Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Euro 2021
karlitovnačin wrote:vrhunski napadač i vrhunski predsjednik u čijem smo mandatu postali viceprvaci svijeta
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Šuker je smeće i smrad...
Al je bija world class striker...
Gol protiv Iraca je remek djelo...
;)
Taj
Plus rolica kopkeu i onaj bolesni lob kakvog nisam poslije vidio (protiv one unitedove prevare schmeichela)
Su mu top 3 gola
Guest- Guest
plus težina tih golova protiv irske i njemačke
najpotrebniji golovi u najtežim situacijama, a ne znaš koji je kreativniji i nogometno savršeniji
najpotrebniji golovi u najtežim situacijama, a ne znaš koji je kreativniji i nogometno savršeniji
Guest- Guest
bože kako je lobovao kasperovog starog, i učinio ga velikanom
gol koji mijenja pravila igre na svim poljima
gol koji mijenja pravila igre na svim poljima
Guest- Guest
To je to...karlitovnačin wrote:plus težina tih golova protiv irske i njemačke
;)
Guest- Guest
radi takvih poteza zavoliš nogomet.
meni su to najdraži golovi ta 3. sadrže puno toga, a najbitnije emociju. ako biram najdraži, to je protiv kopkea
protiv danske, to samo ustaneš i pokloniš aplauz, šta više možeš. hvala davore na potezu za povijest, ispisao si format za sve tv špice koje postoje.
tad sam bio mlađi sad me više nogomet ne može tako lako dodirnuti, nije do igre nego do vremena. ispratim moj Juve, i hrvatsku, i naše davljenike ali pivo i čips zamjenili su čaj s kamilicom. nogometni veteran jebiga
meni su to najdraži golovi ta 3. sadrže puno toga, a najbitnije emociju. ako biram najdraži, to je protiv kopkea
protiv danske, to samo ustaneš i pokloniš aplauz, šta više možeš. hvala davore na potezu za povijest, ispisao si format za sve tv špice koje postoje.
tad sam bio mlađi sad me više nogomet ne može tako lako dodirnuti, nije do igre nego do vremena. ispratim moj Juve, i hrvatsku, i naše davljenike ali pivo i čips zamjenili su čaj s kamilicom. nogometni veteran jebiga
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:radi takvih poteza zavoliš nogomet.
Guest- Guest
Najpozitivnija stvar jučer je što nismo klekli prije utakmice. Nadam se da nećemo ni prije Engleza, Česi isto sigurno neće. Ko ih jebe, neke oni kleče, imaju zašto.
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:zamisli 4 milijuna nichea ampera brendova i medu takvima pronaći 11 normalnih koji mogu igrat igru. svjetsko čudo
darth_vader-
2014-04-17
E ovo se slažem…Tominjo wrote:Najpozitivnija stvar jučer je što nismo klekli prije utakmice. Nadam se da nećemo ni prije Engleza, Česi isto sigurno neće. Ko ih jebe, neke oni kleče, imaju zašto.
Nek se napuše kurca s klecanjem…
;)
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50