U Srbiji snima se prvi film gdje su cetnici prikazani kao totalni pozitivci a naslov filma je 'Opkoljeni'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Srbiji snima se prvi film gdje su cetnici prikazani kao totalni pozitivci a naslov filma je 'Opkoljeni'
Povijesni revizionizam, koji slavi pokret koji je, barem oko popa Đujića, bio van svake sumnje profašistički, kvislinški i zločinački.
Mogao bih potanje, nadugo ili proširiti priču, ali puštam pristojnim, normalnim i pametnim ljudima u Srbiji da se odrede oko četničkog pokreta i zločina nad nesrpskim stanovništvom.
Ja sam neki dan jasno napisao što su to ustaše bili, a ovi tijekom zadnjeg rata su bili kamilica za oči naspram onoga što sam doživio, iz prve ruke.
Mogao bih potanje, nadugo ili proširiti priču, ali puštam pristojnim, normalnim i pametnim ljudima u Srbiji da se odrede oko četničkog pokreta i zločina nad nesrpskim stanovništvom.
Ja sam neki dan jasno napisao što su to ustaše bili, a ovi tijekom zadnjeg rata su bili kamilica za oči naspram onoga što sam doživio, iz prve ruke.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
Re: U Srbiji snima se prvi film gdje su cetnici prikazani kao totalni pozitivci a naslov filma je 'Opkoljeni'
pizzon wrote:Šandor Winnetou wrote:vas srblje, oš u ww2 oš u DRRingo10 wrote:Ma koga su jadne ustase natamburale
stigli ste do djerdapa !?
nasi stari do kozina, postojne,
sentilja, mur.sobote, ter.polja, horgosa, rijeke itd !
a sremski front je, 45. probijen
prema beigradu a ne prema zagrebu.
Molim?
niels-
2021-04-26
ja sam te pitao da li da GLUMIŠ a ne za stvarno..majko bozjapizzon wrote:vuksadinare wrote:...pizzon bi ti glumio cetnika koji kolje?
vrlo dobro znas, pretpostavljas, da,
u zivotu, ni pile nisam zaklao.
opet kenjas :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ustašama odraz domoljublja.Šandor Winnetou wrote:pa to je po četnicima častan posao i odraz rodoljubljavuksadinare wrote:...pizzon bi ti glumio cetnika koji kolje?
Pobili se 850 000 nedužne srpske nejači a imate obraz nekom drugom spočitavat da je zločinac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
kome je to u krvi vidjelo se u zadnjem ratu. Što ste radili tek kad vas se nije moglo evidentirati, pa klali ste ljude ko piliće.IL Risorto wrote:A ustašama odraz domoljublja.Šandor Winnetou wrote:pa to je po četnicima častan posao i odraz rodoljubljavuksadinare wrote:...pizzon bi ti glumio cetnika koji kolje? vi
Pobili se 850 000 nedužne srpske nejači a imate obraz nekom drugom spočitavat da je zločinac.
niels wrote:pizzon wrote:Šandor Winnetou wrote:vas srblje, oš u ww2 oš u DRRingo10 wrote:Ma koga su jadne ustase natamburale
stigli ste do djerdapa !?
nasi stari do kozina, postojne,
sentilja, mur.sobote, ter.polja, horgosa, rijeke itd !
a sremski front je, 45. probijen
prema beigradu a ne prema zagrebu.
Molim?
Moli se, moli .... samo ti moli.
S njima se zna kako treba.
Pa ti vidi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Snima se animirani film "Ježeva kućica"