Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Euro 2021
karlitovnačin wrote:morata opet spasio španjolce blamaže. samo da prođu skupinu
Guest- Guest
znao sam ja to...cim ne igra zlaja ...prvenstvo sirom otvoreno...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:znao sam ja to...cim ne igra zlaja ...prvenstvo sirom otvoreno...
Guest- Guest
Oooo kako je olos nad olosima vidim da ste jos zivi. Iskreno nije me bilo 25 dana odmorio sam dusu i tijelo od vas a posebno od nichevih sranjola i gluposti. Nepusim ni travu vise dao sam otkaz Contrerasu. Naime neke se stvari vise nemogu tolerirati. Taman sam smota jednu dzoku. Nego recite mi kako je niski kreten podnio sinocnje silovanje madeirske homoseksualne nakaze.
Panzer jebe i nevadi
Panzer jebe i nevadi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koliko pratim Euro vidim da uz uobicajene Bankomatove felere grijesi jos 18 pojefinaca a o izborniku necu ni rijeci trositi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad je to Rakitić igral u Realu? Igraj ti nogomet sa nogometnim antitalentima, Rebićem i atletičarom Vlašićem koji dva dodavanja ne mogu odigrati ... I još Dalić u našu vezu postavi Luku i Kovačića da njih dvojica sami igraju protiv njihova 4 veznjaka ...End wrote:a priča se da bankomat igra svoju najbolju sezonu
sad je jasno kakva je kurčina bez rakitića
Zeko-
2015-08-26
Njemci ovo nose
2015-09-13
Modric je starZeko wrote:Kad je to Rakitić igral u Realu? Igraj ti nogomet sa nogometnim antitalentima, Rebićem i atletičarom Vlašićem koji dva dodavanja ne mogu odigrati ... I još Dalić u našu vezu postavi Luku i Kovačića da njih dvojica sami igraju protiv njihova 4 veznjaka ...End wrote:a priča se da bankomat igra svoju najbolju sezonu
sad je jasno kakva je kurčina bez rakitića
Rebic igra u milanu.... tribamo li dalje ista reci
2015-09-13
Kao i uvijek Juventusovi igraci dominirajuu.. neznam zasto tako uvijek mozda zato jer se nogometu uce u najvecem svjetskom klzbu
2015-09-13
Taman malo priletija po temi i jebate čitan i ne virujen :Dfridrih-niche wrote:Me nek se obojica napuše kurca…jasambrend wrote:Utuklo Nichea... :D
:D
Žive u metropolama (Knin i Nish), a seru po Splitu, lol…
To je to novonormalno…
Ma napalm za sve…
Grad koji prije 5 godina nije bija ni među top 20 destinacija u HR, danas je doša među top 5, iza Dubrovnika, Rovinja i Poreča a isprid Medulina.
Grad u kojem se gosti prosječno zadržavaju 3 dana, šta je više od europskog prosjeka (2,4).
Ima bit da sve te brojke može zahvalit reputaciji odredišta di se turisti sustavno tuku i napadaju :)
Srića pa naših top 5 tržišta čine gosti iz SAD-a, UK-a, Njemačke, Francuske i Australije, uljudan svit više platežne moći, pa nas zaboli kurac šta o nama misle stanovnici mahala iz višestoljetnih turskih vilajeta i pašaluka i klošari bez pribijene pare u džepu, koje pumpaju i mišljenje im kreiraju senzacionalistička i nacionalistička smeća poput Kurira i Informera. Takvi Split ionako mogu gledat jedino još na razglednicama MIS-a '79
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Vodija malu nedavno prvi put u Split…
Nije se tila vratit u Dubrovnik haha…
:^O
Ovčice i Marjan joj se najviše svidili…
Ma Split je čudo…
<3
Nije se tila vratit u Dubrovnik haha…
:^O
Ovčice i Marjan joj se najviše svidili…
Ma Split je čudo…
<3
Guest- Guest
Ne drami drugi put, ako ne znaš prvo pitaj, nije sramota.
Junačini nije zafalila dlaka s glave i strada mu je samo ponos, momci koji su se zatekli i to vidili su mu podilili par odgojnih i to je to.
Tek toliko da svati da se cure ne smije tuć, pa tako ni vlastite.
Junačini nije zafalila dlaka s glave i strada mu je samo ponos, momci koji su se zatekli i to vidili su mu podilili par odgojnih i to je to.
Tek toliko da svati da se cure ne smije tuć, pa tako ni vlastite.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
EstebanEnrique-
2014-04-16
bracala bezveze se sikiras bit ce to sve u redu...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:bracala bezveze se sikiras bit ce to sve u redu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:EstebanEnrique wrote:bracala bezveze se sikiras bit ce to sve u redu...
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50