Udvostručila se preodaja nekretnina, svaku drugu u Istri kupuju stranci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Udvostručila se preodaja nekretnina, svaku drugu u Istri kupuju stranci
RayMabus wrote:Na idućim državnim izborima HDZ i njegovi sateliti lete u oporbu
https://www.jutarnji.hr/globus/politika/hoce-li-sdp-i-mozemo-zajedno-na-izbore-2024-jedna-stvar-ce-iz-dana-u-dan-biti-sve-jasnija-15078338
smiješni ste...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisan ja nego oni. Udružit će se u izbornim jedinicama di imaju više šanse ako nastupe zajedno i pokupit vam dovoljno mandata da mogu vladat a HDZ pošalju u oporbu.
Raduje me to jer ja sam Most pa ako ja nisam na vlasti a šta bi vi pa bolje ovi borci protiv korupcije.
Raduje me to jer ja sam Most pa ako ja nisam na vlasti a šta bi vi pa bolje ovi borci protiv korupcije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
O kojoj korupciji govoriš i još gore koji borci protiv kojekakve korupcije. Hebla vas korupcija.
Samo kmeči te.
Samo kmeči te.
2015-08-06
Moj odnos prema korupciji je kao yodin prema koroni.
2015-08-06
Ti nisi ni svjestan da je ovo korupcija jer dolaziš iz područja koje su držali Turci pa ti je to normalno da prevariš državu i društvo.epikur37 wrote:RayMabus wrote:I onda će lokalni močnik to sutra proglasit građevinskim i vi ćete svi sutra tu napravit kuće i apartmane.epikur37 wrote:Za uz more treba ganjati samo poljoprivredne terene.
tako je :)
2014-04-11
Kupuješ poljoprivredno zemljište jer nije građevinsko pa je jeftinije i onda čekaš mig svoga iz općine da ti povuće olovkom da je to građevinsko a nit puta nit vodovooda. To posli država i opčina nek radi o svom trošku da ti dobiješ vodu i struju.
I onda me pitaš di je tu korupcija. Kako ćete fino letit s vlasti kad se udruže ovi Možemo i Sdp pa ne budete imali dovoljno ručica u Saboru za vlast jer vam koaliranje s desnicom izbija odma Pupovca i još neke.
I onda me pitaš di je tu korupcija. Kako ćete fino letit s vlasti kad se udruže ovi Možemo i Sdp pa ne budete imali dovoljno ručica u Saboru za vlast jer vam koaliranje s desnicom izbija odma Pupovca i još neke.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti nisi ni svjestan da je ovo korupcija jer dolaziš iz područja koje su držali Turci pa ti je to normalno da prevariš državu i društvo.epikur37 wrote:RayMabus wrote:I onda će lokalni močnik to sutra proglasit građevinskim i vi ćete svi sutra tu napravit kuće i apartmane.epikur37 wrote:Za uz more treba ganjati samo poljoprivredne terene.
tako je :)
Ne kmeči!
Nema tu nikakve prevre, kupuješ poljoprivrednu zemlju u građevinski perspektivnim zonama...pratiš promjene GUP-a, javljaš se na pozive koje gradska tijela oglašavaju i tako dalje...negdje dobiješ ali rijetko izgubiš.
S druge strane možeš ne raditi ništa, piti makijato, živiti od ćaćinog i kmečati na hdz, crkvu, korupciju...u glavnom ntko te sabotira
2015-08-06
RayMabus wrote:Kupuješ poljoprivredno zemljište jer nije građevinsko pa je jeftinije i onda čekaš mig svoga iz općine da ti povuće olovkom da je to građevinsko a nit puta nit vodovooda. To posli država i opčina nek radi o svom trošku da ti dobiješ vodu i struju.
mi ćemo uzeti DP i pupija zajedno, jednima ZDS legaliziramo, srbadiji obnovimo par kuća i sve 5 :D
2015-08-06
Nećete vi ništa sad kad se Možemo dokopao love iz proračuna grada Zagreba i dobio medijsku vidljivost a SDP je svjestan da će morat u nekim izbornim jedinicama nastupit zajedno kako bi dobili svi više glasova.
Ništa vi nećete. Vi ćete u oporbu
Ništa vi nećete. Vi ćete u oporbu
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovakvo pisanje medija je veliko zlo za svaku demokraciju, za svaku državu i za svaki narod
» evo čime cijepe u Istri...
» Tijana Ajfon: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!
» antifašizam i europske vrijednosti u istri
» Živi zid prestigao SDP u Istri i Rijeci
» evo čime cijepe u Istri...
» Tijana Ajfon: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!
» antifašizam i europske vrijednosti u istri
» Živi zid prestigao SDP u Istri i Rijeci
Page 2 of 2