Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Euro 2021
Srpsko engleska veza.... incesti majku im bolesnu jeben
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svaka podrska pa makar i moralna prema Juventusu je vrijedna svake hvale.bafalo wrote:ako bude finale sa englezima navijat ću za talijane to je stvar morala
Jer italiha je juventus.
Svaki uspjeh italije dolazi iz redova Juventusa. Jer juventus je italiha a italija je juventus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Montero wrote:Danas svi za dansku osim caira
GSKK. Ja prvi navijam protiv svinjarskih govana…
Kako se casperla schmeichel posrao po svinjarskim, incestoidnim govnima…
Guest- Guest
Mavijaj za Juventus.Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Danas svi za dansku osim caira
GSKK. Ja prvi navijam protiv svinjarskih govana…
Kako se casperla schmeichel posrao po svinjarskim, incestoidnim govnima…
Osjecas se slobodnim obrazovanim i kulturnim gospodnim.
2015-09-13
65 minita , 1:1
Tko sad da gol ( ako uopće bude gola ikako ) ide dalje.
Tko sad da gol ( ako uopće bude gola ikako ) ide dalje.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Engleska govna u finalu
2015-09-13
Kakav zvezdanesterac, jebem vam sve svinjsko, odvratno i plaćeno. Pu, gadite mi se govna odvratna.
Guest- Guest
Veze sa penalom.nema veze
2015-09-13
RayMabus likes this post
Daće bog da ih žabari iskidaju kao gaj julije cezar kada posle njegovog pohoda nije ostao kamen na kamenu na tom šugavom ostrvu, decu im jebem…
Guest- Guest
A vid ovo sad :
https://www.klix.ba/sport/nogomet/skandal-u-polufinalu-sudija-je-morao-prekinuti-igru-prije-penala-nad-sterlingom/210707175
Nit je to penal i još crnjo proša u kutu do druge lopte na terenu.
E svašta. Sucu je tribalo dat crveni doživotno.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/skandal-u-polufinalu-sudija-je-morao-prekinuti-igru-prije-penala-nad-sterlingom/210707175
Nit je to penal i još crnjo proša u kutu do druge lopte na terenu.
E svašta. Sucu je tribalo dat crveni doživotno.
2014-04-11
Ovo je neviđena sramota šta su ovi sad napravili samo da Engleska nakon 55 godina prođe u finale nekog velikog natjecanja i prvi put u finale EP
https://m.vecernji.hr/sport/strahonja-i-prosinecki-danci-su-ispali-na-prevaru-sudenje-je-skandalozno-1506409
Sramota. Nemaš šta drugo reč za ovo osim bolje Dancima nego da su ovo nama napravili na SP u Rusiji.
Mogu mislit šta je sad u Danskoj.
https://m.vecernji.hr/sport/strahonja-i-prosinecki-danci-su-ispali-na-prevaru-sudenje-je-skandalozno-1506409
Sramota. Nemaš šta drugo reč za ovo osim bolje Dancima nego da su ovo nama napravili na SP u Rusiji.
Mogu mislit šta je sad u Danskoj.
2014-04-11
Čestitke garethu southgateu i gordom albionu na plasmanu u finale europskog prvenstva
Pričao sam s demom, rekao je da je oduševljen prvenstvom u finalu navija za italiju/englesku da osvoji turnir
Pričao sam s demom, rekao je da je oduševljen prvenstvom u finalu navija za italiju/englesku da osvoji turnir
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50