Pogledajte ih dobro jer...
Page 1 of 1
Pogledajte ih dobro jer...
http://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-tko-u-vasoj-stranci-mozemo-predsjednika-nemaju-vode-ih-koordinatori-1496916
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pogledajte ih dobro jer...
jer cirkus je došao u vaš grad..ili skvoteri
2015-09-08
..ovakvo drustvo ni tito ne bi sklepao
2015-09-08
sad su u medije poceli pripustat i tomasevicev okoliš..vjerujem da su se mnogi za glavu uhvatili..jer do sad je najvise pripustan 'nicholas cage' tomi..ono da bude ljepsa slika..
2015-09-08
A kakvo je to društvo sklepao Tito???vuksadinare wrote:..ovakvo drustvo ni tito ne bi sklepao
Evo prve vlade Hrvatske. Ovakve ljude danas Hrvatska nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Drustvo mrtvih ubojicajastreb wrote:A kakvo je to društvo sklepao Tito ???vuksadinare wrote:..ovakvo društvo ni tito ne bi sklepao
2015-09-08
Ekipa je doslovce skvoterska ... i Zegej to zaslužuje.
Vidimo se za četiri godine sa svim započetim ili gotovim projektima koje će ova skvoterska osmisliti.
Vidimo se za četiri godine sa svim započetim ili gotovim projektima koje će ova skvoterska osmisliti.
Guest- Guest
jastreb wrote:A kakvo je to društvo sklepao Tito???vuksadinare wrote:..ovakvo drustvo ni tito ne bi sklepao
Takvu ekipu koja bi ovu današnju ekipu iz Možemo objesila na bandere kak upozorenje ostalima.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ispunila se moja naredna kad san zapritija Plenkovicu da ima rok da do 15.04 uzme rusko cjepivo jer inače će mu se desiti ovo :
E moj Plenky , ne moš ti protiv đenerala GF s pet zvjezdica , pripadnika Aštar komande i anđeoske hijerarhije.
E moj Plenky , ne moš ti protiv đenerala GF s pet zvjezdica , pripadnika Aštar komande i anđeoske hijerarhije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Smetalo mi njegov podanički odnos i šta gleda interese zapada a ne hrvatski građana kojima je premijer pa sam mu dao rok do 15.04 da uzme sto tisuća ruskih vakcina inače oktobarska revolucija.
Mnogi su se smijali kad samo kačio Lenjinove slike na forumu.
Sad van više nije smišno a ?
Mnogi su se smijali kad samo kačio Lenjinove slike na forumu.
Sad van više nije smišno a ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Pogledajte međusobnu tuču hrvatskih navijača
» Pogledajte Mađarsku ili Rumuniju"
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Pogledajte međusobnu tuču hrvatskih navijača
» Pogledajte Mađarsku ili Rumuniju"
Page 1 of 1