Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Euro 2021
Lovren je ceo život gkk…
Nije ni čudo da ga je žena varala sa drvosečom pošto je udata za panja…
Nije ni čudo da ga je žena varala sa drvosečom pošto je udata za panja…
Guest- Guest
dalić je uspio iznenaditi i sam sebe.Tominjo wrote:Dalić je uspio sa sastavom iznenaditi 4 milijuna izbornika u Hrvatskoj a i šire. Pogubio se. Petković i Vlašić su nas odveli na prvenstvo i super su se slagali u igri, a on sad izmišlja Rebića na špici i Kramarića tko zna gdje.
unezvjerno hoda u onom svom prostoru i sam sebe pita je l' to on složio tu ekipu.
u drugom poluvremenu će raditi očajničke izmjene i ubaciti vlašića, petkovića, pašalića i oršića.
tri godine već nam prodaje muda pod bubrege.
daliću, odlazi!
sitting_bull-
2015-09-28
darth_vader likes this post
Gledam ovo prvo poluvrijeme i onda utakmica s Engleskom , oni ko da su ode došli s namjerom da ne pobjede. Takvi dojam imam. Ko da igraju na nerješeno pa ako prime gol onda i dalje igraju obranu.
Pa igraj jebo ti ja mater.
Pa igraj jebo ti ja mater.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Me nek se obojica napuše kurca…jasambrend wrote:Utuklo Nichea... :D
:D
Žive u metropolama (Knin i Nish), a seru po Splitu, lol…
To je to novonormalno…
Ma napalm za sve…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Iman feeling da niko s nikim ne priča u toj svlačionici…
;)
kapetan treba zapalit sad jednu i u krug proslijedit
kic wrote:fridrih-niche wrote:Iman feeling da niko s nikim ne priča u toj svlačionici…
;)
kapetan treba zapalit sad jednu i u krug proslijedit
I pobediće 1:5, kao u nichetovoj bajci…
Guest- Guest
Igramo ocajno ...perisic ..kramaric i brekalo nepostojeci
Ali penal nije...
Deki skace na mjestu..ruke moras malo rasiriti kad skocis radi ravnoteze i da se zastitis ..ne kuzim kako skociti onda...plus deki nema namjeru, ni ne vidi ga niti osjeti jer mu je iza ledja i udaljen.. ovaj natrcava ,kasni na skok i zabija se na ruku ovome ..kao da gledam kako harden i doncic iznudjuju slobodna bacanja..mozes tako 150penala na tekmi suditi ..a var usage ..no comment
Cist penal na mbappeu nisu ni pogledali
Ali penal nije...
Deki skace na mjestu..ruke moras malo rasiriti kad skocis radi ravnoteze i da se zastitis ..ne kuzim kako skociti onda...plus deki nema namjeru, ni ne vidi ga niti osjeti jer mu je iza ledja i udaljen.. ovaj natrcava ,kasni na skok i zabija se na ruku ovome ..kao da gledam kako harden i doncic iznudjuju slobodna bacanja..mozes tako 150penala na tekmi suditi ..a var usage ..no comment
Cist penal na mbappeu nisu ni pogledali
Guest- Guest
Vrijeme ja da najprecijenjeniji igrac 1hnl zabije gol i posalje čehe po paštetu i girice
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50