Eurosong 2021
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Eurosong 2021
Trebalo je poslati Grdovica ili Stavrosa.vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
Stavros je sav u plastici,a Grdovic je alkoholicar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
Pobjednici izgledaju i zvuče kao da su vanbračna djeca Garya Glittera (a on ih je navodno imao ohoho), što znači da kasne nekih pedesetak godina. Treba znati prepoznati i ubaciti se u modu nekog revival pokreta kada se pojavi.
Guest- Guest
Dobra pjesma ..Serbinho-3 wrote:Moji pobednici Eurovision 2021.
Bili su cetvrti ovde.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa i ne baš ove godine. Plastičnjače su otišle doma, to vani nikoga ne zanima, oduvalo ih . Francuska pjesma je šlager, nešto poput edit piaf i skoro je pobjedila, barbara privi ( srbi su rekla da je srpkinja i peva dedi ). Odlična pjesma i pjevačica.vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
A talijani, rock , nisu transeksualci .
Osim toga cijeli izgled, stil, njih u tome nitko ne može pobjediti.
Ono naše siroće tik tok u trikou je zastarjela , kao i srpkinje ..ne pratimo što je u trendu...
2015-08-15
A kada i pratimo nastupimo na skroz pogresan nacin.kaya wrote:Pa i ne baš ove godine. Plastičnjače su otišle doma, to vani nikoga ne zanima, oduvalo ih . Francuska pjesma je šlager, nešto poput edit piaf i skoro je pobjedila, barbara privi ( srbi su rekla da je srpkinja i peva dedi ). Odlična pjesma i pjevačica.vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
A talijani, rock , nisu transeksualci .
Osim toga cijeli izgled, stil, njih u tome nitko ne može pobjediti.
Ono naše siroće tik tok u trikou je zastarjela , kao i srpkinje ..ne pratimo što je u trendu...
Nakon sjajnih uspjeha Srbije sa Marijom Serifovic i Joksimovicem,nasi su povodeci se za nekim razvodnjenim pop folkom,ubacili onaj grizni Severinin trash uradak "Štikla".
2014-04-22
Glam Rock se vraća :D, već se vidjelo sa Bohemian RhapsodySpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:Izgleda da na eurosongu i dalje prolaze plasticne kurve,narkomani i transseksualci...a onda se cudimo kako mi ne prolazimo...kasnimo jedno tridesetak godina..ili bi imali uspjeha da se organizira eurosong sa slagerima i leptir masnama
Pobjednici izgledaju i zvuče kao da su vanbračna djeca Garya Glittera (a on ih je navodno imao ohoho), što znači da kasne nekih pedesetak godina. Treba znati prepoznati i ubaciti se u modu nekog revival pokreta kada se pojavi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pobjednik Eurosonga "optužen" za konzumiranje droge tokom prenosa uživo
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nisam čula, to ona neka kao vampir?jastreb wrote:Meni je Ukrajina bila najbolja.
2015-08-15
Pa rock nikada ne umireHektorović wrote:[size=77]Pobjednik Eurosonga "optužen" za konzumiranje droge tokom prenosa uživo[/size]
2015-08-15
Ma mi smo u kurcu, srbija još većem. Šaljemo mice trofrtaljke u trikou jer mislimo da će europa da padne u nesvjest kada vidi guzicu i čube i šund pjesmu. Beyonce prije 10 godina. I onda seremo da su namjestili.jastreb wrote:A kada i pratimo nastupimo na skroz pogresan nacin.kaya wrote:vuksadinare wrote: .
Nakon sjajnih uspjeha Srbije sa Marijom Serifović
2015-08-15
Da. Pjesma mi je odma usla u uho.kaya wrote:Nisam čula, to ona neka kao vampir?jastreb wrote:Meni je Ukrajina bila najbolja.
2014-04-22
RayMabus wrote:Britanija nula bodova i od publike i od država. Njemačka 3 , Španjolska 6.
Baš ih fino posralo. Neka ih je posralo. Velika petorka.
BREXIT
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ma jeste baš. Njemačka je dobila 3 punta od žirija a od publike nula bodova tako da ta teorija jednostavno ne stoji.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Britanija nula bodova i od publike i od država. Njemačka 3 , Španjolska 6.
Baš ih fino posralo. Neka ih je posralo. Velika petorka.
BREXIT
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja se ne slažem vezano uz Albinu jer nije priča da je ona morala pobjediti nego se nije uopće kvalificirala u finale a ušlo je nekih pet pisama koje nisu za ništa.
Ispada da joj je par bodova falilo da se plasira u finale. Albina je svemirski brod naspram nekih koji su se plasirali u finale. To je činjenica.
Zato me raduje ovih 0 bodova Britaniji. Bar da se nečemu mogu radovat kad se ova već nije plasirala u finale.
Ispada da joj je par bodova falilo da se plasira u finale. Albina je svemirski brod naspram nekih koji su se plasirali u finale. To je činjenica.
Zato me raduje ovih 0 bodova Britaniji. Bar da se nečemu mogu radovat kad se ova već nije plasirala u finale.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://informer.rs/dzet-set/vesti/610155/evrovizija-italija-droga-testiranje
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Uništavaju Eurosong": Peticiju za ukidanje žirija potpisalo više od 15.000 ljudi
» Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
» Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
Page 6 of 6