Milanović : Ja sam tata
Page 1 of 1
Milanović : Ja sam tata
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nismo-plenkovic-i-ja-mama-i-tata-odnosno-ja-sam-tata-sorry-ovo-je-bilo-jadno-kaj-je-je-15076102
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Milanović : Ja sam tata
Kakav kreten.
Zasto mu nitko ne kaze da nije zabavan.
Zasto mu nitko ne kaze da nije zabavan.
dijagram-
2015-08-09
A s druge strane, ima nas i pravo svih zajebavati... točno se vidi da ga sva ova žabokrečina, a kojoj je i sam dao nemili doprinos, beskrajno zabavlja...psi laju, karavane prolaze, glup narod ne zaslužuje ništa bolje... jer izgleda i nemamo kapaciteta iznjedrili nekog normalnog i suvislog. Počinjem se diviti Vučiću, majke mi...
darth_vader-
2014-04-17
Htjeli ste pedere poslije 2000-te dobili ste pedere...nemojte se zaliti...oni sa mudima su vam bili out...'neeuropski'..palica samo palica pomaze ovom narodu..i borben duh pod stalnim naprezanjem...svako opustanje skupo kosta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Postoji vrime za sve pa i za pokazivanje muda... lajanje u prazno i pozivanje na neke stare zasluge definitivno nije pokazivanje muda...tapka se desetljećima na mistu s istom retorikom za maloumne...
darth_vader-
2014-04-17
A šta bi ti htio?vuksadinare wrote:Htjeli ste pedere poslije 2000-te dobili ste pedere...nemojte se zaliti...oni sa mudima su vam bili out...'neeuropski'..palica samo palica pomaze ovom narodu..i borben duh pod stalnim naprezanjem...svako opustanje skupo kosta
Lomače,inkviziciju ili prijeke sudove?
Kad ces se konacno pomiriti s tim da ovo nije 41. 45. 498. Niti devedesete.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Mama,tata,ja sam gay!
» Odjednom tata - kino premijera
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Mama,tata,ja sam gay!
» Odjednom tata - kino premijera
Page 1 of 1