Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Euro 2021
Drago mi je kaj je baš onaj majmun mbappe promašil ...
Zeko-
2015-08-26
Interesantno, sa SP-a u Rusiji smo mi i francuzi išli istovremeno doma, a i sad idemo isti dan doma ...
Zeko-
2015-08-26
End wrote:niche jos 10 godina FM-a i mozda naucis nesto o nogometu
Nece nikad jer misli da je to isto ka igrati na dva mala u parkicu medju spricama splitskih flakkera
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Gde je on do budućih zlatnih lopti. Klošar precenjeni…
Istina ,on je stvarno daleko ispred greenwooda,rashforda,fernandesa ....
Guest- Guest
Meni samo nisu jasna dva imena u hrvatskoj.
Livakovic i Gvardiol. Ostali su ajmo reci ok ali ova dvojica uuuf zaboravih napomenuti i batistutu petkovica
Livakovic i Gvardiol. Ostali su ajmo reci ok ali ova dvojica uuuf zaboravih napomenuti i batistutu petkovica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Samo napalm…
<3
Ende, pušite kurac i ti i ona prevara od Guardiole iz Leipziga…
:8)
<3
Ende, pušite kurac i ti i ona prevara od Guardiole iz Leipziga…
:8)
Guest- Guest
i treba zamijeniti naziv "reprezentacije" u nešto drugo, u francuskoj i švicarskoj nema 5 francuza i švicaraca skupa..
Gvardiol je cisto Daliceva greska. Jest talent, ali talent ne stavljas da debitira na velikom natjecanju na tako vaznoj i bitnoj poziciji gdje se greske skupo placaju.FRANK wrote:Meni samo nisu jasna dva imena u hrvatskoj.
A meni isto nije jasno kako neki vise ne prigovaraju kad golman odbije loptu na nogu protivnika za gol ili kad na ubacaj 4 metra od gola ostane ukopan na crti. Ocito su se kriteriji jako promjenili jer nekim golmanima se prigovaralo kad ne bi izasli na ubacaj van svog 5-ca...
Guest- Guest
Livakovic je čak i bija nelos…
Jebat ga, nije ekstra klasa, al nije bija los…
Al Rebić, Gvardiol, Petković, a kasnije Kramaric…
Dno dna…
Tragedija…
:(
Jebat ga, nije ekstra klasa, al nije bija los…
Al Rebić, Gvardiol, Petković, a kasnije Kramaric…
Dno dna…
Tragedija…
:(
Guest- Guest
svi se slažemo oko prozivki igrača, ali mi nismo uopće dobro stojali kao momčad, ni kombinatorni ni bez lopte
kad vidim onu Švicarsku sinoć, vidi se dobra ruka trenera-
Naravno, da ne zaboravim, Dalic je uvjerljivo najlošija karika reprezentacije…
I End, sa svojim FM editor iskustvom je klasa za Dalinha…
:D
Guest- Guest
Evo, vidiš kak' ti znaš kad hoćeš ... Ja bi samo dodao da su upravo zbog ovakvog izbornika i bili loši ovi koje si nabrojao u prethodnom postu ... Osim Rebića naravno, koji je i inače loš, jer je užasno loš igrač, totalna neznalica kojemu je lopta u nogama strano tijelo jer s njom ne zna baš ništa ...fridrih-niche wrote:Naravno, da ne zaboravim, Dalic je uvjerljivo najlošija karika reprezentacije…
Zeko-
2015-08-26
Pa eto, mogu se složit s tobom, Zekane…
Dalic i njegovi eksperimenti s pozicijama, ajme…
;)
;)
Guest- Guest
Dalic je inace sam sebe postavio na misto izbornika?!?fridrih-niche wrote:
;)
Covik je kapacitet za sredinu tablice HNL-a. Imali smo i gore izbornike, drugoligaske (tv serviser, alka vuica).
Ovi politicki isprdci iz HNS a ce tesko boljeg naci. Jedino ako ubodu nekog talenta tipa Bilic, Kovac za sitnu lovu.
Provjereno i jako ime nece dovesti iz dva razliga. Prvo treba platiti (a oni vole lovu za sebe), drugo takvog neces moci nazvati na telefon i reci:"cujes, imam upite za xy igraca, daj stavi ga 20 minuta".
Zato, daj vise pustite Dalica na miru. Covjek je izvukao maksimum iz sebe, nije sam sebe postavio...
Guest- Guest
Livi - Vrsaljko - Lovren - Gvardiol - Barišić, Broz - Ivanušec, Oršić - Majer - Perišić, Petković
i bili bi prvaci europe
tovarima izgon
i bili bi prvaci europe
tovarima izgon
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50