Došli Česi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Došli Česi
A šta će ga sad okrpit to je čudo jedno. Doša na vlast i njegova marina i to je bitno a ono pruga tko šiša , nisu njegovi posli. I HDZ ista priča.
A baš san pogodija post. Kako ja napisa tako ovome planilo sve. Eto ti sad zarada i štaš ti bez sigurnosti i signalizacije.
A baš san pogodija post. Kako ja napisa tako ovome planilo sve. Eto ti sad zarada i štaš ti bez sigurnosti i signalizacije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A jesu jednu. Vidija san ja sad vanka. More mi je 50 metara ispod kuće. Vidin da ne piše da gori ova druga marina na Marjanu ( Split ) a nešto gori u tom smjeru i dimi tako da odvukli su oni bar jedan taj brod u plamenu na po kanala šta dalje od kopna da tamo izgori cili dalje jer ga ne mogu ugasit pa su ga odvukli od obale da požar obavi svoje i to je to.Serbinho-3 wrote:Gledaju, umesto da bacaju pesak, tj. prvo odguraju ove jahte u blizini. Kasnije zasuti peskom ovu, pa koliko se spase. Organizacija 0.
2014-04-11
Evo sad i gradonačelnik trči doli
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/buknuo-veliki-pozar-u-marini-kastela-planulo-na-jednoj-jahti-prosirilo-se-na-vec-na-desetak-drugih-plovila-sve-vatrogasne-sluzbe-jurisaju-na-teren-1102208
Bitno da nema mrtvi i ranjeni a ovi nek se tamo s osiguranjem natežu.
Neko gradelava na jahti pa planila pa planili i konopci pa onda ju nanilo na druge jahte i onda i to planilo.
Pet veliki skupi jahti planilo. A ova je ta na po kanala šta su je odvukli jer je bila bez konopaca i buktinja na moru.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/buknuo-veliki-pozar-u-marini-kastela-planulo-na-jednoj-jahti-prosirilo-se-na-vec-na-desetak-drugih-plovila-sve-vatrogasne-sluzbe-jurisaju-na-teren-1102208
Bitno da nema mrtvi i ranjeni a ovi nek se tamo s osiguranjem natežu.
Neko gradelava na jahti pa planila pa planili i konopci pa onda ju nanilo na druge jahte i onda i to planilo.
Pet veliki skupi jahti planilo. A ova je ta na po kanala šta su je odvukli jer je bila bez konopaca i buktinja na moru.
2014-04-11
Ima vatrogasna postaja odma do. To u Gomilici. Tamo mi je sestra. To od zeta sve ekipa.
Dobro je to prošlo. Nema mrtvi , nema ranjeni i to je najbitnije a sve ostalo je nevažno. Samo velika materijalna šteta al to nek se osiguranje s tim bavi.
Dobro je to prošlo. Nema mrtvi , nema ranjeni i to je najbitnije a sve ostalo je nevažno. Samo velika materijalna šteta al to nek se osiguranje s tim bavi.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:govorim ima pola godine da se ne sluša paničara eru biti će odlična sezona, virus je gotov
inače izlaze dokazi da ljudi koji su preboljeli virus(u RH prema procjeni lauca/bakića na čijoj su procjeni radili modele kretanja virusa -čiji su modeli bili najprecizniji) moglo bi biti i do 50% ljudi preboljelo a time i imuno. virus je gotov, sezona kreće
Valjda prema Primorac-Lauc istraživanju za Zagreb koji je kasnije ponovio HZJZ na razini cijele Hrvatske sa praktički identičnim rezultatima?
Nešto se ne sjećam da je Bakić sudjelovao u tim istraživanjima kao organizator, jer to uostalom i nije njegova struka.
Dakle, oko 25% steklo imunitet preboljenjem infekcije, a najmanje 15% (do 25%) preko memorijskih stanica.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:govorim ima pola godine da se ne sluša paničara eru biti će odlična sezona, virus je gotov
inače izlaze dokazi da ljudi koji su preboljeli virus(u RH prema procjeni lauca/bakića na čijoj su procjeni radili modele kretanja virusa -čiji su modeli bili najprecizniji) moglo bi biti i do 50% ljudi preboljelo a time i imuno. virus je gotov, sezona kreće
Valjda prema Primorac-Lauc istraživanju za Zagreb koji je kasnije ponovio HZJZ na razini cijele Hrvatske sa praktički identičnim rezultatima?
Nešto se ne sjećam da je Bakić sudjelovao u tim istraživanjima kao organizator, jer to uostalom i nije njegova struka.
Dakle, oko 25% steklo imunitet preboljenjem infekcije, a najmanje 15% (do 25%) preko memorijskih stanica.
Inače virus još nije gotov, jer je razina antitijela stečena na taj način ipak polako gubi tijekom vremena pa će se masovno cijepljenje pokazati kao bolje riješenje u tom smislu i u kombinaciji sa prirodno stečenim imunitetom konačno dovesti do te "virus je gotov" situacije.
To tvrdim premda sam ja krajem travnja iznio prognozu o osjetnom padu brojeva novozaraženih oko sredine svibnja.
No, osjetni pad ne podrazumjeva da je virus konačno gotov.
Guest- Guest
Kažu pet jahti da je izgorilo. A šta ja znam. Meni se po slikama čini da je malo više toga izgorilo. Možda to pet potpuno a očito ima te materijalne štete još samo manje jer površinski dosta širok požar.
2014-04-11
Evo ovdje se vidi da je taj jedan brod buktinja odvučen na po kanala šta dalje od luke i kopna.
2014-04-11
T.- Posts : 17558
2014-04-14
i rusiT. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Stigli vjesnici požarne sezone... nadam se samo da je HGSS u punoj pripravnosti...
darth_vader-
2014-04-17
T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Kuga, kolera, Slovaci, Poljaci...
darth_vader-
2014-04-17
Meteor, srbi, atomska, covid19, poljaci...jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Sve popaliti ionako je sve u kurcu... Ne znam dal da se umijem il da se ubijem
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Eto to ti je ono šta ja govorim. Oće masovni turizam , zaradi lovu na brzinu. Nema odgovornosti. Šta koga brige šta nema pružni prijelasa i ljudi stradavaju i godinama se upozorava
Eto ti sad fino tako ti pohlepa i sad lipo puši kurac i ti i tvoj masovni turizam a bez vođenja brige o sigurnosti.
Eto ti sad pohlepa i brza zarada a sigurnost ...koga to briga , šta ti znaš.
Neka ti sad izgori cila marina. Napušite se kurca i vi i vaš masovni turizam a ne vodite brigu o preopterećosti i sigurnosti sistema.
O cemu ti pricas?Koji masovni turizam?Dosad ste izoigravali mondeni elitni turizam,koji je po tome bio samo u cijenama,sve ostalo je bilo na nivou stare Juge,konfekcijska ponuda u svemu.Grabez u turistickom ugostiteljstvu(novopeceni kapitalizam,slabo placeni radnici,ako...) i upravo TO je rezultiralo ovim.Sada vam opet,kao nekad slijede Česi,Slovaci i Poljaci,jer po svemu(ponuda) tu i spadate.Ne vise glumiti nekoga i nesto...
epikur37 wrote:jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Jučer si se počeja bavit turizmom... ne soli baš pamet svima...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
Jučer si se počeja bavit turizmom... ne soli baš pamet svima...
Nema veze s turizmom nego s tvojom grintavošću :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hartmann wrote:RayMabus wrote:Eto to ti je ono šta ja govorim. Oće masovni turizam , zaradi lovu na brzinu. Nema odgovornosti. Šta koga brige šta nema pružni prijelasa i ljudi stradavaju i godinama se upozorava
Eto ti sad fino tako ti pohlepa i sad lipo puši kurac i ti i tvoj masovni turizam a bez vođenja brige o sigurnosti.
Eto ti sad pohlepa i brza zarada a sigurnost ...koga to briga , šta ti znaš.
Neka ti sad izgori cila marina. Napušite se kurca i vi i vaš masovni turizam a ne vodite brigu o preopterećosti i sigurnosti sistema.
O cemu ti pricas?Koji masovni turizam?Dosad ste izoigravali mondeni elitni turizam,koji je po tome bio samo u cijenama,sve ostalo je bilo na nivou stare Juge,konfekcijska ponuda u svemu.Grabez u turistickom ugostiteljstvu(novopeceni kapitalizam,slabo placeni radnici,ako...) i upravo TO je rezultiralo ovim.Sada vam opet,kao nekad slijede Česi,Slovaci i Poljaci,jer po svemu(ponuda) tu i spadate.Ne vise glumiti nekoga i nesto...
imaš u RH i sve .. i masovni turizam i elitni i bolji turizam..
recimo ova jahta koja je izgorila to spada u elitni turizam. dakle samo bogataši mogu priuštiti to. okolni brodovi(jedrilice) koje su izgorile spadaju u gornji srednji turizam, dakle to samo zapadna gornja srednja klasa može priuštiti ,aj i srednja klasa ako uhvati popust. nemože ona donja klasa.. naravno oni mogu ljetovati u Okrugu Gornjem u Trogiru, gdje mjesto vodi jedan HDZovac gdje je doslovno nasrana kuća na kuću as je svima dava dozvole, kupuješ polu otrovne čevape za 30kn(4€) , a apartman plaćaš 50eura, a plaža je ono kanalizacija.. ja tu ne bih proveo godišnji da mi netko još plaća 50€ dan, .. podstrana kraj splita je isto na tu šemu, malo bolje ali i dalje to je masovni turizam..
a kako rekoh, rentaj katamaran 10 000€ tjedan u špici sezone, aj možeš riješiti za 6000-8000€ sa nekim popustom, i još 2000€ troškova/gorivo, restorani, vezovi) to je već srednja i gornja srednja klasa i onda je totalno druga priča..
obilaziš doslovno najljepše otoke i plaže na svijetu, najljepše male gradiće poput korčule, visa, komiže, milne na braču, restorane sa jebačkim uvalama
evo recimo meni jedna od dražih lokacija kraj hvara. . znam vlasnika restorana, (tko zna možda su ovdje i mene uslikali, možda sam negdje), na ovu plažu se može samo doći sa mora, rezerviraš ovdje dan, a gosti moraju u restoran, vlasnik ih skupi .. cijene u restoranu su Ok nisu pre brutalne ali naravno nema čevapa i pizza ovdje... to je već elitni turizam koji može priuštiti europska srednja ili gornja srednja klasa
a takvih lokacija oko splita imaš pun kurac.. točnije od splitskih otoka do dubrovnika
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hrvati, Muslimani, Šiptari...T. wrote:Meteor, srbi, atomska, covid19, poljaci...jasambrend wrote:T. wrote:Česi ok, mađari ok, slovaci ne ok...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je u Dubrovniku i možda u Opatiji taj elitni turizam a ovdje šta Yoda kaže imaš.svega no činjenica je da svi dođu u Split ili prolaze kroz njega itd i da imaš masovni turizam.
Tako je bar u Splitu i okolo. Imaš ono elitni za ove dubljeg đepa al imaš i to masovno navale sa svih strana i naprave gužvu i sve zakrče.
Tako je bar u Splitu i okolo. Imaš ono elitni za ove dubljeg đepa al imaš i to masovno navale sa svih strana i naprave gužvu i sve zakrče.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» čehinje su out, česi su in...
» Česi ludi za oružjem
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
» Česi ludi za oružjem
» I Česi se pripremaju za izvanredno stanje!!!
» Cesi opeljesili kinesku pomoc italijanima
» Česi su nervozni jer su Slovaci odjebali Ukrajinu
Page 2 of 3