Lošo u Bujici
Page 1 of 1
Re: Lošo u Bujici
Lošo je pokopao Bujančića. Kaže njemu Lošo "E,pa stani malo. Pa nemoj za sve kriviti Srbe!"
Lošo priča o nekakvoj islamističkoj opasnosti i referendumima u Mađarskoj i Švicarskoj,a onda se ubacuje Bujančić sa referendumom u "tzv.RS".
Lošo koliko vidim podržava referendum u RS i smatra ga zaštitom Srba od islamizma.
Lošo priča o nekakvoj islamističkoj opasnosti i referendumima u Mađarskoj i Švicarskoj,a onda se ubacuje Bujančić sa referendumom u "tzv.RS".
Lošo koliko vidim podržava referendum u RS i smatra ga zaštitom Srba od islamizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
lošo je postao nešto kao dubrovački oriđinal. prska okolo ono što se drugi ne usude, a u vćoj mjeri stoji sve što kaže, a nitko ga kao ne želi šutirati zbog toga jer je malo polupao lončiće i priča o ljudima gušterima.
Gledao sam malo na preskake. Dobar Lošo... Ako ulovim vremena pogledat ću cijelu emisiju. Nadam se da je Bujanec malo šmrknuo i da će emisija ići u opuštenom tonu....
Ja sam jučer gledao. Lošo vrti svoj film o ugroženosti kršćanske Europe od islama,a Bujanec fura velikosrpsku prijetnju.mutava baštarda wrote:Gledao sam malo na preskake. Dobar Lošo... Ako ulovim vremena pogledat ću cijelu emisiju. Nadam se da je Bujanec malo šmrknuo i da će emisija ići u opuštenom tonu....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ostao na tripu.jastreb wrote:Ja sam jučer gledao. Lošo vrti svoj film o ugroženosti kršćanske Europe od islama,a Bujanec fura velikosrpsku prijetnju.mutava baštarda wrote:Gledao sam malo na preskake. Dobar Lošo... Ako ulovim vremena pogledat ću cijelu emisiju. Nadam se da je Bujanec malo šmrknuo i da će emisija ići u opuštenom tonu....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Lošo glumi predziđe krščanstwa ....treba swe Arape pustit u Austriju pa nek se oni sa njima hebu a ne mi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nek se oni brajo hebu s njima.
Sirijski begunac za koga se veruje da je pripremao napade u Nemačkoj uhapšen je, saopštila je danas nemačka policija
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629275-Uhapsen-Sirijac-koji-je-pripremao-napade-u-Nemackoj
Trpaj.
Uhapšen Sirijac koji je pripremao napade u Nemačkoj
Beta | 10. oktobar 2016. 09:46 | Komentara: 0Sirijski begunac za koga se veruje da je pripremao napade u Nemačkoj uhapšen je, saopštila je danas nemačka policija
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629275-Uhapsen-Sirijac-koji-je-pripremao-napade-u-Nemackoj
Trpaj.
2014-04-11
Nije u Hrwatskoj izweden napad u glawnom gradu sa 140 mrtwih i tko zna koliko ranjenih , nije owdje na aerodromu eskplodirala bomba sa 30 mrtwih il koliko weč , nije owdje sladoled pomeo 80 ljudi na šetniči.
NEŠ REAGIRAT ?
NEMA PROBLJEMA.
TRPAJ.
NEŠ REAGIRAT ?
NEMA PROBLJEMA.
TRPAJ.
2014-04-11
Lošo glumi kretena. Owdje treba primjenit Lučiferowu taktiku : brwno.
Ajde brajo wiše pustite te imigrante iz Sirije , Iraka , Afganistana ili čega weč ne na Balkan.
Jel Hr hot spot ?
Super.
Primaj.
Pola miljona ako treba.
Znaš koja im je iduča staniča ?
Beč , Minken.
AJTE LIJEPO PUŠITE KURAZ I TO JE TO.
Ajde brajo wiše pustite te imigrante iz Sirije , Iraka , Afganistana ili čega weč ne na Balkan.
Jel Hr hot spot ?
Super.
Primaj.
Pola miljona ako treba.
Znaš koja im je iduča staniča ?
Beč , Minken.
AJTE LIJEPO PUŠITE KURAZ I TO JE TO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek se oni brajo hebu s njima.Uhapšen Sirijac koji je pripremao napade u Nemačkoj
Beta | 10. oktobar 2016. 09:46 | Komentara: 0
Sirijski begunac za koga se veruje da je pripremao napade u Nemačkoj uhapšen je, saopštila je danas nemačka policija
Trpaj.
Navodno su ga sunarodnjaci svezali i zvali muriju .........ma to je meni sumnjivo, očito ne žele da se ćelija kompromitira
pa glume lojalne izbjeglice.
Da se mene pita.............Sve apsi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
heheh verzija za ŠvabeYehudi wrote:RayMabus wrote:Nek se oni brajo hebu s njima.Uhapšen Sirijac koji je pripremao napade u Nemačkoj
Beta | 10. oktobar 2016. 09:46 | Komentara: 0
Trpaj.
Navodno su ga sunarodnjaci svezali i zvali muriju .........ma to je meni sumnjivo, očito ne žele da se ćelija kompromitira
pa glume lojalne izbjeglice.
Da se mene pita.............Sve apsi
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Danas u 'Bujici' ekskluzivni intervju sa Ramusem Haradinajem
» Bujanec u "Bujici" morao objaviti demanti vezan uz Stanimirovića
» Svjedoku koji je u Bujici progovorio protiv Bude Loncara-zapaljen auto
» Josic i Glogoski u Bujici otkantali Djakica i Decaka zbog uvlacenja Plenkovicu
» Lošo sprema invaziju na Sloveniju
» Bujanec u "Bujici" morao objaviti demanti vezan uz Stanimirovića
» Svjedoku koji je u Bujici progovorio protiv Bude Loncara-zapaljen auto
» Josic i Glogoski u Bujici otkantali Djakica i Decaka zbog uvlacenja Plenkovicu
» Lošo sprema invaziju na Sloveniju
Page 1 of 1