Eurosong 2021
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Eurosong 2021
Dobro je, sve ide svojim tijekom...dijagram wrote:Sto je s Albinicom, jel stigla kuci, jesu je docekali obozavatelji
Nista vise o njoj ne pisu
Čulo se za nju, putovala, snimila par reklama...
Ima potencijal, danas-sutra ko zna...
Možda se ubaci i u politiku...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
barem je albina.
zato je ispala.
da ju je mama nazvala negro sada bi bila u finalu.
u biti trebala je za promotora uzet onog sa spiganim obrvama i uvijek suznih očiju.
taj pak mogao za maramice glumit u eklamama.
zato je ispala.
da ju je mama nazvala negro sada bi bila u finalu.
u biti trebala je za promotora uzet onog sa spiganim obrvama i uvijek suznih očiju.
taj pak mogao za maramice glumit u eklamama.
2014-12-30
To nije nikakvi eurosong nego zapadni eurosong. Pet zemalja ulazi odma i tu je i Španjolska. Dakle Poljska i Ukrajina su očito neke male zemlje. O Rusiji da i ne govorim.
Imate ponižavanje država već u početku govoreći im da su one male a Francuska , Britanija , Njemačka , Španjoska i Italija su velke.
Dakle samo natjecanje je ponižavanje dostajanstva određeni država i narod koje su same krive šta pristaju na to ponižavanje jer učestvuju u tome.
Imate ponižavanje država već u početku govoreći im da su one male a Francuska , Britanija , Njemačka , Španjoska i Italija su velke.
Dakle samo natjecanje je ponižavanje dostajanstva određeni država i narod koje su same krive šta pristaju na to ponižavanje jer učestvuju u tome.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iskreno rečeno, ova naša tik tok i srpska čoko moko su čista katastrofa i sranje.
A ove koji vode , francuska i švicarska, nisam ni čula. Sad ću..
A ove koji vode , francuska i švicarska, nisam ni čula. Sad ću..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Britanija nula bodova i od publike i od država. Njemačka 3 , Španjolska 6.
Baš ih fino posralo. Neka ih je posralo. Velika petorka.
2014-04-11
Njemačka i španjolska poslali pedere...RayMabus wrote:Britanija nula bodova i od publike i od država. Njemačka 3 , Španjolska 6.
Britanija kmicu...
Možda ipak ima nade za europu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ove godine 0.
Nisam imao favorita, nije mi se nista dopalo.
Ovo od Maneskina mi se ne dopada, ali imaju druge
dobre pesme.
Nisam imao favorita, nije mi se nista dopalo.
Ovo od Maneskina mi se ne dopada, ali imaju druge
dobre pesme.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus wrote:To nije nikakvi eurosong nego zapadni eurosong. Pet zemalja ulazi odma i tu je i Španjolska. Dakle Poljska i Ukrajina su očito neke male zemlje. O Rusiji da i ne govorim.
2014-08-25
https://www.novosti.rs/scena/poznati/999728/dobili-nula-poena-velika-britanija-postavila-negativan-rekord-evrosongu
0
2014-04-11
Izgleda da san ih prokleja kad san to napisa. Bar ove tri a Veliku Britaniju posebno.... ha ha ha ha ha ha ha haSerbinho-3 wrote:RayMabus wrote:To nije nikakvi eurosong nego zapadni eurosong. Pet zemalja ulazi odma i tu je i Španjolska. Dakle Poljska i Ukrajina su očito neke male zemlje. O Rusiji da i ne govorim.
2014-04-11
Čula sam samo tri pjesme, onu našu siroticu tik tok za dječji vrtić povjetarac, čoko moko ili loko iz srbije, za kafanu kao i onaj styling plastika, sise, guzice - to nema prolaz u civilizaciji i talijane. Oni su mi odlični, po svemu, i odjeća i pjesma fora i nastup..super su.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobri su Talijani. Sad san i ja posluša prvi put. Mi smo im dali 12 bodova.
Srbiji smo dali 7 i imali su mislim sve skupa 20 punata od publike. Mi 7 , Makedonija 12 i još netko 1. Nije ni meni ta pisma Loco loco nešto al ajd 7 bodova da ne kažu da im nismo ništa dali.
Od publike su dobili dosta pa onda na kraju opet ok neki poredak , nisu ono Velika Britanija , Njemačka i Španjolska.
Srbiji smo dali 7 i imali su mislim sve skupa 20 punata od publike. Mi 7 , Makedonija 12 i još netko 1. Nije ni meni ta pisma Loco loco nešto al ajd 7 bodova da ne kažu da im nismo ništa dali.
Od publike su dobili dosta pa onda na kraju opet ok neki poredak , nisu ono Velika Britanija , Njemačka i Španjolska.
2014-04-11
Iz Hrvatske publika je najviše bodova dala Srbiji ( 12 ) , Italiji ( 10 ) ....
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/italija-odnijela-pobjedu-na-eurosongu-koji-se-iduce-godine-seli-u-nase-susjedstvo-hrvatski-gledatelji-najvise-bodova-dali-srbiji-1100670
Srbija je dobila dosta glasova iz regije od publike , od nas najviše i 7 bodova od žirija. No malo je dobila od žirija i to Makedonija 12 , Hrvatska 7 , Albanija 1 bod al su ih digli glasovi iz publike i onda solidno 15 mjesto.
Zanimljivo Italija 524 boda a drugi odma iza nje 499 bodova a dali smo im 12 bodova žiri i 10 bodova publika dakle 22 boda smo mi njima dali a razlika između njih i drugog po redu je 25 punata.
22 boda je Hrvatska dala Italiji a ovi su pobijedili s 25 bodova prednosti.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/italija-odnijela-pobjedu-na-eurosongu-koji-se-iduce-godine-seli-u-nase-susjedstvo-hrvatski-gledatelji-najvise-bodova-dali-srbiji-1100670
Srbija je dobila dosta glasova iz regije od publike , od nas najviše i 7 bodova od žirija. No malo je dobila od žirija i to Makedonija 12 , Hrvatska 7 , Albanija 1 bod al su ih digli glasovi iz publike i onda solidno 15 mjesto.
Zanimljivo Italija 524 boda a drugi odma iza nje 499 bodova a dali smo im 12 bodova žiri i 10 bodova publika dakle 22 boda smo mi njima dali a razlika između njih i drugog po redu je 25 punata.
22 boda je Hrvatska dala Italiji a ovi su pobijedili s 25 bodova prednosti.
2014-04-11
Moji pobednici Eurovision 2021.
Bili su cetvrti ovde.
Bili su cetvrti ovde.
2014-08-25
Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije to nikavi eurosong nego zapadno evropska pjesma.
Pet zapadno evropskih nacija ulazi direktno.
Jedna od njih je i Britanija koja se osramotila sinoć pred cijelim svijetom.
Pet zapadno evropskih nacija ulazi direktno.
Jedna od njih je i Britanija koja se osramotila sinoć pred cijelim svijetom.
2014-04-11
Trebalo je poslati Grdovica ili Stavrosa.vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
Stavros je sav u plastici,a Grdovic je alkoholicar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Uništavaju Eurosong": Peticiju za ukidanje žirija potpisalo više od 15.000 ljudi
» Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
» Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
Page 5 of 6