosu na socijalističke, siromašne sredine) koje nije zasluženo, nego je dobiveno na kredit, od države ili od eu,
kao druge, moralni raspad društva, normalizacija krađe, imenovanja natječaja, uhljebljivanja ...
tito nas ni uspi skršiti ubijanjen, progonon. ali uspi je ubiti duh noroda, uspi je učiniti da si i ti dun danas socijalist.
Sukus svega ... kod nas tzv. desničari su još najgori usrani socijalisti ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
2015-09-08
Kaze jucer tomaseviceva zamjenica..'trazimo pomoc gradjana'..prevedeno..'otvo'r te novcanike'
2015-09-08
A evo i fetivog sa svojim poslovično oštrim rezoniranjem koji odlično poznaje lokalne prilike samo mu još nitko nije reka da ne živi u gradu, nego u predgrađu Kruševa...
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
S kurcem u ruci... di si ti opet zapeja u '91?
darth_vader-
2014-04-17
Kad si kupin mali motorin, aj ča ću letit š njin ...
Guest- Guest
nema to veze sa '91..vojniku i ratniku nebitno je vrijeme kad mu dodje usud za umrijet a bolje sa puskom da mre..nego odbacen,prezren i bolestanjasambrend wrote:vuksadinare wrote:Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
2015-09-08
Aha... ka 80% stvarne braniteljske populacije misliš?
darth_vader-
2014-04-17
Ja nikad ne znam između vas ko je koji HSP? 1984', 1991...ima li koji ode HSP 2021'?jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma kradeze je to sve...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Austrijske lokalne vlasti financiraju i podupiru okupljanje bivših SS-ovaca kod Klagenfurta,ali treniraju strogoću na Bleirburgu
» PRIMJER KAKO VLASTI IPAK MOGU ZAŠTITIIT NAROD (DJELATNICU) KADA IMAJU VOLJE I HOĆE
» leftardi idu dalje... o državnom trošku
» Problem je Zakon o državnom odvjetništvu
» VEZA SA SVEVIŠNJIM
» PRIMJER KAKO VLASTI IPAK MOGU ZAŠTITIIT NAROD (DJELATNICU) KADA IMAJU VOLJE I HOĆE
» leftardi idu dalje... o državnom trošku
» Problem je Zakon o državnom odvjetništvu
» VEZA SA SVEVIŠNJIM
Page 5 of 5