“Dok je sjedio na cesti, Tomašević putem stranih dotacija uzimao mjesečnu plaću”
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: “Dok je sjedio na cesti, Tomašević putem stranih dotacija uzimao mjesečnu plaću”
kaya wrote:Aha, a tko ih je točno platio za sjedenje na cesti? Ima neki mail, adresa..
Da pošaljem životopis i ja ..
ima,
http://ipe.hr/
sponzori
plaća? Dovoljna da putuješ po Peruu i Nepalu i posvuda. Putni troškovi plus plaće za pet zaposlenih mislim da su im neka tri milijuna kuna godišnje, tako nešto, ugl. mislim da on sebi isplati ukupno pedesetak tisuća kuna mjesečno
https://ipe.hr/ipe/ljudi/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: “Dok je sjedio na cesti, Tomašević putem stranih dotacija uzimao mjesečnu plaću”
i da ti sponzori IPE-a jesu agentura
Ma pusti, lako je pričat...s kritikom nikad neće zaradit za mercedes.Sovak wrote:vili40 wrote:intimno..hahahahhahaaaa...baš a dok obavljaš nuždu mogu te slikom prespojiti i na N1
velim ja da su rođe zakon ,treba ipak biti trknut u glavu,napraviti tako nešto i još zaraditi za mercedesa
Pa sad ... daj ti tak nekaj ak možeš?
Eroo- Posts : 78940
2016-07-22
ne brinite za mene,ja imam svoj auto pošteno zarađen i nisam morao nikoga prevariti ili pokrasti.A kad smo kod kritike,jel su već i kritike zabranjene u ovom društvu gdje velike ribe vrlo rijetko završe u mreži?Jel bi trebali samo pljeskati velikom vođi ili najbolje da nam naprave lobotomiju?Ajde pa nas i dalje plašite sa novim mladim snagama u politici evo ja sam na tavan već stavio PM da mi ne prodru u kuću.Jadni ste i smiješni jer niste svjesni da se promjene dosadašnjeg vladanja uz bezbrojne afere,bahatluk i kopanje nosa ne mogu spriječiti.Eroo wrote:Ma pusti, lako je pričat...s kritikom nikad neće zaradit za mercedes.Sovak wrote:vili40 wrote:intimno..hahahahhahaaaa...baš a dok obavljaš nuždu mogu te slikom prespojiti i na N1
velim ja da su rođe zakon ,treba ipak biti trknut u glavu,napraviti tako nešto i još zaraditi za mercedesa
vili40-
2015-08-02
Lopovluk se dokazuje na sudu. Dok god nije dokazan na sudu za mene ne postoji.vili40 wrote:ne brinite za mene,ja imam svoj auto pošteno zarađen i nisam morao nikoga prevariti ili pokrasti.A kad smo kod kritike,jel su već i kritike zabranjene u ovom društvu gdje velike ribe vrlo rijetko završe u mreži?Jel bi trebali samo pljeskati velikom vođi ili najbolje da nam naprave lobotomiju?Ajde pa nas i dalje plašite sa novim mladim snagama u politici evo ja sam na tavan već stavio PM da mi ne prodru u kuću.Jadni ste i smiješni jer niste svjesni da se promjene dosadašnjeg vladanja uz bezbrojne afere,bahatluk i kopanje nosa ne mogu spriječiti.Eroo wrote:Ma pusti, lako je pričat...s kritikom nikad neće zaradit za mercedes.Sovak wrote:vili40 wrote:intimno..hahahahhahaaaa...baš a dok obavljaš nuždu mogu te slikom prespojiti i na N1
Gadi mi se na čoprativno glasanje i na čopor općenito.
A što cijenim? Red, rad i stegu. Rad uz znanje, naravno, jer ništa gore ne postoji od marljivog neznalice.
Jesmo li se razumjeli?
2016-07-22
ti ne da nemaš ikakvo znanje, već si teški lažac.
elementarno ne znaš, kaj se uči u osnovnoj školi.
ti si produkt udbe koja te smjestila na radno mjesto da cinkaš.
svoje znanje si dokazao da nemaš pojma o trigonometriji.
i klasično po partijskoj dužnosti "ukazuješ" na druge.
smrad udbaški, cinkerski.
elementarno ne znaš, kaj se uči u osnovnoj školi.
ti si produkt udbe koja te smjestila na radno mjesto da cinkaš.
svoje znanje si dokazao da nemaš pojma o trigonometriji.
i klasično po partijskoj dužnosti "ukazuješ" na druge.
smrad udbaški, cinkerski.
2014-12-30
PS:
Inače, Hrvati su kao rogači u vreći i s time mora računati svatko tko misli vršti vlast.
Posebno tu mislim na vlast na državnom nivou. Znam da niste zadovoljni s Plenkijem,
zar postoji itko s kim bi Hrvati bili zadovoljni? Nakon dužeg vremena promatranja hr
političke scene došao sam do zaključka da Hrvati ne biraju ni srcem ni pameću.
Pokreće ih jalnuški mentalitet, koji se rijetko vidi kod drugih eu naroda. Nikad se ne
upitaju tko i kakav profil im treba. Treba li Zagrebu profil Tomaševića u vođenju gradske
uprave? S čim je zaslužio tu čast? Da čujem?
PS: Nemam ništa osobno protiv Tomaševića. Daleko sam od takvog načina razmišljanja.
Inače, Hrvati su kao rogači u vreći i s time mora računati svatko tko misli vršti vlast.
Posebno tu mislim na vlast na državnom nivou. Znam da niste zadovoljni s Plenkijem,
zar postoji itko s kim bi Hrvati bili zadovoljni? Nakon dužeg vremena promatranja hr
Pokreće ih jalnuški mentalitet, koji se rijetko vidi kod drugih eu naroda. Nikad se ne
upitaju tko i kakav profil im treba. Treba li Zagrebu profil Tomaševića u vođenju gradske
PS: Nemam ništa osobno protiv Tomaševića. Daleko sam od takvog načina razmišljanja.
2016-07-22
IPA?marcellus wrote:i da ti sponzori IPE-a jesu agentura
Međunarodna udruga policajaca?
Oni su,po mojim saznanjima produzena ruka masonerije.
Uostalom njihovi simvoli i krilatice identične su sa masonskima,a imali su i neke smiješne obrede.
Često sam zbog IPA-e dolazio u sukobe sa bivsim kolegama clanovima ili simpatizerima iste. Da ne govorim da je u tom kultu vise tzv.uglednih građana nego džendara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svašta si ga tu nabrljao ali jedno je sigurno da za tebe nitko drugi ne valja osim tvog idola mlaznog motora na tomi vinkoviću,a ne valja ti ni demokracija i slobodni izbori na kojima se narod može izjasniti kome idući mandat poklanja povjerenje.Ljudi su jalnuši pa zamjenili bandićeve sa nekim tamo bezveznjacima iz možemo a tvoju religiju hdz sdp-om.Strašno...ali da su valjali ne bi doživjeli takav potop.Eroo wrote:PS:
vili40-
2015-08-02
budaletina udbaška.
po defaultu piše.
da sutra zasjedne komunistička partija, odmah bi našao partijsku knjižicu i uvjeravao nas da je to najbolje.
klasični vjetrokaz.
po defaultu piše.
da sutra zasjedne komunistička partija, odmah bi našao partijsku knjižicu i uvjeravao nas da je to najbolje.
klasični vjetrokaz.
2014-12-30
Evo. Bio sam u ppravu.
IPA je masonska ekspozitura.
https://www.ipa-uk.org/News/first-for-ipa-london-south-branch
IPA je masonska ekspozitura.
https://www.ipa-uk.org/News/first-for-ipa-london-south-branch
2014-04-22
Znam da nisi ništa razumio od onoga što sam rekao, ali sam siguran da ćeš/ćete slično pisati i o Tomaševiću.vili40 wrote:svašta si ga tu nabrljao ali jedno je sigurno da za tebe nitko drugi ne valja osim tvog idola mlaznog motora na tomi vinkoviću,a ne valja ti ni demokracija i slobodni izbori na kojima se narod može izjasniti kome idući mandat poklanja povjerenje.Ljudi su jalnuši pa zamjenili bandićeve sa nekim tamo bezveznjacima iz možemo a tvoju religiju hdz sdp-om.Strašno...ali da su valjali ne bi doživjeli takav potop.Eroo wrote:Inače, Hrvati su kao rogači u vreći i s time mora računati svatko tko misli vršti vlast.
Najkasnije kroz godinu dana. Znam to iz iskustva. U Ljublani je gradonačelnik Janković. Kažu da je ljevičar, ali se varaju.
Takvi ljudi nemaju boje, ali znaju upravljati, a to mi je najbitnije. Kažu i da je Jurčku (sinu) posudio par mio €
i da mu je to Jurček uredno vratio kad mu je trebalo.
Meni to nije smetalo. " Tko se ne zna pobrinuti za sebe ne zna ni za druge", reče jednom prilikom moj nekadašnji generalni.
To je život, a ti/vi se igraj/te s bojicama...
2016-07-22
ovaj bosančero-udbaš je nevjerovatan.
to im je u krvi. ukrasti.
pod normalno.
to im je u krvi. ukrasti.
pod normalno.
2014-12-30
Ko to nama iz Zagreba prijeti
Da će cijelu Hrvatsku oteti
Tomašević poput zmije vreba
Da zasjedne na čelo Zagreba
Tomislave,pobrko si lonce
Škoro će ti pomrsiti konce
Da će cijelu Hrvatsku oteti
Tomašević poput zmije vreba
Da zasjedne na čelo Zagreba
Tomislave,pobrko si lonce
Škoro će ti pomrsiti konce
2014-04-22
Počeo sam pisati pjesmu koja će na hrvatskim radio postajama i portalima postati veliki hit.
Samo je još moram doraditi,sklepati još jednu i pol strofu i osmisliti refren.
U refrenu će se pjevati kako je Škoro spriječio veliko zlo i nakon mnogih ljeta vratio ponos Glavnom Gradu Svih Hrvata.
Četniku si zatvorio vrata
Glavni grad te slavi svih Hrvata.
Tako nešto bi moglo ići.
U refrenu će se pjevati kako je Škoro spriječio veliko zlo i nakon mnogih ljeta vratio ponos Glavnom Gradu Svih Hrvata.
Tako nešto bi moglo ići.
2014-04-22
Hmm,ništa mi ne dolazi na um.
Dok sam pio išlo je ko na tekućoj vrpci.
2014-04-22
Ustali su gradovi i sela
A pod vostvom Vice Batarela
2014-04-22
jastreb wrote:Ustali su gradovi i sela
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus wrote:kaya wrote:Aha, a tko ih je točno platio za sjedenje na cesti? Ima neki mail, adresa..
Da pošaljem životopis i ja ..
ima,
http://ipe.hr/
sponzori
plaća? Dovoljna da putuješ po Peruu i Nepalu i posvuda. Putni troškovi plus plaće za pet zaposlenih mislim da su im neka tri milijuna kuna godišnje, tako nešto, ugl. mislim da on sebi isplati ukupno pedesetak tisuća kuna mjesečno
https://ipe.hr/ipe/ljudi/
Jebate ... a ja hrdal za sitniš kak vojnik trideset let, odškoloval štenad ... kredit za gajbu do sedamdeset i neke i tak to.
Tak mi i treba.
Dobro, nije bil minimalac ... ali ono ... a kaj sad?
Nikaj.
Meni opet dobro.
Guest- Guest
jastreb wrote:Počeo sam pisati pjesmu koja će na hrvatskim radio postajama i portalima postati veliki hit.
Tako nešto bi moglo ići.
Četnik ... kaj tebe zapraf muči?
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» mjesečnu nastavničku plaću austrijska konobarica zaradi u jednoj smjeni
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Škandal na Savskoj cesti
» Probijen ključni tunel na najskupljoj cesti u Hrvatskoj
» Drama na cesti kraj Vrgorca : Invazija kozojeba