gori marina kastela !?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: gori marina kastela !?
Evo ode se to vidi dobro. Ovo šta gori na moru. More , mirnoća i sad to gledaš to a to buktinja na moru. Voda , ravna crta i plameni jezici.
I gori i ne tone. Dok sva nafta i plastika ne izgori.
I gori i ne tone. Dok sva nafta i plastika ne izgori.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ta marina je dosta popunjena i da, do nje je vatrogasna jedinica....ima i onaj teren za balote i neki sportski klub.
A mislim za ovakve stvari postoji kasko osiguranje, tko ga nije imao najebao je.
Živio sam u Gomilici pola godine odmah povrh marine.
ž
A mislim za ovakve stvari postoji kasko osiguranje, tko ga nije imao najebao je.
Živio sam u Gomilici pola godine odmah povrh marine.
ž
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Malo je marini na Jadranu koliko je stoka navalila.
Sad grade najveću jer sva stoka oće.ode.
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/evo-kako-ce-izgledati-nova-mega-marina-na-porto-barosu-donosimo-sve-detalje-plana-aci-ja-i-lurssena/
Sad ćemo vidit koliko je zagađenje mora. Ipak je odletilo pet velikih tankova od jahti u zrak.
Sad grade najveću jer sva stoka oće.ode.
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/evo-kako-ce-izgledati-nova-mega-marina-na-porto-barosu-donosimo-sve-detalje-plana-aci-ja-i-lurssena/
Sad ćemo vidit koliko je zagađenje mora. Ipak je odletilo pet velikih tankova od jahti u zrak.
2014-04-11
Ovo sad rade u Kaštel Starome
Već su 80 % napravili.
Već su 80 % napravili.
2014-04-11
A šta ja znan. Meni to sve ide na kurac. Vidit ćemo koliko će sutra bit zagađenje mora.epikur37 wrote:neka nautičara...zahvalna klijentela
2014-04-11
Neda njima Đava mira. Oni dođu do Splita i onda on mora vidit šta je to tamo iza Marjana i onda svi dođu ovamo.
Napravit će još koju marinu negdi put Trogira jer ih ima masu. Stoka navalila.
Napravit će još koju marinu negdi put Trogira jer ih ima masu. Stoka navalila.
2014-04-11
Ima to sve neka svoja ograničenja jer to nije otvoreno more nego zaljev i ako tako svak uđe to jednostavno em gužva em zagađivanje.
Može nešto al sad stalno grade nova privezišta jer ima potražnje i ....
Al nije to površina velika toliko da sad ti moš primit koliko očeš brodica.
Po danu se to još vidi a po noći je to teško plovit
2014-04-11
navodno je počelo na jednom od brodova na kojemu je bio kuhar...
vili40-
2015-08-02
gdje je šitek da ubaci koji epitet o anemiji i da ga okrivi i za ovaj požar
Fala kurcu da rijetko plovim ovo ljeto iz kaštela..
najlakše ti je po noći, jer po noći je većinom bonaca pa je lako ući i manevrirati.. plus mirno je, nema prometa, pa je lagano... pričam iz iskustva :DRayMabus wrote:Ima to sve neka svoja ograničenja jer to nije otvoreno more nego zaljev i ako tako svak uđe to jednostavno em gužva em zagađivanje.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Mislim na plovidbu zaljevom. Tu je teretna luka , mornarica , puno ljudi sa svojim brodovima , ove jahte i onda još dođu drugi padobranci sa svojim jahtama i tu plove. Mala bara puno krokodila.AssadNaPodmornici wrote:najlakše ti je po noći, jer po noći je većinom bonaca pa je lako ući i manevrirati.. plus mirno je, nema prometa, pa je lagano... pričam iz iskustva :DRayMabus wrote:Ima to sve neka svoja ograničenja jer to nije otvoreno more nego zaljev i ako tako svak uđe to jednostavno em gužva em zagađivanje.
2014-04-11
nije tako strašno.. . plovio sam tim teritorijem i gliserima i jedrilicima i katamaranima i jahticama(manjim).. gliseru idu u marinu spinut kako se već zove, u lori je mirno rijetko se izlazi, u sjevernu luku isto je mirno rijetko se izlazi, i naravno jedrilice, katamarani u ta kaštela..RayMabus wrote:Mislim na plovidbu zaljevom. Tu je teretna luka , mornarica , puno ljudi sa svojim brodovima , ove jahte i onda još dođu drugi padobranci sa svojim jahtama i tu plove. Mala bara puno krokodila.AssadNaPodmornici wrote:najlakše ti je po noći, jer po noći je većinom bonaca pa je lako ući i manevrirati.. plus mirno je, nema prometa, pa je lagano... pričam iz iskustva :DRayMabus wrote:Ima to sve neka svoja ograničenja jer to nije otvoreno more nego zaljev i ako tako svak uđe to jednostavno em gužva em zagađivanje.
najgore ti je petak popodne kada se svi mi vraćamo sa tjedne skiperaže pa ti bude gužva.. uh.. pa za tankati gorivo.. to je najgori stres.. uglavnom ti natankam dan prije(i tada bude gužve) pa čak i dva dana prije i dvije kante dizela, posli nadolijem u rezervar :D
već me zvali za raditi, ali kurac još sam vezan ugovorom ovdje 3 tjedna.. par dana odmorit se i krećem..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mortal wrote:pizzon wrote:longi,
da li je ovo istina ?
pizon da li je ovo istina??
Gori Beograd
https://informer.rs/hronika/vesti/610886/pocar-beograd-vatrogasci-spasavanje-opekotine
da li je medju nama moguca
iole normalna komunikacija,
pa i usred neke nevolje ?
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/marina-kastela-dan-poslije-paklene-stihije-pogledajte-sto-je-ostalo-od-izgorjelih-luksuznih-jahti-15077044
2014-04-11
izgorjelo 5 luksuznih jahti a još 18 ih je oštećeno,šteta se broji na nekoliko desetaka milijuna eura.Ti kuhari napravili dosta skupu večeru.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Umrla Marina Tucakovic
» Kastela obracun Longie
» Marina opet jaše... u jadran osiguranju
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Umrla Marina Tucakovic
» Kastela obracun Longie
» Marina opet jaše... u jadran osiguranju
Page 2 of 2