Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Ali znate sto mi je najsmjesnije u ovome...jedan dan bozo je heroj ljevice drugi dan desnice...jedan dan heroj drugi dan pucacins po njemu..ebo me irud ako ne uziva u tome...
Malo vimena jednima malo drugima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
upravo o tome i govorim..cirkus,a u ocima svijeta sramota..
Guest- Guest
Samo tako momci, ko bog da ovako još koji misec
ode cijena bencina doli..kupujte dok mozete...
Guest- Guest
Kad se dalmosi kolju onda je to ono...prava koljaza...do jaja...davno je dobro rekao jedan poznati dalmos...nista to nije dok se mi dalmatinci medju sobpm ne potucemo'....dalmos milanovic dalmos karamarko dalmos petrov...dodaj tu i pezrinu....ludnica... ....vratite nam zagorca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nisam vidio da ga desnica ili hvali ili nešto pretjerano kudi, uglavnom je suzdržana dočim se zaista na ljevoj strani ovo događa svakodnevno. Očito je da SDP pokušava na sve moguće načine ostati na vlasti pa je logično da i sipaju toliko žući po Petrovu i MOSTu. Novi izbori i šlus, MOST jedino tako može sačuvati nešto časti ali se u kampanji mora ideološki pozicionirati a ne kao do sada plivati na nekom nezadovoljstvu jer su i sami postali predmetom nezadovoljstva zbog ovoliko otezanja i zajebancije.vuksadinare wrote:Ali znate sto mi je najsmjesnije u ovome...jedan dan bozo je heroj ljevice drugi dan desnice...jedan dan heroj drugi dan pucacins po njemu..ebo me irud ako ne uziva u tome...
Guest- Guest
Imaš domaću "Kud puklo da puklo" ...mrincredible wrote:Ovo ima više preokreta nego meksička sapunica.
Zdenka je predsjednica, Miki je Zoki, Mrki Ostojić, oče Mirko Petrov, Milica Pusić, Mile Prgomet , Sveto Karamarko itd...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
http://www.vecernji.hr/izbori2015/ako-smo-sinoc-pristali-na-sve-na-7-ministarstava-mostu-zasto-bismo-ih-poslije-zvali-1046854
Uh, jbote, kakvo podcjenjivanje zdravog razuma...
Uh, jbote, kakvo podcjenjivanje zdravog razuma...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Vrbovali ih zato jer nisu htjeli dati 7 ministara.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
tre911 wrote:Pa nisam vidio da ga desnica ili hvali ili nešto pretjerano kudi, uglavnom je suzdržana dočim se zaista na ljevoj strani ovo događa svakodnevno. Očito je da SDP pokušava na sve moguće načine ostati na vlasti pa je logično da i sipaju toliko žući po Petrovu i MOSTu. Novi izbori i šlus, MOST jedino tako može sačuvati nešto časti ali se u kampanji mora ideološki pozicionirati a ne kao do sada plivati na nekom nezadovoljstvu jer su i sami postali predmetom nezadovoljstva zbog ovoliko otezanja i zajebancije.vuksadinare wrote:Ali znate sto mi je najsmjesnije u ovome...jedan dan bozo je heroj ljevice drugi dan desnice...jedan dan heroj drugi dan pucacins po njemu..ebo me irud ako ne uziva u tome...
upravo to, desnica prema mostu ima uglavnom neutralan stav, ono nit smrdi nit miriše, dok je u jutarnjem božo jednog dana spasoje a drugog dana veliki sotona
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
koja je to jutarnji stranka.
neka nova na hr političkoj sceni.
2014-12-30
Da, no bizantinci iz SDPa su već krenuli popravljati štetu i invertirati događaje pa su već optužili HDZ da je vršio pritisak na MOST i da su zato ovi iz MOSTa odustali, ono nisu im maznuli prgometa, petrinu i još dvoje ljudi, nisu za podolnjaka govorili da je promjenio pet stranaka i nekoliko prezimena,o petrovu da ne pišem, grmoja,...svi su bili na udaru i sada se kao čude i ne znaju o čemu to Petrov priča...ludilo brale.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa nisam vidio da ga desnica ili hvali ili nešto pretjerano kudi, uglavnom je suzdržana dočim se zaista na ljevoj strani ovo događa svakodnevno. Očito je da SDP pokušava na sve moguće načine ostati na vlasti pa je logično da i sipaju toliko žući po Petrovu i MOSTu. Novi izbori i šlus, MOST jedino tako može sačuvati nešto časti ali se u kampanji mora ideološki pozicionirati a ne kao do sada plivati na nekom nezadovoljstvu jer su i sami postali predmetom nezadovoljstva zbog ovoliko otezanja i zajebancije.vuksadinare wrote:Ali znate sto mi je najsmjesnije u ovome...jedan dan bozo je heroj ljevice drugi dan desnice...jedan dan heroj drugi dan pucacins po njemu..ebo me irud ako ne uziva u tome...
upravo to, desnica prema mostu ima uglavnom neutralan stav, ono nit smrdi nit miriše, dok je u jutarnjem božo jednog dana spasoje a drugog dana veliki sotona
Guest- Guest
Jebiga oprostio im milanče 20+ milijunčića samo poreza a šuška se o 2 milijarde ukupno love tako da je jasno za koga to smeće od novina druka.veber wrote:koja je to jutarnji stranka.
Guest- Guest
Neka idu novi izbori, nadao sam se zajedničkoj vladi ..ali, to ej što je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zajebavam :P
2014-12-30
najgora opcija.epikur37 wrote:Neka idu novi izbori, nadao sam se zajedničkoj vladi ..ali, to ej što je.
po viđenom.
novi izbori i još neko vrijeme pad cijena derivata.
tankiraj brod prije formiranja vlade.
2014-12-30
Eo i Pusićka za nove izbore....hahahaaaa....Nekad su i loše stvari za nešto dobro.
Brijeg je pobijelio, a tragovi se jasno prepoznaju...Letjet će perje na sve strane.
Brijeg je pobijelio, a tragovi se jasno prepoznaju...Letjet će perje na sve strane.
Ovo više ni ne vrijedi pratiti što se tu svaki dan događa. Ni nogometni transferi poput Modrića i Martíneza nisu se ovako pratili prije 3 godine.
Bezvezarija, dajte nove izbore i gotovo. Zadnjih 10 dana ovo ni ne pratim. Kao da nije dosta dokazivanja o kakvim se to ljudima na političkoj sceni radi. Joj Bože...
Bezvezarija, dajte nove izbore i gotovo. Zadnjih 10 dana ovo ni ne pratim. Kao da nije dosta dokazivanja o kakvim se to ljudima na političkoj sceni radi. Joj Bože...
Guest- Guest
Rekao sam ti da nema ništa od toga niti će ikada biti.epikur37 wrote:Neka idu novi izbori, nadao sam se zajedničkoj vladi ..ali, to ej što je.
Guest- Guest
nadam se da će prirepak nestati.Ero wrote:Eo i Pusićka za nove izbore....hahahaaaa....Nekad su i loše stvari za nešto dobro.
2014-12-30
Kokošinjac u rasuluEro wrote:Eo i Pusićka za nove izbore....hahahaaaa....Nekad su i loše stvari za nešto dobro.
Guest- Guest
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 3 of 18