ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar - Page 5 Empty Re: Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar

Post by veber 6/6/2021, 19:56

aben wrote:
veber wrote:
aben wrote:
veber wrote:bodul
Ma ne, govorin da ne razumin, a ne da nemun sto kun..
imaš ti kaću v žepu.
i ja ne bi razumio.
daj mi jebenih sto kuna-koji dio ti nije jasan.
ili nahrani me i napoji me. sto kuna zadrži.

a, ti oćeš muhte isti i piti, ča ne rečeš...

ok, veži se ovo leto na rivu, odi ko mene na obed, ali ne očekuj da ću te zabavljati. jo sun temporalni siromah i morun iskoristiti svaki trenutak godišnjega odmora.
i dovedi kaju, jer volin lopatati uz dobar pogljed.
ok.
ali za kajicu nemrem garantirat, mada mislim doći u rujnu. tako da nemaš frke kaj se tiče termina.
a i ex mi nekaj prijeti da ju moram na more odfurat, pa sve to povežemo.
ti lopataj s mojom ex. ja bum s epijem kral vodu okolo.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar - Page 5 Empty Re: Kontinuitet lokalne vlasti i veza s državnom i EU vertikalom: Primjer Zadar

Post by aben 6/6/2021, 20:09

veber wrote:
aben wrote:
veber wrote:
aben wrote:
veber wrote:bodul
Ma ne, govorin da ne razumin, a ne da nemun sto kun..
imaš ti kaću v žepu.
i ja ne bi razumio.
daj mi jebenih sto kuna-koji dio ti nije jasan.
ili nahrani me i napoji me. sto kuna zadrži.

a, ti oćeš muhte isti i piti, ča ne rečeš...

ok, veži se ovo leto na rivu, odi ko mene na obed, ali ne očekuj da ću te zabavljati. jo sun temporalni siromah i morun iskoristiti svaki trenutak godišnjega odmora.
i dovedi kaju, jer volin lopatati uz dobar pogljed.
ok.
ali za kajicu nemrem garantirat, mada mislim doći u rujnu. tako da nemaš frke kaj se tiče termina.
a i ex mi nekaj prijeti da ju moram na more odfurat, pa sve to povežemo.
ti lopataj s mojom ex. ja bum s epijem kral vodu okolo.

e, ali moroš prije skule, jednon ka počme sun ko na traci...

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 6/6/2021, 20:15

ti radi, njemačka se gradi.
nisam ti ja od lopate.
skule san proša, di san bia s kim sam pia, eeee to su bila vremena.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 07:56

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
Sovak wrote:
mutava baštarda wrote:
epikur37 wrote:
debotoijusto wrote:split radi a zadar se gradi , ZD = BG

kmečanje
Ne radi se o kmečanju. Auto put je napravljen preko Zadra umjesto najkraćim pravcem uz odvojke fish bone. Šibenik, Zadar itd
Kad pune malo jača bura onda više nemamo autoput.

Sve 5,  imali ste lopova Kalmetu koji vas je lansira kao i nas u Sinju Vice Buljan...

Od 365 dana ukupno bude do dva tjedna ta cesta zatvorena zbog bure, točnije Maslenički most. Tada su uglavnom zatvorene i okolne magistrale. Niti trajekti ne voze po jakoj buri pa se ne jambra. 

Fakat ne znam koji vam je to trn u peti?

Očekujete kad bura dere dvjesto na sat normalan promet?

Autocesta kod Maslenice u 11 godina je bila zatvorena 575 puta

"Ljubaznošću Hrvatskih autocesta (HAC), ustupljeni su nam detaljni podaci od početka vođenja baze podataka, tj. od siječnja 2008. do prosinca 2019. godine. U tom razdoblju izmjereno je čak 575 zatvaranja dionice Sveti Rok – Maslenica, s ukupnim trajanjem od gotovo 7126 sati ili 297 dana, što bi bilo gotovo 10 mjeseci zatvorene autoceste na njenom najosjetljivijem dijelu."

[size=45],........[/size]
S tim da meni više smeta što su je rastegli preko Zadra. Mogli su zadrani imati malo dužu Kalmetinu, a mi svi ostali južnije kraći put.
ti skrati preko Gračaca i Knina, po prirodi malo..razgledavanje i to ;)
Vidi, ako se sami ne možemo dogovoriti koji pravac je bolji za Hrvatsku, treba samo promisliti što bi napravila Austrougarska.
:D

Jedina normalna država na ovim prostorima... za usrane balkance nije ni tor voditi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 08:04

aben wrote:
vuksadinare wrote:
aben wrote:
Speare Shaker wrote:Ne razumijem zašto vam je stalno Kalmeta u procjeni.
Ja sam mislio da je političku odluku o gradnji "nacionalističke" autoceste, vrijeme i onu o njenoj trasi, donio Račan, njegov glavni operativac bio je Čačić, a vi Kalmeta pa Kalmeta.

zoto ča je uništi zadar
Kako?

isto ko i tito;

s jedne strone imoš blještavilo (blještavilo u odnosu na socijalističke, siromašne sredine) koje ni zasluženo, nego je dobiveno na kredit, od države ili od eu,
a s druge, moralni raspad društva, normalizacija krađe, namešćanja natječaja, uhljebljivanja...

tito nas ni uspi skršiti ubijanjen, progonon. ali uspi je ubiti duh noroda, uspi je učiniti da si i ti dun danas socijalist.

:ziri

Sukus svega... kod nas tzv. desničari su još najgori usrani socijalisti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 08:07

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:[size=45]Zadar je prvak Hrvatske u košarci nakon 13 godina. Split pao pred publikom u Višnjiku[/size]

https://www.index.hr/sport/clanak/zadar-je-prvak-hrvatske-u-kosarci-nakon-13-godina-split-pao-pred-publikom-u-visnjiku/2281364.aspx
..................

evo satrali smo vas i u košarci :p :D
Zasluženo je Zadar prvak. Čestitamo i to je to. Zasluženo sve.

U čemu? Sakupljanju maćuhica. U ovakvoj konkurenciji, sram te reći da si prvak države bokte...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/6/2021, 08:11

jasambrend wrote:
aben wrote:
vuksadinare wrote:
aben wrote:
Speare Shaker wrote:Ne razumijem zašto vam je stalno Kalmeta u procjeni.
Ja sam mislio da je političku odluku o gradnji "nacionalističke" autoceste, vrijeme i onu o njenoj trasi, donio Račan, njegov glavni operativac bio je Čačić, a vi Kalmeta pa Kalmeta.

zoto ča je uništi zadar
Kako?

isto ko i tito;

s jedne strone imoš blještavilo (blještavilo u odnosu na socijalističke, siromašne sredine) koje nije zasluženo, nego je dobiveno na kredit, od države ili od eu,
kao druge, moralni raspad društva, normalizacija krađe, imenovanja natječaja, uhljebljivanja ...

tito nas ni uspi skršiti ubijanjen, progonon. ali uspi je ubiti duh noroda, uspi je učiniti da si i ti dun danas socijalist.

:ziri

Sukus svega ... kod nas tzv. desničari su još najgori usrani socijalisti ...
U biti zagrepcani i splicani su najveci socijalisti...sad ces vidjet kuknjave doticnih kad im izabrani opale 30% poskupljenje rezija za pocetak..onda ce picajzle po starim kuknjava..sto ste birali to ste dobili..poslije jebanja nema kajanja..evo 8vosevic kaze u Nu2 da nece biti otpustanja uhljebljenih ali da zna da ima viska..pa jebote irud zna ali nece biti otpustanje..zeleni staljinisti u zg prve dvije stvari sto su napravili kad su zasjeli..organizirali gay modnu i biciklisticku paradu i najavili poskupljenja...amen bog nam pomogao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 7/6/2021, 08:21

evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/6/2021, 08:24

epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/6/2021, 08:26

Kaze jucer tomaseviceva zamjenica..'trazimo pomoc gradjana'..prevedeno..'otvo'r te novcanike' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 08:27

A evo i fetivog sa svojim poslovično oštrim rezoniranjem koji odlično poznaje lokalne prilike samo mu još nitko nije reka da ne živi u gradu, nego u predgrađu Kruševa...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 08:29

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:evo brenda, sad će sve popaliti i baciti sol po zgarištu...ionako život nema smisla i sve je u kurcu :p
Da...nekad mi brand tako djeluje...dobar lik ali bez obzira na sve uvijek motiva za borbu moras izvuci..sto kaze jedna poslovica ako vec moras umrijeti umri sa puskom u ruci..

S kurcem u ruci... di si ti opet zapeja u '91?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2021, 08:50

Kad si kupin mali motorin, aj ča ću letit š njin ...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/6/2021, 09:17

jasambrend wrote:
vuksadinare wrote:

nema to veze sa '91..vojniku i ratniku nebitno je vrijeme kad mu dodje usud za umrijet a bolje sa puskom da mre..nego odbacen,prezren i bolestan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 11:56

Aha... ka 80% stvarne braniteljske populacije misliš?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 7/6/2021, 15:16

jasambrend wrote:
vuksadinare wrote:

Ja nikad ne znam između vas ko je koji HSP? 1984', 1991...ima li koji ode HSP 2021'? :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/6/2021, 16:21

Ma kradeze je to sve...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics