SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
AssadNaPodmornici- Posts : 22268
2018-06-14
Re: SILNO JE ZABRINUT BIVŠI PORUČNIK AMERIČKE MORNARICE ZAPANJIO PRIZNANJEM O NLO-IMA: Promatraju nas iz dana u dan, ljudi to moraju znati
pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
ameri testiraju novi avion.
naravno ne obavjeste ostale da vide koliko je avion uspješan.
zašto ovi nakon "susreta" i nakon što su se javili bazi ne suknu koju raketu?
čisto probe radi
čisto probe radi
2014-12-30
Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
Ja mislim da su negdje u Južnoj americi čak i pucali na te NLO-e. Jasno bez efekta...
Slovoslagar-
2021-04-25
A ne pucaš na mogućeg svog kompanjona.veber wrote:ameri testiraju novi avion.
čisto probe radi
ne znam prika, prilično sam skeptik oko ovih stvari. Ono netko prevali put od tisuću svjetlosnih godina i onda se vozika uglavnom iznad amerike i voajerišu po noći što ljudi rade u svojim nastambama. Malo mi to sve nategnuto i ne vidim niti jedan mogući motiv za takvo što.Slovoslagar wrote:Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
Ja mislim da su negdje u Južnoj americi čak i pucali na te NLO-e. Jasno bez efekta...
Boje se letit iznad Rusije da su ih s400 ne obori...Šandor Winnetou wrote:ne znam prika, prilično sam skeptik oko ovih stvari. Ono netko prevali put od tisuću svjetlosnih godina i onda se vozika uglavnom iznad amerike i voajerišu po noći što ljudi rade u svojim nastambama. Malo mi to sve nategnuto i ne vidim niti jedan mogući motiv za takvo što.Slovoslagar wrote:Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
ma to sjebu s običnim dronovimamutava baštarda wrote:Boje se letit iznad Rusije da su ih s400 ne obori...Šandor Winnetou wrote:ne znam prika, prilično sam skeptik oko ovih stvari. Ono netko prevali put od tisuću svjetlosnih godina i onda se vozika uglavnom iznad amerike i voajerišu po noći što ljudi rade u svojim nastambama. Malo mi to sve nategnuto i ne vidim niti jedan mogući motiv za takvo što.Slovoslagar wrote:Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
aben likes this post
konacno su jednog ufatili
2014-04-19
Sve je logično. Jug Azije ne smiju letjeti, jer ako slučajno padnu ekipa će ih pojesti.Šandor Winnetou wrote:ma to sjebu s običnim dronovimamutava baštarda wrote:Boje se letit iznad Rusije da su ih s400 ne obori...Šandor Winnetou wrote:ne znam prika, prilično sam skeptik oko ovih stvari. Ono netko prevali put od tisuću svjetlosnih godina i onda se vozika uglavnom iznad amerike i voajerišu po noći što ljudi rade u svojim nastambama. Malo mi to sve nategnuto i ne vidim niti jedan mogući motiv za takvo što.Slovoslagar wrote:Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
čekaj da svetoje objavi kako su ruski avioni zilijun puta bolji od američkih.Šandor Winnetou wrote:ne znam prika, prilično sam skeptik oko ovih stvari. Ono netko prevali put od tisuću svjetlosnih godina i onda se vozika uglavnom iznad amerike i voajerišu po noći što ljudi rade u svojim nastambama. Malo mi to sve nategnuto i ne vidim niti jedan mogući motiv za takvo što.Slovoslagar wrote:Ma nije baš tako, gro svjetskih vojski ima evidentirane kontakte s NLO-ima. Nisu Amerikanci jedini, ali kao najjači i tehnološki najnapredniji vjerojatno su najzanimljiviji (naravno, pod uvjetom da sve ovo stvarno jesu vanzemaljci).Šandor Winnetou wrote:pa kažem kad zalutaju nađu se iznad ostatka svijeta, u svim drugim slučajevima su iznad amerikeAssadNaPodmornici wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pan_Adria_NLO_incident
ameri, kao i rusi, isprobavaju svoje avione u stvarnim situacijama, ne samo svoje avione već i svoje posade.
kod amera izađe nlo slika, kod rusa je to zabranjeno.
(zamisli napredna civilizacija koja-ili je dugoživuća-ili je sjebala ajnštajna pa putuje brže od svjetlosti. i sada se oni nadjebavaju na nebu)
2014-12-30
i zakaj ti elijeni izgledaju ko kada ja hitim mačku u kadu pa ona izleti van uz urlik?
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:činjenica je da se "NLO" pojavljuje gotovo uvijek iznad amera u 99% slučajeva ukazuje na to se radi o nekoj muljaži ljudi.AssadNaPodmornici wrote:Bilo je toga i kod nas
Činjenica je da im se nešto pojavljuje u najzaštićenijim vojnim zonama uz glavne pomorske i nuklearne baze, a posebno se voli pojavljivati kad su važne vojne vježbe US Navy.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ili možda tu se nalazi najviše radara, infracrvenih kamera pa ih najviše "uhvate".Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:činjenica je da se "NLO" pojavljuje gotovo uvijek iznad amera u 99% slučajeva ukazuje na to se radi o nekoj muljaži ljudi.AssadNaPodmornici wrote:Bilo je toga i kod nas
Činjenica je da im se nešto pojavljuje u najzaštićenijim vojnim zonama uz glavne pomorske i nuklearne baze, a posebno se voli pojavljivati kad su važne vojne vježbe US Navy.
a možda ovi i namjerno promatraju naše oružje
2018-06-14
dakle prešli tisuću svjetlosnih godina i proučavaju američke baze??? Meni je to smješno, ono imaju nadsvjetlosni pogon ali ih zanima što to ameri rade?Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:činjenica je da se "NLO" pojavljuje gotovo uvijek iznad amera u 99% slučajeva ukazuje na to se radi o nekoj muljaži ljudi.AssadNaPodmornici wrote:Bilo je toga i kod nas
moje mišljenje je da se tu radi o eksperimentalnim letjelicama i zato ih se snimi tamo u najvećem broju. Ostalo mi je neozbiljno.
Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:činjenica je da se "NLO" pojavljuje gotovo uvijek iznad amera u 99% slučajeva ukazuje na to se radi o nekoj muljaži ljudi.AssadNaPodmornici wrote:Bilo je toga i kod nas
testirat će novo oružje iznad new yorka.
naravno da se pojavljuju u zonama zabrana.
ja imam dron. u doba potresa sam uredno s njim pregledavao i surađivao s civilnom zaštitom.
o čemu bulaznite?
sve vojske to rade. puštaju najnovije oružje.
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:ili možda tu se nalazi najviše radara, infracrvenih kamera pa ih najviše "uhvate".
a možda ovi i namjerno promatraju naše oružje
Pa to je i jedna od teza, naime počelo se pojavljivati kad su Ameri napravili upgrade AN/SPY-1 brodskih PESA radara i krenuli izviđati što im se javlja na senzorima, istovremeno i avioni su dobili AESA radare i FLIR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou wrote:
dakle prešli tisuću svjetlosnih godina i proučavaju američke baze??? Meni je to smješno, ono imaju nadsvjetlosni pogon ali ih zanima što to ameri rade?
Nemaju nadsvjetlosni pogon odnosno ne mogu razvijati brzinu veći od brzine svjetlosti.
To nije moguće po zakonima fizike (Einsteinova Specijalna teorija relativnosti).
Moguće je, u skladu sa zakonima fizike, da imaju tzv. warp pogon (Alcubierre drive), ali tu nije riječ o nadsvjetlosnim brzinama nego o njihovom prividu koji se postiže manipulacijom prostorvremenom na putanji letjelice.
Pojednostavljeno, riječ o skraćivanju putanje što se onda očituje kao povećanje brzine prividno čak i iznad razine brzine svjetlosti.
No, ovdje si u pravu.
Civlizacija sa takvim tehnološkim mogućnostima uopće nema potrebe proučavati tamo neka za njih tehnološki zaostala bića na planetu Zemlji na način traćenja energije, vremena i ostalih resursa kako bi prvo doputovali do Zemlje, a onda nas neposredno odnosno iz velike blizine proučavali.
To sasvim sigurno mogu raditi i iz velikih udaljenosti.
U biti bi ih takva potreba za glupiranjem odnosno besmislenim traćenjem energije, vremena i ostalih resursa i spriječila da se tehnološki razviju do takve razine da su uopće sposobni doputovati do Zemlje pa je čisto načelno racionalno gledano takva mogućnost zapravo isključena sama po sebi.
Nebitno što se u teoriji takva mogućnost ipak ne može isključiti.
Guest- Guest
Slovoslagar wrote:
To zapravo i ne znamo, jer su možda i pogodili koju gusku iz jata kojeg su sa tla identificirali kao neidentificirani leteći objekt (a dokumentirano je da se i to događalo).
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:
dakle prešli tisuću svjetlosnih godina i proučavaju američke baze??? Meni je to smješno, ono imaju nadsvjetlosni pogon ali ih zanima što to ameri rade?
Nemaju nadsvjetlosni pogon odnosno ne mogu razvijati brzinu veći od brzine svjetlosti.
To nije moguće po zakonima fizike (Einsteinova Specijalna teorija relativnosti).
Moguće je, u skladu sa zakonima fizike, da imaju tzv. warp pogon (Alcubierre drive), ali tu nije riječ o nadsvjetlosnim brzinama nego o njihovom prividu koji se postiže manipulacijom prostorvremenom na putanji letjelice.
Pojednostavljeno, riječ o skraćivanju putanje što se onda očituje kao povećanje brzine prividno čak i iznad razine brzine svjetlosti.
No, ovdje si u pravu.
Civlizacija sa takvim tehnološkim mogućnostima uopće nema potrebe proučavati tamo neka za njih tehnološki zaostala bića na planetu Zemlji na način traćenja energije, vremena i ostalih resursa kako bi prvo doputovali do Zemlje, a onda nas neposredno odnosno iz velike blizine proučavali.
To sasvim sigurno mogu raditi i iz velikih udaljenosti.
U biti bi ih takva potreba za glupiranjem odnosno besmislenim traćenjem energije, vremena i ostalih resursa i spriječila da se tehnološki razviju do takve razine da su uopće sposobni doputovati do Zemlje pa je čisto načelno racionalno gledano takva mogućnost zapravo isključena sama po sebi.
Nebitno što se u teoriji takva mogućnost ipak ne može isključiti.
ista je logika zašto neki ljudi promatraju životinje, odlaze u zološke vrtove, imaju kućne ljubimice, pa čak i posjećuju primitivna plemena.. valjda zanimljivo..
a sada ako već dođemo do situacije "da su ipak to alieni", onda već ulazimo u one duboke teorije , "kako ovi utječu na razvoj civilizacija ,religija, tijek povjesti" - zanimljivo područje - osobno nisam velik pobornik toga, iako su mi knjige od Danikena zanimljive(prestao sam čitati to prije 10ak godina).. ali nisam pobornik toga, prije mislim da na nas samo promatraju onako turistički..
2018-06-14
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Iran zatočio dva broda američke mornarice
» U Virovitici prosvjed zbog smrti pročelnika, ljudi žele znati što se dogodilo
» TITO: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
» U Virovitici prosvjed zbog smrti pročelnika, ljudi žele znati što se dogodilo
» TITO: Posao za 20.000 ljudi, niču i dve fabrike; U Loznici neće znati šta sa parama
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
Page 9 of 11