Došli Česi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Došli Česi
To je u Dubrovniku i možda u Opatiji taj elitni turizam a ovdje šta Yoda kaže imaš.svega no činjenica je da svi dođu u Split ili prolaze kroz njega itd i da imaš masovni turizam.
Tako je bar u Splitu i okolo. Imaš ono elitni za ove dubljeg đepa al imaš i to masovno navale sa svih strana i naprave gužvu i sve zakrče.
Tako je bar u Splitu i okolo. Imaš ono elitni za ove dubljeg đepa al imaš i to masovno navale sa svih strana i naprave gužvu i sve zakrče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa tako nešto.. ima u RH svega.. ekipa kmeči da imamo samo "masovni i jeftini turizam" ima i toga, ali imaš i srednji, i gornji srednji i elitni turizam..RayMabus wrote:To je u Dubrovniku i možda u Opatiji taj elitni turizam a ovdje šta Yoda kaže imaš.svega no činjenica je da svi dođu u Split ili prolaze kroz njega itd i da imaš masovni turizam.
šta mislite ovaj Poljak koji je sam na jahti koja u uru vremena gliseravanja troši preko 1000kn goriva(to je samo trošak goriva), u koji on turizam spada? evo kreće iz trogira prije tjedan dana..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ja se odmorija prošlo lito na plaži. Nigdi pasa , cila plaža moj. Uđeš u pličak ti sam se brčkaš. Sve tvoje. Cila plaža i more tvoje. Nas par lokalni i tu i tamo neki turista i to je to. Ma guštaš kad ih nema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
komšo, pa nismo mi dobili nogom u dupe iz grčke zbog pečenja ajvara na grčkim plažama i po grčkim apartmanimadzango wrote:Hrvati, Muslimani, Šiptari...T. wrote:Meteor, srbi, atomska, covid19, poljaci...jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Kuga, kolera, Slovaci, Poljaci...
ajvar-turizam je samo vaša specijalnost
Ako sve bude ok, prvi charter 7 dana mi je već u petak...nikad prije :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Sve popaliti ionako je sve u kurcu... Ne znam dal da se umijem il da se ubijem
Jučer si se počeja bavit turizmom... ne soli baš pamet svima...
Nema veze s turizmom nego s tvojom grintavošću :)
Toten će ti objasniti bude li mu se dalo...
darth_vader-
2014-04-17
Sto je kljucno, razlika Ceha i Slovaka?jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Sve popaliti ionako je sve u kurcu... Ne znam dal da se umijem il da se ubijem
Jučer si se počeja bavit turizmom... ne soli baš pamet svima...
Nema veze s turizmom nego s tvojom grintavošću :)
Toten će ti objasniti bude li mu se dalo...
Za Poljake sam cuo da znaju biti uzasni,cugeri, zaprljati, unistiti, raditi pizdarije.
dijagram-
2015-08-09
Česi su stvarno pristojni, osim što su općenito na komičan način autodestruktivni pa vole zaglaviti svukuda, a Slovaci kod mene uspjeli skinuti s trona i Poljake...svi drugi više-manje normalni, čak i Srbi... :D
darth_vader-
2014-04-17
Ajde Grčka, ali da te Bosna odjebe i to zbog punjenih paprika u gepeku, to valjda samo Kroasani mogu. Ne znam kako vas Austrijanci i Švajcarci nisu provalili. Valjda ne očekuju ljudi takve Cigane.Noor wrote:komšo, pa nismo mi dobili nogom u dupe iz grčke zbog pečenja ajvara na grčkim plažama i po grčkim apartmanimadzango wrote:Hrvati, Muslimani, Šiptari...T. wrote:Meteor, srbi, atomska, covid19, poljaci...jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
ajvar-turizam je samo vaša specijalnost
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisam toliko u toku, pa u čemu je toliko problem sa slovacima i poljacima?
Neka turista i neka turizma,ali Hrvatska bi se trebala orijentirati na poljoprivredu i jaku industriju.RayMabus wrote:Ja se odmorija prošlo lito na plaži. Nigdi pasa , cila plaža moj. Uđeš u pličak ti sam se brčkaš. Sve tvoje. Cila plaža i more tvoje. Nas par lokalni i tu i tamo neki turista i to je to. Ma guštaš kad ih nema.
Turizam bi nam treba bit tek džeparac.
Vis a vis turizma;težišta ulaganja prebaciti na unutrašnjost. Lika,Baranja,G.kotar ,unutrašnjost Istre,a ne samo na obalu i otočad.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače ja ne volim turizam. Niko ka domaći čovik ne poznaje onu drugu stranu turističke sezone.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Nisam toliko u toku, pa u čemu je toliko problem sa slovacima i poljacima?
Pare ka best of Srba i Hrvata...i Britanaca...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Inače ja ne volim turizam. Niko ka domaći čovik ne poznaje onu drugu stranu turističke sezone.
Kad zarađuješ od toga, onda nekako istrpiš i tu drugu stranu.
A da je tlaka i stres, jest.
2015-08-06
marcellus wrote:Nisam toliko u toku, pa u čemu je toliko problem sa slovacima i poljacima?
Poljaci su preglasni, predirektni, čoporativni, drljavi..
2015-08-06
jasambrend wrote:marcellus wrote:Nisam toliko u toku, pa u čemu je toliko problem sa slovacima i poljacima?
Pare ka best of Srba i Hrvata...i Britanaca...
znači, tim redom, bahati, prevaranti, i pijanci
Seljoberi. Bar se tako ponašaju.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» čehinje su out, česi su in...
» Česi ludi za oružjem
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
» Česi ludi za oružjem
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
Page 3 of 3