Da remiziram...vol II.
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Normalno da nije...
Ero je klasični deep state 'igrač'...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
S leptir mašnom i bijelim rukavicama, prosim lepo.T. wrote:Normalno da nije...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
WHO: Efektivni repr. faktor virusa Rt=0.82 , po moje 0.66. Ostalo stoji.Eroo wrote:04.06.2021
14 dnevna incidenca : 98.1/100k stanovnika i pad -62.9%
7 dnevna incidenca : 38.9/100k stanovnika i pad -34.2%.
Prosjek od 7 proteklih dana : 226/dan, iliti 56/1M st.na dan.
Možda će se neki sjetiti da sam "crveni semafor"
za 14 dnevnu incidencu postavio 100/100k st., koji se imao
desiti nakon 3. lipnja i evo...
Ne kažem ovo zbog samohvale, već hoću samo naglasiti
da se epidemija ponaša predvidljivo i da je u "sistemu".
2016-07-22
Jope Mutavi uništa.
Danas novozaraženih 88, što predstavlja 3.29% od broja testiranih.
Testiraju se oni šta imaju određene simptome, plus njihovi kontakti i njihovi kontakti,
plus sumnjive Tome tek tako... Padu novozaraženih uvijek slijedi i pad testiranja.
Tko ne vjeruje ovome može pratiti opadanje broja hospitaliziranih i onih na respiratoru...
A šta se ja tu mučim bezveze...Ljudi imaju pravo vjerovati u svašta, pa i u to da je Zemlja ravna ploča.
Testiraju se oni šta imaju određene simptome, plus njihovi kontakti i njihovi kontakti,
plus sumnjive Tome tek tako... Padu novozaraženih uvijek slijedi i pad testiranja.
Tko ne vjeruje ovome može pratiti opadanje broja hospitaliziranih i onih na respiratoru...
A šta se ja tu mučim bezveze...Ljudi imaju pravo vjerovati u svašta, pa i u to da je Zemlja ravna ploča.
2016-07-22
Na milion imaju ka i tvoji izBosne.Eroo wrote:Jope Mutavi uništa.
A šta se ja tu mučim bezveze...
Ne mučiš se bez veze sjetiti će te se na dan bezbjednosti.
ministrica turizma i sporta
Nikolina Brnjac: 'Njemačka nas je stavila na zelenu listu. Imamo 60 posto cijepljenih turističkih djelatnika'
04.06.2021 18:55
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4046570/nikolina-brnjac-njemacka-nas-je-stavila-na-zelenu-listu-imamo-60-posto-cijepljenih-turistickih-djelatnika/
Nikolina Brnjac: 'Njemačka nas je stavila na zelenu listu. Imamo 60 posto cijepljenih turističkih djelatnika'
04.06.2021 18:55
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4046570/nikolina-brnjac-njemacka-nas-je-stavila-na-zelenu-listu-imamo-60-posto-cijepljenih-turistickih-djelatnika/
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
Mrtvih nikad dosta...mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
Ovo je prva pandemija u povijesti u kojoj većina vlada, političara, medija i 'stručnjaka' navija za što više mrtvih...
I prva u kojoj su 'stručnjaci' odbili liječiti pacijente...
2014-04-14
i najgore od svega hrpa "stručnjaka, političara, medija, vlade" doslovno razočarani što vrlo malo ljudi umire(ironično HDZ i Plenki su ovdje ispali sasvim OK )..T. wrote:Mrtvih nikad dosta...mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
Ovo je prva pandemija u povijesti u kojoj većina vlada, političara, medija i 'stručnjaka' navija za što više mrtvih...
ali pazi najgore od svega, hrpa običnih ljudi razočarana jer pandemija pada, nema mrtvih toliko, nema panike, straha, nema zatvaranja.. ero prvi , as sada pada u depresiju, ono.. dnevno 100 ljudi prehlađeno.. .. idući dan 88.. umre troje ljudi , od čega jedan ima 78, druga dvojica 82godine i pored corone imali .. puno godina i hrpu drugih stvari..
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Na ovim prostorima jedino 'metak govori istinu'..koja jebena desnica,ljevica,centar..il se ubilacki mrzis ili volis..treceg nema..sve van toga je izmisljanje tople vode na kraju opet dodjes na isto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e morat će te malo promjeniti te običaje... inače ćeš u roku par godina imati Tomaševiće na svakom čošku.. ja sam još na zadnje izbore predvidio da njih očekuje dobra budućnost kroz 10ak godina.. a moglo bi to biti već za 4godine
Koliko je samo ljudi 'struka' ubila...AssadNaPodmornici wrote:i najgore od svega hrpa "stručnjaka, političara, medija, vlade" doslovno razočarani što vrlo malo ljudi umire(ironično HDZ i Plenki su ovdje ispali sasvim OK )..T. wrote:Mrtvih nikad dosta...mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
ali pazi najgore od svega, hrpa običnih ljudi razočarana jer pandemija pada, nema mrtvih toliko, nema panike, straha, nema zatvaranja.. ero prvi , as sada pada u depresiju, ono.. dnevno 100 ljudi prehlađeno.. .. idući dan 88.. umre troje ljudi , od čega jedan ima 78, druga dvojica 82godine i pored corone imali .. puno godina i hrpu drugih stvari..
Ne smije se u bolnicu, stani kući...
Dok ne dođe stani-pani pa na respirator...
A 20% preživi...
Ništa lijekovi, ništa terapija...
Ne znam kako itko od tih liječnika može hodati ulicom...
Tim ljudima će se trebati suditi...
2014-04-14
cca 10 dana? Jel ti tribaju i dijagrami? Pronađi ih sam i postavi za iste države kao prije - ne neke druge.mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
2016-07-22
sudio bih ja i ovim paničarima, medijima, pa i običnim internet paničarima .. već sada izlaze istraživanja da je lockdown na zapadu ubio dugoročno nekoliko puta više( i to mladih zdravih ljudi) nego što je korona ubila ljudi koji su bili već jednom nogom u grobu.. a nismo nikoga spasili , jer očito da je da lockdowni ne djeluju.. (jedino djeluje individualna izolacija i uvijek govorim da rizične skupine su se trebale same paziti).. e da i ta šugava cijepiva zaista njima i pomažu, nama ne trebaju totalnoT. wrote:Koliko je samo ljudi 'struka' ubila...AssadNaPodmornici wrote:i najgore od svega hrpa "stručnjaka, političara, medija, vlade" doslovno razočarani što vrlo malo ljudi umire(ironično HDZ i Plenki su ovdje ispali sasvim OK )..T. wrote:Mrtvih nikad dosta...mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
Ne smije se u bolnicu, stani kući...
Dok ne dođe stani-pani pa na respirator...
A 20% preživi...
Ništa lijekovi, ništa terapija...
Ne znam kako itko od tih liječnika može hodati ulicom...
Tim ljudima će se trebati suditi...
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Evo pratim viškove smrtnosti britanija i Izrael. Bosna kasni pa njih ne mogu.Eroo wrote:cca 10 dana? Jel ti tribaju i dijagrami? Pronađi ih sam i postavi za iste države kao prije - ne neke druge.mutava baštarda wrote:Kako ono ide... Smrti kasne za slučajevima.
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50