Na Božić kreće katolička tv stanica "Laudato"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Na Božić kreće katolička tv stanica "Laudato"
NAJAVE
Laudato televizija kreće s programom na Božić
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 21.12.2015. - 15:21:00
ZAGREB - Direktorica Laudato televizije (LTV) Ksenija Abramović u ponedjeljak je najavila da će ta obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima i vjerski televizijski kanal početi emitirati program za [size=18]Božić u 18 sati, a sadržaj svakodnevnog programa do 23 sata bit će repriziran u dva navrata idućeg dana.
Kako je istaknuto na predstavljanju, Laudato televizija je privatna inicijativa kojoj su osnivači udruga 'Ime dobrote', tvrtka Laudato d.o.o i direktorica televizije Ksenija Abramović koja je zahvalila na podršci hrvatskim biskupima i apostolskom nunciju Alessandru D'Erricu čije su preporuke LTV-u pomogle dobiti sredstva Američke biskupske konferencije i organizacije 'Kirche in Not' za nabavu potrebne tehničke opreme.
'Laudato televizija je projekt angažiranih katolika laika željnih da Crkva u Hrvatskoj ima televizijski kanal koji će u svojim emisijama pratiti redoviti život Crkve koja je bogata mnogim stvarnostima i doprinosi svekolikom razvoju naše zemlje', naglasila je Abramović dodajući i da smo takvim djelovanjem Katoličke crkve, između ostalog, odavno europska kulturna sredina značajnih dostignuća i ostvarenja.
'Prateći hod svog naroda, činila je to Crkva kroz stoljeća, a u novim i drugačijim okolnostima čini to i danas, želeći biti u službi općeg dobra cijelog društva', istaknula je Abramović predstavljajući programski sadržaj LTV-a, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima. Naglasila je i kako mediji imaju izrazito veliku ulogu na formiraju stavova pojedinaca , a da je osobita želja LTV-a doprijeti do mladih.
'Prevenirajući, koliko je to moguće, teža razočarenja ili skretanja mladih, nudimo emisije u kojima će mladi kreativno stvarati, promišljati i međusobno se ohrabrivati u svjetlu Božje riječi i nauka Crkve koji, sigurni smo, imaju odgovore na sva traženja, želje i potrebe čovjeka u ovo suvremeneno doba', naglasila je Abramović.
Na predstavljanju programa LTV-a bilo je istaknuta uspješna suradnja s katoličkim televizijskim [size=13]kućama poput EWTN-a i Centro Televisivo Vaticano te da im je institucija SIGNIS pomogla u posredovanju najave programa za koje ne trebaju plaćati autorska prava , a napomenuto je i da su uz pomoć sponzora neki sadržaji već i otkupljeni.
Uz preporuku za talijansku seriju 'Don Matteo' koja će na LTV-u biti prikazivana od ponedjeljka do četvrtka, predstavljena je i vlastita produkcija Laudato televizije koja nudi vjerske emisije 'Razlog nade', 'Minute za tebe' i 'Katolički kalendar'.
Posebno su bile predstavljene emisije 'Papa s nama' – prijenos audijencije pape Franje koju će uređivati Diana Tikvić, te emisija 'Prosudba' o aktualnim društvenim političkim temama koju će voditi Danijela Dujmović Ojvan te gastroemisija 'Božanstven tek', sportska emisija 'Dudo i prijatelji' i talk show 'Božanstvena komedija' koje će voditi Marin Periša, Dubravko Šimenc i Rafael Dropulić Rafo.
Kako je bilo istaknuto, LTV ima dopuštenje Agencije za elektroničke medije (AEM) za emitiranje satelitom, kabelom i internetom na rok od deset godina.
Gledatelji u Hrvatskoj će LTV moći pratiti na MAXtv-u, kanalu 503 i Iskon TV-u, a preko operatera program će biti emitiran i u BiH. Istaknuto je i da je na Laudato televiziji sada stalno zaposleno 18 ljudi, a da u stvaranju programa sudjeluje 60 stručnih suradnika. Naglašeno je i da će se LTV i dalje financirati od donacija dobročinitelja, a naročito od Hrvata u dijaspori, ali i da je upućen zahtjev za dobivanje koncesije za specijalizirani kršćanski televizijski kanal u zemaljskoj mreži za digitalnu regiju Zagreba i okolice.
'Želja nam je ući u svaki dom u Hrvatskoj, ali idemo postupno jer nam to diktiraju financijske mogućnosti' zaključila je Abramović naglašavajući da Laudato televizija u sadržaju svog vjerskog televizijskog kanala želi biti 'graditelj istine, ljepote i dobrote'.[/size]
[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Na Božić kreće katolička tv stanica "Laudato"
Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
Guest- Guest
Pa kad već imamo specijalizirane tv stanice o sportu,modi,znanosti,automobilima,ne vidim razloga da ne bude tu prisutna i jedna stanica sa vjerskim sadržajem.red wolf wrote:Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
No koliko vidim po najavi,biblijske teme se uopće ne spominju.
2014-04-22
Religije samo zaglupljuju ljude...Razum oslobađa...jastreb wrote:Pa kad već imamo specijalizirane tv stanice o sportu,modi,znanosti,automobilima,ne vidim razloga da ne bude tu prisutna i jedna stanica sa vjerskim sadržajem.red wolf wrote:Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
Guest- Guest
Možeš li čime potkrijepiti te svoje tvrdnje?red wolf wrote:Religije samo zaglupljuju ljude...Razum oslobađa...jastreb wrote:Pa kad već imamo specijalizirane tv stanice o sportu,modi,znanosti,automobilima,ne vidim razloga da ne bude tu prisutna i jedna stanica sa vjerskim sadržajem.red wolf wrote:Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
2014-04-22
A šta će katolčadi još jedna tv ? Zar im nije dovoljno što monopoliziraju HRT....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gdje god je vladao Razum, bilo je dobro za ljude...Ljudska vrsta je napredovala...Sad se nalazimo u jednom procjepu koji će završiti strašno...Ali, tada će nastupiti doba Razuma...Deset zapovjedi Razuma ste dobili i čvrsto su uklesani...Ravnajte se prema njima kad dođe trenutak za to...jastreb wrote:
Možeš li čime potkrijepiti te svoje tvrdnje?
Guest- Guest
Taj tvoj Razum,miriše mi na čuveno "Prosvetiteljstvo" kojega propagiraju masoni.red wolf wrote:Gdje god je vladao Razum, bilo je dobro za ljude...Ljudska vrsta je napredovala...Sad se nalazimo u jednom procjepu koji će završiti strašno...Ali, tada će nastupiti doba Razuma...Deset zapovjedi Razuma ste dobili i čvrsto su uklesani...Ravnajte se prema njima kad dođe trenutak za to...jastreb wrote:
Možeš li čime potkrijepiti te svoje tvrdnje?
No ti mi nikako ne ličiš na masona,iako možda podržavaš njihove ideje,koje je u svojoj knjizi "Moral i dogma" iznio mason 33.stupnja Albert Pike(Pajk).
Ti da bi postao mason,to te oni sami moraju predložiti,a ja mislim da ti nisi na nekoj viđenoj funkciji gdje bi te oni zamjetili i vrbovali.
2014-04-22
Pa i ne baš.Antif_No1 wrote:A šta će katolčadi još jedna tv ? Zar im nije dovoljno što monopoliziraju HRT....
Na vjerskim emisijama HRT-a prisutne si i druge denominacije(pravoslavlje, protestantizam,judaizam,islam i neke druge vjerčice)
2014-04-22
Ovaj Jastreb ko da prepisuje od mene. Laudato će, pretpostavljam, biti poput HKR-a, malo vjerskoga sadržaja, ostalo svjetovni program koji nije protivan katoličkim vrjednotama.
kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako to izgleda kad Razum "oslobađa"...red wolf wrote:Religije samo zaglupljuju ljude...Razum oslobađa...jastreb wrote:Pa kad već imamo specijalizirane tv stanice o sportu,modi,znanosti,automobilima,ne vidim razloga da ne bude tu prisutna i jedna stanica sa vjerskim sadržajem.red wolf wrote:Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
Guest- Guest
pa sad...Starhemberg wrote:Kako to izgleda kad Razum "oslobađa"...red wolf wrote:Religije samo zaglupljuju ljude...Razum oslobađa...jastreb wrote:Pa kad već imamo specijalizirane tv stanice o sportu,modi,znanosti,automobilima,ne vidim razloga da ne bude tu prisutna i jedna stanica sa vjerskim sadržajem.red wolf wrote:Kao čovjeku koji smatra da je Razum nešto najvrijednije što čovjek posjeduje, povraće mi se na ovo...
Guest- Guest
Vjerojatno kao i HKR, reklame, donacije i Crkva.debotoijusto wrote:kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
Kako to da glupa katolčad dobije svoju televiziju a mi nemamo našu antifašističku televiziju,to nije pošteno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Platite pa ćete imati, kreteni antifašistički!Antif_No1 wrote:Kako to da glupa katolčad dobije svoju televiziju a mi nemamo našu antifašističku televiziju,to nije pošteno.
vjerovatno kao sptv iz proracunadebotoijusto wrote:kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
radio je relativno jeftin , tv je skupa igracka ako zelis imati sve najavljenoRegoč wrote:Vjerojatno kao i HKR, reklame, donacije i Crkva.debotoijusto wrote:kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
2014-04-12
nemoj mi to govoritrigbi wrote:vjerovatno kao sptv iz proracunadebotoijusto wrote:kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
2014-04-12
Telka više i zarađuje.debotoijusto wrote:radio je relativno jeftin , tv je skupa igracka ako zelis imati sve najavljenoRegoč wrote:Vjerojatno kao i HKR, reklame, donacije i Crkva.debotoijusto wrote:kako se financira ? mislim da 1% gledanosti nece iznjedriti mnogo novca od marketinga
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Katolička Laudato TV i FER potpisali su suradnju
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nova trafo stanica
» Nova BH - Najgledanija TV stanica u BiH
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nova trafo stanica
» Nova BH - Najgledanija TV stanica u BiH
Page 1 of 2