Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
PEĐA GRBIN:
[size=31]'To je smiješno. Imamo raspisan natječaj za mandatara koji će trajati 24 sata'[/size]
- Danas smo vidjeli nešto što Ustav RH ne poznaje, 78 bianco potpisa, koji su u biti potpisi koalicije između Mosta i HDZ-a - zaključio je Grbin.
jedan od komentara na to:Lik zauzme pola sobe, trokrilni ormar, glava velika kao 72cm TV....
[size=31]'To je smiješno. Imamo raspisan natječaj za mandatara koji će trajati 24 sata'[/size]
- Danas smo vidjeli nešto što Ustav RH ne poznaje, 78 bianco potpisa, koji su u biti potpisi koalicije između Mosta i HDZ-a - zaključio je Grbin.
jedan od komentara na to:Lik zauzme pola sobe, trokrilni ormar, glava velika kao 72cm TV....
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
2014-04-14
Nakon izbora...
2014-04-14
Zoki zaslužio izgubiti, a Karamarko nije zaslužio pobjediti. Mostu sve jedno, imali 15 ili 50 ruku kada se bez njih ne može i mogu tražiti što hoće, a ni pad vlade im ne bi bio stres.vuksadinare wrote:No .. realno budimo iskreni hdz nece imati vise takvu moc kao sto je nekad imao...i mislim da je ispalo nekako najpostenije nit zoki nit karamarko nece biti premijeri dva najnepopularnija covjeka u hr...ipak na koncu vecina dobila sto je zeljela...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Točno, a ko će biti mandatar puca nam kikimichaellcmacha wrote:pa nek bude tko god i nek se složi ekipa koja misli raščistiti ovu kaljužu koju ekipa s iblerovog trga i anđelinovićka ostavljaju iza sebe....vuksadinare wrote:No .. realno budimo iskreni hdz nece imati vise takvu moc kao sto je nekad imao...i mislim da je ispalo nekako najpostenije nit zoki nit karamarko nece biti premijeri dva najnepopularnija covjeka u hr...ipak na koncu vecina dobila sto je zeljela...
Guest- Guest
Slušam Peđu na prvom i gotovo da ne plače.
Tony Soprano-
2015-08-15
a jadan, baš mi ga je žao :DTony Soprano wrote:Slušam Peđu na prvom i gotovo da ne plače.
Guest- Guest
Sad budu poćela pljuvanja po precjednici.
Tony Soprano-
2015-08-15
Nikad nisu ni stala otkako je preuzela kormilo od yusipovićaTony Soprano wrote:Sad budu poćela pljuvanja po precjednici.
Guest- Guest
Kad će ewa sići sa aparata, mutavi ih opet sjebo :DD
Evo još malo pjene
Peđa Grbin: ‘Ne znam kako živjeti u zemlji u kojoj konce glavnih događanja povlači Karamarko’
Evo još malo pjene
Peđa Grbin: ‘Ne znam kako živjeti u zemlji u kojoj konce glavnih događanja povlači Karamarko’
Guest- Guest
Traži prikladnu karikaturu, ali ne uspieva. Opet će morati s "ne zna nabrojiti do pet".tre911 wrote:Kad će ewa sići sa aparata, mutavi ih opet sjebo :DD
Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
Ali stvarno, bez i najmanje greške.
Rekoh li vam ja, nije ona tek tako to što je...
Ma glupa plavuša, okruglica, šlataju je stari prdonje. Čekaj ti da se Eva vrati, ona će ti sve pojasniti. Neduhovitim karikaturama, kao i dosad.Ero wrote:Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
Je ali zna sjebati milanovića svaki put kad izađe na izboreRegoč wrote:Traži prikladnu karikaturu, ali ne uspieva. Opet će morati s "ne zna nabrojiti do pet".tre911 wrote:Kad će ewa sići sa aparata, mutavi ih opet sjebo :DD
Guest- Guest
Čini se i u fotofinišu. No, pričekajmo do 18 sati pa onda proslavimo odlazak bagre s vlasti. Nažalost, ne možemo se radovati ovima koji dolaze, ali se bar možemo radovati što ovi odlaze.tre911 wrote:Je ali zna sjebati milanovića svaki put kad izađe na izboreRegoč wrote:Traži prikladnu karikaturu, ali ne uspieva. Opet će morati s "ne zna nabrojiti do pet".tre911 wrote:Kad će ewa sići sa aparata, mutavi ih opet sjebo :DD
To je poprilično istina no bolje bilo tko nego ova do sada uhljebničko-antihrvatska bagra.Regoč wrote:Čini se i u fotofinišu. No, pričekajmo do 18 sati pa onda proslavimo odlazak bagre s vlasti. Nažalost, ne možemo se radovati ovima koji dolaze, ali se bar možemo radovati što ovi odlaze.tre911 wrote:Je ali zna sjebati milanovića svaki put kad izađe na izboreRegoč wrote:Traži prikladnu karikaturu, ali ne uspieva. Opet će morati s "ne zna nabrojiti do pet".tre911 wrote:Kad će ewa sići sa aparata, mutavi ih opet sjebo :DD
Guest- Guest
americki agent? :)Ero wrote:Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
Za sada bez greške,a navijam za nove izbore...Ero wrote:Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
No, volio bih prvo promjenu izbornoga zakona pa da svaka stranka ide za sebe, nek propadnu svi ti HNS-ovi, HSLS-ovi...v_vlado wrote:Za sada bez greške,a navijam za nove izbore...Ero wrote:Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
To,to....a sad se milanović ljuti.....novi izbori...Regoč wrote:No, volio bih prvo promjenu izbornoga zakona pa da svaka stranka ide za sebe, nek propadnu svi ti HNS-ovi, HSLS-ovi...v_vlado wrote:Za sada bez greške,a navijam za nove izbore...Ero wrote:Podsjetimo se, vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je bez greške uradila svoj posaoo.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ako bude logoraš s manjače onda smo konačno mi pobijedili....tre911 wrote:Točno, a ko će biti mandatar puca nam kikimichaellcmacha wrote:pa nek bude tko god i nek se složi ekipa koja misli raščistiti ovu kaljužu koju ekipa s iblerovog trga i anđelinovićka ostavljaju iza sebe....vuksadinare wrote:No .. realno budimo iskreni hdz nece imati vise takvu moc kao sto je nekad imao...i mislim da je ispalo nekako najpostenije nit zoki nit karamarko nece biti premijeri dva najnepopularnija covjeka u hr...ipak na koncu vecina dobila sto je zeljela...
2015-08-08
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 17 of 18