Hrvatska odlucila kupiti zrakoplove.Objava 30.5 na dan drzavnosti koji smo kupili
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Hrvatska odlucila kupiti zrakoplove.Objava 30.5 na dan drzavnosti koji smo kupili
vuksadinare wrote:Lazanski posteno...rekao je da treba priznat da je hrvatska ako je kupila rafale stekla nadmoc na regionskom nebu jer mig 29 iskreno ne moze se nositi sa rafaleom i da bi srbija trebala razmisljati o zamjeni migova sa suhojima ali oni su skupi
Nisu samo skupi nego nisu na prodaju
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Hrvatska odlucila kupiti zrakoplove.Objava 30.5 na dan drzavnosti koji smo kupili
Znam al moraš gledat malo šire. Jel te ugrožava ako oni za par godina ove sadašnje mig 29 zamjene s isto toliko komada Mig 35 ?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Egipat je također kupio Mig 35 pa ne znam jel Amerika njemu udarila te sankcije. Uostalom Putin može kupiti sebi Mig 35 , koristit ga 15 godina i onda poklonit Srbiji i rješen problem.Hektorović wrote:RayMabus wrote:A šta će njima više od Mig da drže bugarske četnike na rastojanju ?
Srbi imaju skoro isti GDP kao Hrvatska, htjeli su i vojnu ravnopravnost, dok sa ovom nabavkom HR postaje regionalna supersila.
Srbi i nemaju dobru opciju. Da od Rusa kupe nešto novo niti imaju love, a još bi završili pod Američkim CAATSA sankcijama. Od zapadnih zemalja ne mogu kupiti jer nebi dobili izvozna odobrenja.
Jedino da čekaju 10tak godina i neke nove Kineske projekte lake kategorije pete generacije.
Da se to zaobići.
Egipat je uz to kupio i Rafale, i Su-35, i F-16 :D
Svi zadovoljni.
Egipat ima 100 milijuna stanovnika uz nekih solidnih 13.000$ GDP PPP per capita.
Odgovor je : Ne.
Štaviše Hrvatskoj je u interesu da i oni imaju nešto pa ako će taj Mig 35 koji je opet slabiji od Rafala ili u rangu F 16 pa ok bolje onda to pustit i svi mirni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad Srbija ne bi imala ništa onda :
1. Bi ovi naši ljevičari rekli da ne treba ni nama
2. U slučaju da neki lude otme avion i da s istoka ide prema nama ne bi imao tko stopirat
Nama je u interesu da oni nešto imaju. Naravno Nato i eu će paziti da to nije ništa šta previše ugrožava sigurnost EU i NATO članica i satelita.
1. Bi ovi naši ljevičari rekli da ne treba ni nama
2. U slučaju da neki lude otme avion i da s istoka ide prema nama ne bi imao tko stopirat
Nama je u interesu da oni nešto imaju. Naravno Nato i eu će paziti da to nije ništa šta previše ugrožava sigurnost EU i NATO članica i satelita.
2014-04-11
Ja se samo nadam da su u ponuđenom kompletu naoružanja i rakete s atomskim glavama.
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
Evo slučajno gledan tv pa počeja neki dnevnik.
Ma znaš šta , ako uzmu Rafale otić ću na izbore pa ću dat glas HDZ
Reka san već da radi američke podrške Komšiću mi moramo okrenit leđa Americi i da nam oni kontroliraju nebo.
Ako uzmu F 16 glasat ću za SDP
Ma znaš šta , ako uzmu Rafale otić ću na izbore pa ću dat glas HDZ
Reka san već da radi američke podrške Komšiću mi moramo okrenit leđa Americi i da nam oni kontroliraju nebo.
Ako uzmu F 16 glasat ću za SDP
2014-04-11
Sad kad ga oplete Benčička, naeba je...Očigledno se još nije dogovorio s njom šta smi javno pričat po ovom pitanju.jastreb wrote:Sad čitam da se onaj bedak Škoro buni što se planiraju kupiti francuski avioni,a on bi američke.
Ček, je li on u MOŽEMO?
2016-07-22
Ja sam protiv Komšića kojeg podržava Amerika i SD županija je bitna za Herceg Bosnu i ako uzmu Rafale šta znači da Amerika nema utjecaj nad nebom Hrvatske HDZ dobija moj glas da ne bi ona SdP komunajara slučajno postala župan.
Ako uzmu F 16 onda ću ih kaznit glasajući za Sdp koji podržava Komšića
Ako uzmu F 16 onda ću ih kaznit glasajući za Sdp koji podržava Komšića
2014-04-11
HDZ koji uzme američki avion i stavi idući 25 godina Hrvatsku pod kontrolu Pentagona a isti podržava Komšića će morat nestat jer gori od SDP.
HDZ koji kuži da se mi ne smijemo stavit pod kontrolu Amerike i sad uzme francuski avion zaslužio je drugu priliku.
HDZ koji kuži da se mi ne smijemo stavit pod kontrolu Amerike i sad uzme francuski avion zaslužio je drugu priliku.
2014-04-11
Već sam pričao o tim stvarima i da je meni prihvatlje da ne uzmemo ništa nego američki avion i tako financiramo one koji podržavaju Komšića i sebe stavimo u situaciju da nam takvi idući 25 godina kontrlliraju vlastito nebo.
Sad ćemo vidit jel to ta politička stranka to kuži jer ako ne nestat će s političke scene.
Vojne stvari su jako bitne.
Sad ćemo vidit jel to ta politička stranka to kuži jer ako ne nestat će s političke scene.
Vojne stvari su jako bitne.
2014-04-11
Raspisali se mediji ko da je to već kupljeno
https://www.jutarnji.hr/video/news/detalji-povijesnog-posla-od-francuza-necemo-dobiti-samo-avione-amerikanci-se-nece-ljutiti-15074742
Dok to ne čujem iz Plenkovi usta ne virujen medijima ništa.
https://www.jutarnji.hr/video/news/detalji-povijesnog-posla-od-francuza-necemo-dobiti-samo-avione-amerikanci-se-nece-ljutiti-15074742
Dok to ne čujem iz Plenkovi usta ne virujen medijima ništa.
2014-04-11
Ima nešto što se zove "Europski obrambeni fond", ali se o tome šuti...zna Plenki što i zašto kupuje.
30.05 će on to objavit a isti dan su izbori za žuapana u sd županiji
Birališta otvorena do 19 sati
Stat ću doma i gledat tv t ako do tada tj malo prije sedam on to objavi onda idem na biralište i dajem glas po odabiru aviona
Birališta otvorena do 19 sati
Stat ću doma i gledat tv t ako do tada tj malo prije sedam on to objavi onda idem na biralište i dajem glas po odabiru aviona
2014-04-11
A budući da je on to odlučija objaviti na dan vojske onda nije taj mimohod u sedan navečer nego prije.
Dakle tv i gledamo. Šta mu izleti iz usta tako ću glasati za župana u sd županiji.
Dakle tv i gledamo. Šta mu izleti iz usta tako ću glasati za župana u sd županiji.
2014-04-11
I to neće biti samo tu nego ako uzme F 16 svugdi ću u budućnosti glasat protiv HDZ čak i ako je s druge strane netko tko mi ne paše.RayMabus wrote:A budući da je on to odlučija objaviti na dan vojske onda nije taj mimohod u sedan navečer nego prije.
Ljut sam na Komšića a još više na poltronsku politku vlade u mojoj državi prema tom pitanju.
2014-04-11
Ako uzmu Rafale onda ću glasat za HDZ na izborima za župana sd županije.
Nikakva obećanja za neke iduće izbore no ako uzmu F 16 i stave hrvatsku pod kontrolu Komšića idući 30 godina onda su gotovi zauvjek.
Uvijek ću protiv njih glasat čak kad me izbori i ne zanimaju i neovisno uopće tko je s druge strane.
Nikakva obećanja za neke iduće izbore no ako uzmu F 16 i stave hrvatsku pod kontrolu Komšića idući 30 godina onda su gotovi zauvjek.
Uvijek ću protiv njih glasat čak kad me izbori i ne zanimaju i neovisno uopće tko je s druge strane.
2014-04-11
Eroo wrote:Ima nešto što se zove "Europski obrambeni fond", ali se o tome šuti...zna Plenki što i zašto kupuje.
I još nešto.
Članice NATO moraju povećati vojni proračun na 2% GDP-a, pa kad već mora onda daš za avione.
A nisu samo avioni u pitanju, to je samo jedna od postavka.
2016-07-22
Nadam se da je Rafale jer je to jedina moguća ispravna geopolitička odluka za Hrvatsku.
Nije nama Srbija problem nego Komšić i ekipa.
Nije nama Srbija problem nego Komšić i ekipa.
2014-04-11
Sad imamo mig 21 i da uzmeš američki avion pod njihovom si kontrolom idući 25 - 30 godina.
Kad oćeš nešto u BiH oni te samo ucjene da ti neće dat djelove.
Kupnja F 16 je totalno služanjstvo Pentagonu koji Bih oće u Nato i smeta joj RS i etničko biranje predsjednika i oće centralisiranu državu pod vodstvom Sarajeva kojom upravljaju muslimani.
Kad oćeš nešto u BiH oni te samo ucjene da ti neće dat djelove.
Kupnja F 16 je totalno služanjstvo Pentagonu koji Bih oće u Nato i smeta joj RS i etničko biranje predsjednika i oće centralisiranu državu pod vodstvom Sarajeva kojom upravljaju muslimani.
2014-04-11
Nadam se iskreno da je ono šta mediji pišu točno i da smo se opredjelili za Rafale.
Njegova najveća geostrateška prednost je taj šta nije Amerikanac. Ne ovisiš o Americi po pitanju djelova i logistilke podrške za avion.
Njegova najveća geostrateška prednost je taj šta nije Amerikanac. Ne ovisiš o Americi po pitanju djelova i logistilke podrške za avion.
2014-04-11
Kad država koja je članica EU kupi američki lovački avion ona je ovisna o rezervnim dijelovima i logistlci a to može i hoće utjecat na politčke odluke u vanjskoj politici te države i u eu parlamentu.
Zato eu triba neki fond kojim se finaciralo da države članice kupuju upravo Rafale a ne američki il nečiji drugi avion dakle da pokrije oko 30% cijene aviona.
Zato eu triba neki fond kojim se finaciralo da države članice kupuju upravo Rafale a ne američki il nečiji drugi avion dakle da pokrije oko 30% cijene aviona.
2014-04-11
Bugarska je jedan fini primjer takve poltronske politike. Još i dan danas je svađa tamo jer su mnogi generali bili protiv kupnje F 16
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_Air_Force
I na kraju kupe osam f 16 koje plate masno i onda Putin oće plin prema Bugarskoj i dođe Pentagon i kaže nema rezervnih dijelova za avione i ovi odustanu i ode plinovod prema Turskoj.
Postaješ sluga Americi kad to kupiš.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_Air_Force
I na kraju kupe osam f 16 koje plate masno i onda Putin oće plin prema Bugarskoj i dođe Pentagon i kaže nema rezervnih dijelova za avione i ovi odustanu i ode plinovod prema Turskoj.
Postaješ sluga Americi kad to kupiš.
2014-04-11
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» IVO LUČIĆ: Hrvatska vlast je (po ko zna koji put) nasjela
» Izraelci odgovorili Srbiji:'Hrvatska je kupila zrakoplove i..točka'
» Cijela Hrvatska skupljala novac za životnu operaciju. Sve su izmislili, kupili Golf 7
» Zbog terorista koji su kupili oružje na crno EU želi potpuno ograničiti prodaju oružja
» ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici
» Izraelci odgovorili Srbiji:'Hrvatska je kupila zrakoplove i..točka'
» Cijela Hrvatska skupljala novac za životnu operaciju. Sve su izmislili, kupili Golf 7
» Zbog terorista koji su kupili oružje na crno EU želi potpuno ograničiti prodaju oružja
» ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici
Page 8 of 19