lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 7 of 34
Page 7 of 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Ne...cekamo drugo poluvreme...ako jelena udje a navijam da sad udje agentura pusi..jer ce svi koji nisu glasali za mozemo i tomasevica glasat za njuvuksadinare wrote:Suljo poklanjamo ti Zagreb ako tomasevic pobjedi..ne trazimo nista
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:po svim anketama u drugom krugu Puljak je meo HDZ za 10-15% poena.epikur37 wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Odlične vijest.
Prvo Split ako se riješimo lopina , bude još najnormalniji grad u RH . Zagreb će biti nakupina cigana, uhljeba iz susjedne zemlje, imigranata iz pakistana i antifa i lezbi i pedera . vrh. ograditi zidom zagreb :D
Puljak i ekipa su normalni. Malo nadobudni, no tako i treba. Ono u ZG je woke fašizam :D
Vice bi vjerojatno sredio most do kaštela, na to bi i otišla sva lova, a ekipa se ugradila.
Vice je malo grd i djeluje tup ali ni ova arogantna teleća glava nije prijemčivija, ipak očekujem u drugom krugu tijesnu pobjedu HDZ-a.
a ankete su podbacile, jer Puljak je osvojio izleda puno više glasova nego što su mu ankete davale. neće ti HDZ na vlast, nema šanse.
Vidjet ćemo, Split je imao i Keruma i svašta nešta...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahahahhahaaaaaa....epikur37 wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Odlične vijest.
Prvo Split ako se riješimo lopina , bude još najnormalniji grad u RH . Zagreb će biti nakupina cigana, uhljeba iz susjedne zemlje, imigranata iz pakistana i antifa i lezbi i pedera . vrh. ograditi zidom zagreb :D
Puljak i ekipa su normalni. Malo nadobudni, no tako i treba. Ono u ZG je woke fašizam :D
Vice bi vjerojatno sredio most do kaštela, na to bi i otišla sva lova, a ekipa se ugradila.
Vice je malo grd i djeluje tup ali ni ova arogantna teleća glava nije prijemčivija, ipak očekujem u drugom krugu tijesnu pobjedu HDZ-a.
vili40-
2015-08-02
HDZ 8 + Kerum 5 + Mamić 1 = 14RayMabus wrote:Bez Mosta nema vlade u gradu.Hektorović wrote:20:00 Stigli rezultati i za gradsko vijeće
Prema izlaznim anketama, na izborima za splitsko Gradsko vijeće najviše glasova osvaja HDZ s 23,53 posto, što donosi osam od ukupno 31 skupštinskog mandata, a osam mjesta dobiva i stranka Centar koja osvaja 22,23 posto glasova.
Hrvatska građanska stanka osvaja 13,39 posto, što joj donosi pet mandata, slijede SDP s 8,86 posto i tri mandata i Zeleno-lijeva koalicija s 8,84 posto, koja osvaja također tri mandata.
Mostu je pripalo 8,12 posto i tri mandata, a nezavisna lista Tomislava Mamića s 5,05 posto glasova dobila bi jedan mandat.
Puljak 8 + Zeleni 3 + Sdp 3 = 14
31 član dakle 16 je većina
Nema vlade u Splitu bez Mosta.
Odlično
Last edited by RayMabus on 16/5/2021, 20:25; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
računaj da Opara koji je normalan u usporedbi sa Mihanovićem je osvojio prošle izbore za svega par stotina glasova razlike, a bilo je i krađe po izborima, bilo je autobusa iz Bosne, plus bila je rekordno niska izlaznost, uništavanje listića i jedva je osvojio vlast..
ovaj sa telećom facom, glup ko točak, uhljeb, plagijator, nema šanse. Plus ljudima je pun kurac HDZa i Keruma, glasat će za bilo koga.. Puljak nije ljevičar da recimo "ogadi ljude" poput mene i drugih, a sa druge strane pokupit će sve glasove ljevice i centra pa čak i desnih glasača koji ne mogu smisliti HDZ, a Puljak nije Možemo da odbija desne glasove. .
ovaj sa telećom facom, glup ko točak, uhljeb, plagijator, nema šanse. Plus ljudima je pun kurac HDZa i Keruma, glasat će za bilo koga.. Puljak nije ljevičar da recimo "ogadi ljude" poput mene i drugih, a sa druge strane pokupit će sve glasove ljevice i centra pa čak i desnih glasača koji ne mogu smisliti HDZ, a Puljak nije Možemo da odbija desne glasove. .
Kmečanje kamenjarske hajdučije je neprocjenjivo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AssadNaPodmornici wrote:računaj da Opara koji je normalan u usporedbi sa Mihanovićem je osvojio prošle izbore za svega par stotina glasova razlike, a bilo je i krađe po izborima, bilo je autobusa iz Bosne, plus bila je rekordno niska izlaznost, uništavanje listića i jedva je osvojio vlast..
Puljak a i žena mu, su arogantne liberalne babetine...
Ali da, pokupit će glasove ljevice i centra i vas liberala.
2015-08-06
nisam u njemačkoj,idem tek za tri tjedna a u ovo što si napisao baš i ne vjerujem.Građani zagreba dali su šansu drugima jer ovi do sada su bile štetočine a ako ovi ne zadovolje letjet će i oni.Tako bi to i trebalo u demokraciji.marcellus wrote:vili40 wrote:oslobođen ZagrebHektorović wrote:RayMabus wrote:Ovi Škoro je dr. Zamalodebotoijusto wrote:Zagreb
Tomislav Tomašević 48.6%
Jelena Pavičić Vukičević 11.5%
Miroslav Škoro 11.4%
Davor Filipović 10.3%
Joško Klisović 6.1%
Ma gotovo je, Zagreb je pao. Imaju gradsku skupštinu, mogu raditi što god požele.
8.5.1945
16.6.2021
jebe se tebi u Njemačkoj što ćemo mi tu plaćat duplo skuplje režije nego do sad, soma kuna mjesečno za parking ispred vlastite kuće, nećemo moć autom u grad (a na kraj pameti mi nije vuć dvije male curice javnim prijevozom ni po lijepom vremenu, kamoli lošem), plus će sirotinja s periferije koja glasa za škoru i hdz plaćat za obnovu stana jelene veljače u centru. I ne, ne vozim bicikl i ne želim voziti bicikl.
dodajmo da će zagreb, danas najsigurniji glavni grad u EU za 4 godine vjerojatno bit punkozojebadoktora i inženjera iz 4. svijeta
vili40-
2015-08-02
on je ekonomski konzervativac, ideloški je centar , ja sam ideološki i ekonomski konzervativac.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:računaj da Opara koji je normalan u usporedbi sa Mihanovićem je osvojio prošle izbore za svega par stotina glasova razlike, a bilo je i krađe po izborima, bilo je autobusa iz Bosne, plus bila je rekordno niska izlaznost, uništavanje listića i jedva je osvojio vlast..
ti ako se več častitamo epitetima, si tipični američki liberal, demokrata, nemaš kako smo ustanovili "k" od konzervativnih ideja..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:on je ekonomski konzervativac, ideloški je centar , ja sam ideološki i ekonomski konzervativac.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:računaj da Opara koji je normalan u usporedbi sa Mihanovićem je osvojio prošle izbore za svega par stotina glasova razlike, a bilo je i krađe po izborima, bilo je autobusa iz Bosne, plus bila je rekordno niska izlaznost, uništavanje listića i jedva je osvojio vlast..
ti ako se več častitamo epitetima, si tipični američki liberal, demokrata, nemaš kako smo ustanovili "k" od konzervativnih ideja..
oke, nek si mi reko šta sam :p
2015-08-06
Sad kad Tomašević vrati trg Titu, očekujem nerede po metropoli :D
2015-08-06
U Mostu zadovoljni jer im je zadnji put falilo par stotina glasova za ulazak u skupštinu a sad imaju tri fotelje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/u-mostu-odusevljeni-ulaskom-u-gradsku-skupstinu-puno-smo-jaci-brend-od-nekih-nasih-kandidata-15073518
Most na prošlim lokalnim izborima se u nekim općinama uopće nije ni kandidira , recimo kod mene tako da su oni super zadovoljni.
Jačaju stranačku infrastrukturu. Pomalo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/u-mostu-odusevljeni-ulaskom-u-gradsku-skupstinu-puno-smo-jaci-brend-od-nekih-nasih-kandidata-15073518
Most na prošlim lokalnim izborima se u nekim općinama uopće nije ni kandidira , recimo kod mene tako da su oni super zadovoljni.
Jačaju stranačku infrastrukturu. Pomalo.
2014-04-11
ukratko Split ide na bolje,
Zagreb postaje rupa na kvadrat.
Zagreb postaje rupa na kvadrat.
hahaha možemo vlada Zagreb bez ikakvih koalicija.. ahha biti će pederskih biciklističkih staza na svakom čošku
U Splitu s Mostom nema vlade a oni će se s Puljkom dogovorit jer je i Puljak za to da se naprave reforme i ide naprijed.
2014-04-11
RayMabus wrote:U Splitu s Mostom nema vlade a oni će se s Puljkom dogovorit jer je i Puljak za to da se naprave reforme i ide naprijed.
točno to, Puljak je centar, tako mu se i stranka zove, može i sa lijevo i sa desno, čak i ovaj pro-yugoslavenski SDP je po meni bolja stvar nego MOŽEMO! iz Zagreba. Most se pokušava pozicionirati kao konzervativna desnica(dakle za tržište i osobne slobode i neke konzervativne vrijednosti) i kao reformistička stranka, tako da koalicija sa Puljkom bi im bila logičnija nego koalicija sa HDZom(pa MOST je i nastao u Dalmaciji kao prkos lopinama iz HDZa) Puljak je za reforme i niže poreze i sređivanje grada, i zaustavljanje uhljebljivanja i krađe ,tako da ono..
Split najbolji grad u RH
Zagreb rupa , MOŽEMO će dovući tamo afganistanaca i somalijaca.. imat ćeš pederske biciklističke staze na svakom čošku, a plus kvartove koje će okupirat ijeftina radna snaga sa bliskog istoka
ZG ograditi zidom
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pranić i njegova ekipa koji su sredili Vrgorac(isto centar) - opet rasturili HDZ gore.
Mislim Kenwood Kenon nije toliko loš, ali nije mi jasno zašto mu trebaju ljudi lopine, sa telećom facom itd
Mislim Kenwood Kenon nije toliko loš, ali nije mi jasno zašto mu trebaju ljudi lopine, sa telećom facom itd
...jebote u jednoj rijeci mozemo banana...a u zagrebu ce vast krojit.strasno...
2015-09-08
to vam je kada je desnica gomila debila.
gomila uhljeba, čiji je moto use-nase-podase, najgora negativna selekcija, a onda kako kaže Mate Kapović "u prvi plan guramo ekipu sa štreberskim izgledom, naočalama i koji pametno pričaju a u pozadini sprovodimo revoluciju" :D
gomila uhljeba, čiji je moto use-nase-podase, najgora negativna selekcija, a onda kako kaže Mate Kapović "u prvi plan guramo ekipu sa štreberskim izgledom, naočalama i koji pametno pričaju a u pozadini sprovodimo revoluciju" :D
Nema to veze sa tim...mozda dijelom ali ne potpuno...stvar je sto su tomasevica i mozemo u zagrebu strasno mediji gurali...sto nije cinjeno u drugim gradovima i tu su pusiona...kako se kaze pero je jace od maca..AssadNaPodmornici wrote:to vam je kada je desnica gomila debila.
2015-09-08
Page 7 of 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji