Voditeljka BBC umrla nakon vakcinisanja
Page 1 of 1
Voditeljka BBC umrla nakon vakcinisanja
https://www.espreso.co.rs/svet/planeta/802417/poznata-radijska-voditeljka-preminula-od-zgrusavanja-krvi-oglasila-se-porodica-i-za-smrt-krive-proizvodjaca-vakcine?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Voditeljka BBC umrla nakon vakcinisanja
https://www.iltempo.it/esteri/2021/05/28/news/lisa-shaw-astrazeneca-giornalista-radio-bbc-newcastle-morta-dopo-vaccino-27388598/
2014-08-25
Nakon revakcinisanja...
2014-08-25
Zasto okriviti proizvodjaca.
Krivi su oni koji su odobrili takvo cjepivo.
Krivi su oni koji su odobrili takvo cjepivo.
dijagram-
2015-08-09
Ja sam dobio prvu dozu Astra Zeneca prosloga Ponedjeljka.
Nista mi se nije zgrusalo.
Nista mi se nije zgrusalo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Slovenija:Umrla nakon cijepljenja,slučaj se istražuje
» Poljska trudnica umrla nakon što je sedam dana morala nositi mrtvi fetus
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Poljska trudnica umrla nakon što je sedam dana morala nositi mrtvi fetus
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
Page 1 of 1