Janša želi Hrvatsku u Schengenu
Page 1 of 1
Janša želi Hrvatsku u Schengenu
Sve druge političke opcije u Sloveniji su protiv toga i uvjetovale bi arbitražom itd. Neke države članice na sjeveru EU su protiv primanja Hrvatske u Šengen.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-detalji-o-izgledima-za-ispunjenje-strateskog-cilja-hrvatskoj-2-lipnja-kljucan-za-schengen-15075902
A šta ja iman od tog Šengena uopće ?!?!?!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-detalji-o-izgledima-za-ispunjenje-strateskog-cilja-hrvatskoj-2-lipnja-kljucan-za-schengen-15075902
A šta ja iman od tog Šengena uopće ?!?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Janša želi Hrvatsku u Schengenu
Super, Janša je ok!
Kenwood Kenon jučer veli da očekuje za vrijeme slovenskog predsjedanja, određivanja termina za prijem u Schengen i EURO.
Što bi bilo sjajno da bude sljedeće godine već.
Kenwood Kenon jučer veli da očekuje za vrijeme slovenskog predsjedanja, određivanja termina za prijem u Schengen i EURO.
Što bi bilo sjajno da bude sljedeće godine već.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma sumnjam da će ga primit u taj Šengen za vrijeme slovenskog predsjedanja jer koliko vidim u Francuskoj su izbori a to nije popularna mjera pa onda radije blokiraju i to je to.
Ne da Macron da mu ne bi na račun toga Le Pen prdila po Francuskoj kako pušta ilegalne imigrante s Balkana u Pariz.
Ne da Macron da mu ne bi na račun toga Le Pen prdila po Francuskoj kako pušta ilegalne imigrante s Balkana u Pariz.
2014-04-11
To će Francuzi stavit u ladicu i gotovo. Ispada da bi po Plenkovicu mi ušli u Šengen taman neki po godine prije izbora u Francuskoj taman da Le Pen dobije dodatnu temu i vitar u leđa da osvoji vlast itd.
Aj ti moj Plenkovicu prestani prdit i prodavat maglu po Hrvatskoj. Kakav Šengen.
Aj ti moj Plenkovicu prestani prdit i prodavat maglu po Hrvatskoj. Kakav Šengen.
2014-04-11
Hrvatskoj je mjesto u Šengenu, to će pozdraviti i europska desnica, na hrvatske granice će onda moći doći i frontex.
EURO svakako za stabilizaciju našeg kreditnog rejtinga i postojećih zaduženja....
Sve skupa, Andrej, samo gurkaj dalje, narod je marva tek kasnije će vidjeti prednosti.
EURO svakako za stabilizaciju našeg kreditnog rejtinga i postojećih zaduženja....
Sve skupa, Andrej, samo gurkaj dalje, narod je marva tek kasnije će vidjeti prednosti.
2015-08-06
U Francuskoj neće a pod tim mislim i na Le Pen i na desni centar koji je Plenkoviceva politička grupacija. Desni centar u Francuskoj se boji da ih Le Pen na izborima za parlament ne prestigne a onda bi desni centar izgubio nekih sto mandata u francuskoj skupštini šta za njih ne dolazi u obzir.epikur37 wrote:Hrvatskoj je mjesto u Šengenu, to će pozdraviti i europska desnica
2014-04-11
Neće te Francuzi pustit. To njima taman upadne pola godina prije izbora za parlament i predsjednika republike i onda Le Pen dobija temu na kojoj može dobiti podršku koja će joj osigurati drugo mjesto po snazi u parlamentu najmanje a tamo ima sistem nagrađivanja pa ako si prvi dobiješ dodatno 200 zastupnika a ako si drugi dodatno sto mandata a ako si treći dobiješ pedeset a četvrti i ostali ne dobiju ništa pa tako Le Pen dobila 12% glasova a ima samo osam zastupnika u parlamentu a da prestigne desni centar koji je drugi oni gube odma sto mandata i padaju na desetak zastupnika dok Le Pen dobija dodatnih sto mandata.
To je naprosto nedopustivo.
To je naprosto nedopustivo.
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sanse-da-hrvatska-uskoro-ude-u-schengen-nisu-prevelike-a-kljuceve-drze-haag-i-pariz-15075878
To tek tamo nakon francuski izbora može biti tema , dakle druga polovina 2022 a prije toga nipošto.
2014-04-11
dok se nama bosanac seselj
svakodnevno, satima,
obraca sa tv.a
buducnost nam je zacementirana.
svakodnevno, satima,
obraca sa tv.a
2020-04-21
pizzon wrote:dok se nama bosanac seselj
svakodnevno, satima,
obraca sa tv.a
I vas hebu...pa dokel ovo više :D
2015-08-06
šešelj vam je tek istureni igrač i posljedica velikosrpske politike a kreatore pronađi među vašom intelektualnom elitom i u SPCu.pizzon wrote:dok se nama bosanac seselj
svakodnevno, satima,
obraca sa tv.a
Similar topics
» Nitko ne želi u Hrvatsku :D
» Ursula viče na Hrvatsku jer želi rusko cjepivo
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» Sirijci, dobro došli u Hrvatsku kakvu želi Željka Markić!
» Ursula viče na Hrvatsku jer želi rusko cjepivo
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» Sirijci, dobro došli u Hrvatsku kakvu želi Željka Markić!
Page 1 of 1