SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Pa o tome govore i donedavni Under Secretary for Intelligence i donedavni Director of National Intelligence...Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Ja ne znam jesu li ljudi svjesni koliku razdaljinu i vremensku provaliju treba savladati da bi se iz drugog sazvijezdja doslo do Zemlje.
Nema teorije...
Druga je mogućnost da su ili Ameri ili Kinezi ili Rusi razvili neku egzotičnu antigravitacijsku propulziju. Ameri sad ili rade masovne dezinformacije da zbune ostale, ili pokušavaju normalizirati ova viđenja nebili ih se počelo prijavljivati (otkrilo se kako vojska uglavnom nije prijavljivala).
Čega ba?
Ameri svakako rade određenu vrstu masovne dezinformacije, ali to se sigurno ne odnosi na fenomen antigravitacije.
Mislim, ako iznosimo ovakve pretpostavke, morali bi i poznavati neke stvari.
Dakle ozbiljni visoki obavještani dužnosnici.
Da rade neku vrstu masovne dezinformacije?
Pa to je evidentno, ali ponavljam, sasvim sigurno ne na temu antigravitacijske propulzije.
Ne nego da se radi o pojavama koje u nekim segmentima ne poštuju poznate metode propulzije. Nagađaju o antigravitacijskim i sličnim tehnologijama.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
Nije sasvim jasno je li tvoja tvrdnja da ovo ne mogu biti zemaljske antigravitacijske letjelice jer nismo do sada uspjeli detektirati graviton ili je tvoja tvrdnja da ovo ne mogu biti antigravitacijske letjelice jer nismo do sada uspjeli detektirati graviton. Možeš li malo pojasniti?Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Fora je da je izgleda to "nešto" isključilo i neke nuklearne projektile u određenom trenutku, barem po dužnosnicima iz Pentagona. Možda su Rusi koji u zadnje vrijeme razvijaju egzotične propulzijske tehnologije.
Možda, ali iste sasvim sigurno nisu antigravitacijskog tipa.
Objasnio sam i zašto.
Što se tiče medija, lako je moguće da je sve ovo nekakva kampanja dezinformacija, ipak se radi o američkom političkom establišmentu . . .
ALI, mene interesira što su tebi fizikalni dokazi koje bi ozbiljni fizičari, instituti i laboratoriji trebali producirati pa da to postane "iole uvjerljivo". Evo, znači laboratorij u kojem radi neki ozbiljni fizičar dobije radarske i IR sinmke od vojske. I onda mu oni kažu, imamo to što imamo, a ti produciraj za kopljotresa jedan iole uvjerljiv dokaz. Dakle, što bi taj dokaz trebao biti? I zašto bi neki znanstvenici, kojima je po javnosti nepoznatom kriteriju od strane vlade odobreno da dobiju "dokaze" na analizu, bili samorazumljivo vjerodostojni?
Slovoslagar-
2021-04-25
Slovoslagar wrote:Nije sasvim jasno je li tvoja tvrdnja da ovo ne mogu biti zemaljske antigravitacijske letjelice jer nismo do sada uspjeli detektirati graviton ili je tvoja tvrdnja da ovo ne mogu biti antigravitacijske letjelice jer nismo do sada uspjeli detektirati graviton. Možeš li malo pojasniti?Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Fora je da je izgleda to "nešto" isključilo i neke nuklearne projektile u određenom trenutku, barem po dužnosnicima iz Pentagona. Možda su Rusi koji u zadnje vrijeme razvijaju egzotične propulzijske tehnologije.
Možda, ali iste sasvim sigurno nisu antigravitacijskog tipa.
Objasnio sam i zašto.
Što se tiče medija, lako je moguće da je sve ovo nekakva kampanja dezinformacija, ipak se radi o američkom političkom establišmentu
Za posljednju rečenicu se u potpunosti slažem.
Ne mogu biti zemaljske antigravitacijske letjelice zato jer nismo uspjeli objasniti temeljnu prirodu gravitacije odnosno nismo je uspjelo kvantno dešifrirati.
To riješenje ne mora biti graviton, ali vrlo vjerojatno ipak jeste, jer je poznato da 3 od 4 temeljne sile svemira imaju svoju česticu nositeljicu koje su poznate, osim kada je gravitacija u pitanju.
Je li gravitacija neka vrsta iznimke ili za sada samo nismo otkrili graviton, to za sada nitko pouzdano ne zna.
Međutim, mora postojati neka teorijska podloga za gradnju antigravitacijske propulzije, letjelica itd., jer ako takve nema, nema niti antigravitacijskog pogona.
Antigravitacijske letjelice vanzemaljskog podrijetla su naravno načelno gledano moguće, ali jako malo vjerojatne, objasnio sam ranije iz kojih razloga.
Guest- Guest
Slovoslagar wrote:
ALI, mene interesira što su tebi fizikalni dokazi koje bi ozbiljni fizičari, instituti i laboratoriji trebali producirati pa da to postane "iole uvjerljivo". Evo, znači laboratorij u kojem radi neki ozbiljni fizičar dobije radarske i IR sinmke od vojske. I onda mu oni kažu, imamo to što imamo, a ti produciraj za kopljotresa jedan iole uvjerljiv dokaz. Dakle, što bi taj dokaz trebao biti? I zašto bi neki znanstvenici, kojima je po javnosti nepoznatom kriteriju od strane vlade odobreno da dobiju "dokaze" na analizu, bili samorazumljivo vjerodostojni?
Pa uopće ne govorim o ovom posljednjem medijskom cirkusu, to me uopće ne zanima.
Kakvi dokazi?
Pa oni uobičajeni za fundamentalna istraživanja, slično onima po kojima je u CERN-u potvrđen recimo Higgsov bozon.
Dakle, koristiš akcelerator i dobiješ rezultate kakve po teorijskom objašnjenju trebaš dobiti da bi potvrdio postojanje neke čestice.
Dakle, dobiješ nekakav energetski otisak, i ako je postojanje takve čestice za koju očekuješ da ćeš je dobiti identično teorijskom objašnjenju u Standardnom modelu, eto ti čestice, Higgsovog bozona ili gravitona, sasvim svejedno.
Zatim ponavljaš pokus da bi se uvjerio da u prvom slučaju nije bila riječ o nekoj grešci, slučajnosti itd. i onda potrošiš još niz godina u intepretaciji pokusa da ustanoviš to isto.
Što je rekao jedan fizičar koji je radio u CERN-u, prvo ćemo potrošiti 2 godine da pripremimo i izvedemo neki pokus, a onda još 10 (nisam siguran da je spomenuo baš 10, govorim po sjećanju, ali tako nekako) da intepretiramo što smo zapravo dobili.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Slovoslagar wrote:
Pa uopće ne govorim o ovom posljednjem medijskom cirkusu, to me uopće ne zanima.
Kakvi dokazi?
Pa oni uobičajeni za fundamentalna istraživanja, slično onima po kojima je u CERN-u potvrđen recimo Higgsov bozon.
Dakle, koristiš akcelerator i dobiješ rezultate kakve po teorijskom objašnjenju trebaš dobiti da bi potvrdio postojanje neke čestice.
Dakle, dobiješ nekakav energetski otisak, i ako je postojanje takve čestice za koju očekuješ da ćeš je dobiti identično teorijskom objašnjenju u Standardnom modelu, eto ti čestice, Higgsovog bozona ili gravitona, sasvim svejedno.
Zatim ponavljaš pokus da bi se uvjerio da u prvom slučaju nije bila riječ o nekoj grešci, slučajnosti itd. i onda potrošiš još niz godina u intepretaciji pokusa da ustanoviš to isto.
Što je rekao jedan fizičar koji je radio u CERN-u, prvo ćemo potrošiti 2 godine da pripremimo i izvedemo neki pokus, a onda još 10 (nisam siguran da je spomenuo baš 10, govorim po sjećanju, ali tako nekako) da intepretiramo što smo zapravo dobili.
Ako na taj način otkrijemo graviton, eto nam teorijske podloge za izgradnju antigravitacijske propulzije, letjelica itd.
Do tada ništa. Takve se stvari ne mogu doumiti onako s neba pa u rebra, posve slučajno. Jednostavno su previše složene za takav trivijalan razvoj.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Pa o tome govore i donedavni Under Secretary for Intelligence i donedavni Director of National Intelligence...Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Ja ne znam jesu li ljudi svjesni koliku razdaljinu i vremensku provaliju treba savladati da bi se iz drugog sazvijezdja doslo do Zemlje.
Nema teorije...
Druga je mogućnost da su ili Ameri ili Kinezi ili Rusi razvili neku egzotičnu antigravitacijsku propulziju. Ameri sad ili rade masovne dezinformacije da zbune ostale, ili pokušavaju normalizirati ova viđenja nebili ih se počelo prijavljivati (otkrilo se kako vojska uglavnom nije prijavljivala).
Čega ba?
Ameri svakako rade određenu vrstu masovne dezinformacije, ali to se sigurno ne odnosi na fenomen antigravitacije.
Mislim, ako iznosimo ovakve pretpostavke, morali bi i poznavati neke stvari.
Dakle ozbiljni visoki obavještani dužnosnici.
Da rade neku vrstu masovne dezinformacije?
Pa to je evidentno, ali ponavljam, sasvim sigurno ne na temu antigravitacijske propulzije.
Ne nego da se radi o pojavama koje u nekim segmentima ne poštuju poznate metode propulzije. Nagađaju o antigravitacijskim i sličnim tehnologijama.
O antigravitaciji se može samo nagađati i to onako po metodi ćorave kokoši, jer nema teorijske podloge za stvaranje antigravitacijskog polja. Takve fundamentalne stvari se ne mogu samo tako prikriti ako bi netko shvatio temeljnu prirodu gravitacije pa tako i antigravitacije da ih otkrije bilo tko, Rusi, Amerikanci, Kinezi ili netko drugi.
O nekim drugim metodama propulzije se već može slobodnije pa čak i dobrim dijelom utemeljeno nagađati.
Guest- Guest
Ti si se u svom odgovoru Hektoroviću komentarom o uvjerljivosti dokaza referirao na njegov post o NLO-ima i vanzemaljcima. Prema tome, ne znam zašto se sad čudiš što sam ti postavio pitanje što bi tebi po tom konkretnom pitanju predstavljalo uvjerljive dokaze.Speare Shaker wrote:Pa uopće ne govorim o ovom posljednjem medijskom cirkusu, to me uopće ne zanima.
Kakvi dokazi?
....
Ako te to uopće ne zanima, onda zaboravi ...
Slovoslagar-
2021-04-25
Tucker carlson se bavi vanzemaljacima zadnje 2-3godine čak je i Trumpa ispitivao o tome. Zapravo Tucker Carlson je prvi iz main steam medija koji je otvoreno progovorio o tome i dogodio ozbiljne ljude. (kao što je prvi otvoreno govorio o virusu koji je Kinezima utekao iz laba sada već i main stream mediji o tome pričaju). Tako je on prvi počeo sa UFOima, i ne bavi se glupostima nego dovede ozbiljne svjedoke (čak i Trumpa) itd.imate njegove emisije stare 2-3 godine sa milijunima pregleda.Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Ringo10 wrote:
Nema vanzemaljaca ...nema ih na Zemlji
Pa kad Američki mediji masovno krenu pričati o nečemu, kad elitni piloti krenu pričati... Nešto se događa...
To nije nikakav dokaz ni za što.
Pa ovo nisu nikakvi conspiracy theory, nego udarni američki mediji. Bilo lijevi ili desni establishment.
Zadnjih 15-tak dana udarni članci u New Yorkeru, reportaže na 60 minutes, evo i Tucker Carlson se bavi s time.
Ja osobno sam kao klinac gutao sve o vanzemaljacima, pročitao i hrpu knjiga, tako da neki način sam stekao uvjerenje da oni postoje pa mi sada ovaj novi hype djeluje kao otkrivanje tople vode :)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Tucker carlson se bavi vanzemaljacima zadnje 2-3godine čak je i Trumpa ispitivao o tome. Zapravo Tucker Carlson je prvi iz main steam medija koji je otvoreno progovorio o tome i dogodio ozbiljne ljude. (kao što je prvi otvoreno govorio o virusu koji je Kinezima utekao iz laba sada već i main stream mediji o tome pričaju). Tako je on prvi počeo sa UFOima, i ne bavi se glupostima nego dovede ozbiljne svjedoke (čak i Trumpa) itd.imate njegove emisije stare 2-3 godine sa milijunima pregleda.Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Ringo10 wrote:
Pa kad Američki mediji masovno krenu pričati o nečemu, kad elitni piloti krenu pričati... Nešto se događa...
Pa ovo nisu nikakvi conspiracy theory, nego udarni američki mediji. Bilo lijevi ili desni establishment.
Zadnjih 15-tak dana udarni članci u New Yorkeru, reportaže na 60 minutes, evo i Tucker Carlson se bavi s time.
Ja osobno sam kao klinac gutao sve o vanzemaljacima, pročitao i hrpu knjiga, tako da neki način sam stekao uvjerenje da oni postoje pa mi sada ovaj novi hype djeluje kao otkrivanje tople vode :)
Tucker se bavi time pa fakat mora biti istina.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Tucker carlson se bavi vanzemaljacima zadnje 2-3godine čak je i Trumpa ispitivao o tome. Zapravo Tucker Carlson je prvi iz main steam medija koji je otvoreno progovorio o tome i dogodio ozbiljne ljude. (kao što je prvi otvoreno govorio o virusu koji je Kinezima utekao iz laba sada već i main stream mediji o tome pričaju). Tako je on prvi počeo sa UFOima, i ne bavi se glupostima nego dovede ozbiljne svjedoke (čak i Trumpa) itd.imate njegove emisije stare 2-3 godine sa milijunima pregleda.Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Ringo10 wrote:
Tucker se bavi time pa fakat mora biti istina.
Gle, po ne znam koji put ponavljam ovaj moj zaključak.
Uopće ne sumnjam da u svemiru postoji popriličan broj visokorazvijenih civilizacija. Sama činjenica veličine svemira, dapače, samo i naše galaktike ukazuje da je tu riječ o statističkoj neminovnosti, pogotovo ako uzmemo u obzir po mainstream fizici dva ključna obilježja svemira po kojima je svemir izotropan i homogen.
U prijevodu to znači da svugdje u cijelom svemiru vladaju isti zakon i pravila koja vidimo oko nas odnosno dosega naše percepcije i da se u cijelom svemiru nalazi ista materija koju nalazimo također do dosega naše percepcije.
Što opet podrazumjeva kako će i sam život nastati svugdje tamo gdje god postoji uvjeti da nastane.
U skladu sa tim premisama nam ne preostaje ništa drugo nego zaključiti da u svemiru postoji čitava gomila starijih i pretpostavljeno civilizacija na višem stupnju razvoja od našeg.
Međutim, nema dokaza da su pripadnici bilo koje takve ikada posjećivali Zemlju.
Ne kažem da nisu, ne kažem da je to nemoguće, druga je priča što je s obzirom na uvjete koji bi vladali na takvom putovanju to jako malo vjerojatno, samo kažem da za to nemamo nikakvih dokaza.
Osim toga, koja bi bila svrha takvih posjeta?
Istraživačka?
To bi bilo nepotrebno, jer ako su toliko razvijeni da mogu doputovati do nas, onda su vrlo vjerojatno toliko razvijeni da nas mogu istraživati sa ogromnih udaljenosti pa im takva putovanja uopće ne bi bila potrebna.
Pa koja bi druga svrha mogla biti?
Glupiranje?
Ne bih rekao.
Mislim da je ovdje pop trash infantilna kultura dala svoj teško popravljivi obol, naročito oličen u stripovima, računalnim igrama i sličnim proizvodima industrije zabave.
Što bi otpjevao Roger Waters, jednom će na s stvarno posjetiti vanzemaljci i zaključiti kako smo mi sami sebe amused to death, doslovce ubili pokušajem da se zabavimo, jer je to današnjoj zapadnoj civilizaciji izgleda postao ključni element smisla života.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:
Istraživačka?
To bi bilo nepotrebno, jer ako su toliko razvijeni da mogu doputovati do nas, onda su vrlo vjerojatno toliko razvijeni da nas mogu istraživati sa ogromnih udaljenosti pa im takva putovanja uopće ne bi bila potrebna.
Glupiranje?
Ne bih rekao.
da imaš letjelicu s kojom u trenu možeš otputovati u drugi dio galaksije šta bi ti napravio? držao bi letjelicu zaključanu u garaži?
Guest- Guest
A tek onu koja prelazi iz jedne dimenzije u drugu?...;)))))Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:
Istraživačka?
Glupiranje?
Ne bih rekao.
da imaš letjelicu s kojom u trenu možeš otputovati u drugi dio galaksije šta bi ti napravio? držao bi letjelicu zaključanu u garaži?
red wolf-
2016-02-10
Ovi što uljeću u vodu, što mislite, dolaze li iz Svemira, druge dimenzije ili sa dna oceana?...hehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Vidite, u vašim ljudskim predajama postoje priče da su vas određenom znanju podučila bića iz mora...Polu ljudi, polu ribe...Vama je to zajebancija obična...hehehehehehehehehehehehe
S druge, pak, strane, predaje starih naroda govore o bićima s neba koja su vas također poučila znanju...I to vam dođe kao zajebancija...hehehehehehehehehehe
Ovi prvi su također došli s neba...hehehehehehehehehehehehehe
S druge, pak, strane, predaje starih naroda govore o bićima s neba koja su vas također poučila znanju...I to vam dođe kao zajebancija...hehehehehehehehehehe
Ovi prvi su također došli s neba...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Ako i postoje,onda pretpostavljam da se radi o civilizaciji potpunih luđaka ,mračnjaka ili razvratnika.
Jer samo takve individue u našem svijetu špijaju,drkaju i izbjegavaju susrete.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajde, barem nisi okrivio CUH i za ovo.jastreb wrote:Ako i postoje,onda pretpostavljam da se radi o civilizaciji potpunih luđaka ,mračnjaka ili razvratnika.
Ma nije CUH ...
Popovi CUH nisu iz drugog sazvijezdja. Oni su mozda pali sa Marsa ...eventualno sa Jupitera.
Popovi CUH nisu iz drugog sazvijezdja. Oni su mozda pali sa Marsa ...eventualno sa Jupitera.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da nije CuH ti bi odavno pričao arapski i nagovarao dicu da se opasuju bombama u svetom ratu protiv nevjernika.Ringo10 wrote:Ma nije CUH ...
red wolf wrote:Vidite, u vašim ljudskim predajama postoje priče
I te priče treba shvatiti upravo u skladu sa onim što iste zapravo i jesu.
Samo priče.
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Iran zatočio dva broda američke mornarice
» U Virovitici prosvjed zbog smrti pročelnika, ljudi žele znati što se dogodilo
» TITO: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
» U Virovitici prosvjed zbog smrti pročelnika, ljudi žele znati što se dogodilo
» TITO: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
Page 3 of 11