Loso:'Presretanje zrakoplova u Bjelorusiji jasna je poruka Zapadu.Game is over!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Loso:'Presretanje zrakoplova u Bjelorusiji jasna je poruka Zapadu.Game is over!
https://direktno.hr/direkt/loso-za-direktno-presretanje-aviona-u-bjelorusiji-jasna-je-poruka-zapadu-da-je-vrijeme-za-igru-gotovo-233636/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Loso:'Presretanje zrakoplova u Bjelorusiji jasna je poruka Zapadu.Game is over!
..i vrijeme je..a sad na ruke...
2015-09-08
Re: Loso:'Presretanje zrakoplova u Bjelorusiji jasna je poruka Zapadu.Game is over!
..pun kurac mi je vise ovakvih peskica i baba ala tomasevic,greta i slicni..vrijeme je da se stvari rjesavaju na muski nacin...kakvi zelembaci i zuti bakraci..noga u guzicu i evo ti lili pop..
2015-09-08
:D:ti ćeš poludit...vuksadinare wrote:..pun kurac mi je vise ovakvih peskica i baba ala tomasevic,greta i slicni..vrijeme je da se stvari rjesavaju na muski nacin...kakvi zelembaci i zuti bakraci..noga u guzicu i evo ti lili pop..
vili40-
2015-08-02
Evo ti gq na
Pa zivozivot je lijep , fuko
Osobito u hrvatskoj
Pa si se borio za to da uzivas u hrvatskoj
Osobito u hrvatskoj
nije stvar u hrvatskoj svjetska tarapana pocinje..Sora wrote:Evo ti gq na
Osobito u hrvatskoj
2015-09-08
rekao bi jedan moj pokojni susjed mudru recenicu..imas generaciju koja prođe rat..onda iza nje dođe generacija koja se sjeca rata pa dolazi generacija koja se stabilizira e onda iza nje dođe generacija kojoj je postalo dobro,komocija i pomalo dosadno i postaju zeljni mirisa krvi
2015-09-08
vuksadinare wrote:rekao bi jedan moj pokojni susjed mudru recenicu..imas generaciju koja prođe rat..onda iza nje dođe generacija koja se sjeca rata pa dolazi generacija koja se stabilizira e onda iza nje dođe generacija kojoj je postalo dobro,komocija i pomalo dosadno i postaju zeljni mirisa krvi
Mi smo generacija koja stabilizira i kojoj postaje dobro :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
2015-09-08
vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
To tek u sljedećoj generaciji ili onojh iza.
Nama je dobro, konstruktivni smo i osjećamo pomalo prosperitet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zamisljam kako me vili i debo drze na snajperu..a sora ima titovku pletenice..dva revolvera i bradavicu na nosu sa dlacicamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
2015-09-08
Pa ok , sad ćemo igrat oštro. Bez milosti.vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/loso-za-direktno-presretanje-aviona-u-bjelorusiji-jasna-je-poruka-zapadu-da-je-vrijeme-za-igru-gotovo-233636/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja ti nemam ni snajper ni koje drugo oružje od 92-e,sve je uredno predano tamo gdje to i pripada.Normalan sam za razliku od vas koji svaku normalnu raspravu okrenete na ideologiju za koju škoro veli da bi trebala biti više prisutna i u vrtiću.I koji bi otimali aktiviste i neistomišljenike ko u rusiji i bjelorusiji samo zato jer ti ljudi nisu zadovoljni sa time da žive sto godina iza.vuksadinare wrote:zamisljam kako me vili i debo drze na snajperu..a sora ima titovku pletenice..dva revolvera i bradavicu na nosu sa dlacicamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
vili40-
2015-08-02
ovo za otimanje prvi put cujem..znas nesto?vili40 wrote:ja ti nemam ni snajper ni koje drugo oružje od 92-e,sve je uredno predano tamo gdje to i pripada.Normalan sam za razliku od vas koji svaku normalnu raspravu okrenete na ideologiju za koju škoro veli da bi trebala biti više prisutna i u vrtiću.I koji bi otimali aktiviste i neistomišljenike ko u rusiji i bjelorusiji samo zato jer ti ljudi nisu zadovoljni sa time da žive sto godina iza.vuksadinare wrote:zamisljam kako me vili i debo drze na snajperu..a sora ima titovku pletenice..dva revolvera i bradavicu na nosu sa dlacicamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
2015-09-08
I ja za to otimanje nikad cuo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa jel si dao podršku ovima koji otimaju i rekao da treba udariti muški???vuksadinare wrote:ovo za otimanje prvi put cujem..znas nesto?vili40 wrote:ja ti nemam ni snajper ni koje drugo oružje od 92-e,sve je uredno predano tamo gdje to i pripada.Normalan sam za razliku od vas koji svaku normalnu raspravu okrenete na ideologiju za koju škoro veli da bi trebala biti više prisutna i u vrtiću.I koji bi otimali aktiviste i neistomišljenike ko u rusiji i bjelorusiji samo zato jer ti ljudi nisu zadovoljni sa time da žive sto godina iza.vuksadinare wrote:zamisljam kako me vili i debo drze na snajperu..a sora ima titovku pletenice..dva revolvera i bradavicu na nosu sa dlacicamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
vili40-
2015-08-02
?vuksadinare wrote:..pun kurac mi je vise ovakvih peskica i baba ala tomasevic,greta i slicni..vrijeme je da se stvari rjesavaju na muski nacin...kakvi zelembaci i zuti bakraci..noga u guzicu i evo ti lili pop..
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:pa jel si dao podršku ovima koji otimaju i rekao da treba udariti muški???vuksadinare wrote:ovo za otimanje prvi put cujem..znas nesto?vili40 wrote:ja ti nemam ni snajper ni koje drugo oružje od 92-e,sve je uredno predano tamo gdje to i pripada.Normalan sam za razliku od vas koji svaku normalnu raspravu okrenete na ideologiju za koju škoro veli da bi trebala biti više prisutna i u vrtiću.I koji bi otimali aktiviste i neistomišljenike ko u rusiji i bjelorusiji samo zato jer ti ljudi nisu zadovoljni sa time da žive sto godina iza.vuksadinare wrote:zamisljam kako me vili i debo drze na snajperu..a sora ima titovku pletenice..dva revolvera i bradavicu na nosu sa dlacicamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ljudi su nabrijani...treba ih pustiti..dobro je to..da se ispusu
2015-09-08
Došla maca na vratanca.
vuksadinare wrote:..pun kurac mi je vise ovakvih peskica i baba ala tomasevic,greta i slicni..vrijeme je da se stvari rjesavaju na muski nacin...kakvi zelembaci i zuti bakraci..noga u guzicu i evo ti lili pop..
moja pokojna baba koja se odazivala na nona je uvik govorila nevalja ti sinko kupit uprsi ....cop cop puska rap lopata ideemoo
ubilo!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preminula Jasna Babic
» Kina je jasna: SAD brine za svoje geopolitičke interese, a ne za Ukrajinu
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Lošo u Bujici
» Balti i Poljaci u strahu od Wagnera u Bjelorusiji
» Kina je jasna: SAD brine za svoje geopolitičke interese, a ne za Ukrajinu
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Lošo u Bujici
» Balti i Poljaci u strahu od Wagnera u Bjelorusiji
Page 1 of 2