Da remiziram...vol II.
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
pa ako je tko više ispucao netočnih informacija o covid-19 na forumu ,to si ti :DEroo wrote:
mislim nisi lagao, nego jednostavno loše informacije. sve što si rekao ispalo je krivo i netočno
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa ako je tko više ispucao netočnih informacija o covid-19 na forumu ,to si ti :DEroo wrote:
mislim nisi lagao, nego jednostavno loše informacije. sve što si rekao ispalo je krivo i netočno
Valjda sam netočno prenio i gornji twitt. Jebiga, takav sam.
Iako još nema rezultata o danas novozaraženim, ipak ću napisati moju lažnu projekciju za danas:
14 dnevna incidenca : 140.8/100 k stanovnika i pad -62.3%
7 dnevna incidenca : 52.2/100k stanovnika i pad -41.1%.
Poslije 11h ćemo vidit koliko san falija.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
nitko više ne prati ovo, jer kako sam rekao mjesecima prije dok si ti tvrdio suprotno - ovo je gotovo prije ljeta i gotovo je.
jedina je rasprava sada u svijetu, kako se nositi sa činjenicom da je virus ipak očito došao iz kineskih labosa, naravno ne moram niti podsjećati da smo tipa ja i gnječ (i drugi) tvrdili da je virus nastao u labu, a ti po običaju tvrdio krivo i ruga se.. i opet falio
aj kopiraj nam sa indexa koliko je bilo pozitivnih sa prehladom danas
jedina je rasprava sada u svijetu, kako se nositi sa činjenicom da je virus ipak očito došao iz kineskih labosa, naravno ne moram niti podsjećati da smo tipa ja i gnječ (i drugi) tvrdili da je virus nastao u labu, a ti po običaju tvrdio krivo i ruga se.. i opet falio
aj kopiraj nam sa indexa koliko je bilo pozitivnih sa prehladom danas
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Virus,nista opasniji od standardne gripe,tu je samo da se skrene pozornost javnosti i masa,sa bitnih stvari na one druge.Broj po kojem se odredjuje da li ce nesto biti zatvoreno ili otvoreno je instrument kontrole masa.Neobicno mi je vidjeti otvorene trgovine tekstilnom robom i obucom i slicne stvari.dakako,Dokaz,kao izvrsen test ili cjepljenje je must have,pri ulasku u objekat(jos jedan instrument kontrole?)
Prigodno ce se proglasiti pocetkom turisticke sezone "smanjivanje broja zarazenih",kako bi se omogucilo turizmu da malo zaradi,docim,pocetkom 9. mjeseca ce sve biti jedna proslo svrsena stvar...Cjepljeni,testirani i preboljeli i registrirani,saq svim pravima pristupa,oni necjepljeni,netestirani i opcenito,neuvedeni u sistem,crne ovce sa restrikcijama pristupa ustanovama i ostalim objektima...Cilj?...Tko bi ga znao...
Prigodno ce se proglasiti pocetkom turisticke sezone "smanjivanje broja zarazenih",kako bi se omogucilo turizmu da malo zaradi,docim,pocetkom 9. mjeseca ce sve biti jedna proslo svrsena stvar...Cjepljeni,testirani i preboljeli i registrirani,saq svim pravima pristupa,oni necjepljeni,netestirani i opcenito,neuvedeni u sistem,crne ovce sa restrikcijama pristupa ustanovama i ostalim objektima...Cilj?...Tko bi ga znao...
Vanzemaljci preuzeli vlast nad Zemljom, stoposto.Hartmann wrote:Virus,nista opasniji od standardne gripe,tu je samo da se skrene pozornost javnosti i masa,sa bitnih stvari na one druge.Broj po kojem se odredjuje da li ce nesto biti zatvoreno ili otvoreno je instrument kontrole masa.Neobicno mi je vidjeti otvorene trgovine tekstilnom robom i obucom i slicne stvari.dakako,Dokaz,kao izvrsen test ili cjepljenje je must have,pri ulasku u objekat(jos jedan instrument kontrole?)
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Cijepljenje je cilj sam po sebi, a ne sredstvo za ostvarenje cilja. Jer da to išta valja ne bi cijepljeni nosali maske.Hartmann wrote:Virus,nista opasniji od standardne gripe,tu je samo da se skrene pozornost javnosti i masa,sa bitnih stvari na one druge.Broj po kojem se odredjuje da li ce nesto biti zatvoreno ili otvoreno je instrument kontrole masa.Neobicno mi je vidjeti otvorene trgovine tekstilnom robom i obucom i slicne stvari.dakako,Dokaz,kao izvrsen test ili cjepljenje je must have,pri ulasku u objekat(jos jedan instrument kontrole?)
Kvaliteta cjepiva se gleda na osnovu podataka kompanije koja ih je napravila, a ne na osnovu nekog nezavisnog tijela.
I sada se kreće cijepiti djecu koja imaju 9.997 preživljavanje od korone pod izgovorom da će zaraziti ugroženije.
Na stranici prije sam stavio video, ekipa djeci +12 u školi dijeli sladoled za cijepivo, a oko škole kordon policije ne dozvoljava roditeljima blizu.
Bolesno da ne može bolesnije, a to je smijer u kojem se ide i tek je počelo.
Nisu konclogore radili Marsovci nego Najrazvijeniji Evropljani koji su štitili svoj narod od nečiste krvi.
Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ako je tko više ispucao netočnih informacija o covid-19 na forumu ,to si ti :DEroo wrote:
Valjda sam netočno prenio i gornji twitt. Jebiga, takav sam.
Iako još nema rezultata o danas novozaraženim, ipak ću napisati moju lažnu projekciju za danas:
14 dnevna incidenca : 140.8/100 k stanovnika i pad -62.3%
7 dnevna incidenca : 52.2/100k stanovnika i pad -41.1%.
Poslije 11h ćemo vidit koliko san falija.
30.05.2021
14 dnevna incidenca : 141.7/100 k stanovnika i pad -62.2%
7 dnevna incidenca : 53.1/100k stanovnika i pad -40.0%.
U pravu je Yoda, stalno falivam.
2016-07-22
WHO novi podatak iako današnji podatak o broju novozaraženih nije unešen.
Na platformi Harvarda podatak je stari i još nije popravljen.
Zanimljivo je da kod Harvarda i dalje pod statusom ostaje "Likely decreasing",
dok kod WHO imamo "Decreasing". Dijagram novozaraženih ipak podržava ovo zadnje.
Na platformi Harvarda podatak je stari i još nije popravljen.
Zanimljivo je da kod Harvarda i dalje pod statusom ostaje "Likely decreasing",
dok kod WHO imamo "Decreasing". Dijagram novozaraženih ipak podržava ovo zadnje.
2016-07-22
Vjerojatnostne procjene širenja virusa matematičkom metodom vjerojatnosti (Bayes) su imale smisla kad nismo puno znali
o ponašanju virusa i bile su zlata vrijedne. Danas s priprostom matematikom i praćenjem nekih parametara
u poslednjih 14, odnosno 28 dana, možemo vršiti procene s točnošću skoro pa manjom od 1%. Vidim da ekipa s Harvarda,
kao i WHO, ne odustaju od onoga što su radili cijelo vrijeme. Mada WHO vrši neke korekcije u hodu...kako, nemam pojma.
Također vidim da su ovi s Hrvarda status već promijenili iz "Likely decreasing"u ispravnije "decraesing", što nedvoumno
sugerira i sam dijagram dnevno novozaraženih- već na prvi pogled. Efektivni faktor reprodukcije im je još uvijek nešto previsok.
Rt=0.79 bi prije godinu dana bio proglašen fantastičnom projekcijom, a danas ja kažem pogrešnom, jer je genau R=0.60.
Mogući je (prema Hrvardovoj ekipi) 0.62-0.97. Donja granica je blizu onoga što je moj izračuin.
"Doubling/halvivin time (days)"= -11 bi mogao biti prihvatljiv, mada je trenutni cca 9 dana. Ovo je dobar pokazatelj,
skupa sa ostalima, što možemo očekivati u bližoj budućnosti.
o ponašanju virusa i bile su zlata vrijedne. Danas s priprostom matematikom i praćenjem nekih parametara
u poslednjih 14, odnosno 28 dana, možemo vršiti procene s točnošću skoro pa manjom od 1%. Vidim da ekipa s Harvarda,
kao i WHO, ne odustaju od onoga što su radili cijelo vrijeme. Mada WHO vrši neke korekcije u hodu...kako, nemam pojma.
Također vidim da su ovi s Hrvarda status već promijenili iz "Likely decreasing"u ispravnije "decraesing", što nedvoumno
sugerira i sam dijagram dnevno novozaraženih- već na prvi pogled. Efektivni faktor reprodukcije im je još uvijek nešto previsok.
Rt=0.79 bi prije godinu dana bio proglašen fantastičnom projekcijom, a danas ja kažem pogrešnom, jer je genau R=0.60.
Mogući je (prema Hrvardovoj ekipi) 0.62-0.97. Donja granica je blizu onoga što je moj izračuin.
"Doubling/halvivin time (days)"= -11 bi mogao biti prihvatljiv, mada je trenutni cca 9 dana. Ovo je dobar pokazatelj,
skupa sa ostalima, što možemo očekivati u bližoj budućnosti.
2016-07-22
Podatci od jučer, po županijama.
Pao mi je na'pamet Čačić. I Vili također. Ne možeš širenje virusa zakočiti
da se dimi kao kod auta.Pogriješiš li...ode on.
Umrlih 8,014 od COVID-19.
Pao mi je na'pamet Čačić. I Vili također. Ne možeš širenje virusa zakočiti
da se dimi kao kod auta.Pogriješiš li...ode on.
Umrlih 8,014 od COVID-19.
2016-07-22
mutava baštarda wrote:
Cijepljenje je cilj sam po sebi, a ne sredstvo za ostvarenje cilja. Jer da to išta valja ne bi cijepljeni nosali maske.
Kvaliteta cjepiva se gleda na osnovu podataka kompanije koja ih je napravila, a ne na osnovu nekog nezavisnog tijela.
Cijepljenje smanjuje virulentnost odnosno mogućnost prije nosa virusa u značajnoj koncentraciji, ali ga potpuno ne ukida.
Cijepljenje nema 100% efikasnost i ne samo zbog toga što postoje i ljudi koji uopće ne mogu razviti antitijela jer imaju problema sa funkcioniranjem imunosnog sustava.
Kvaliteta cjepiva se najbolje vidi u zemljama sa visokim postotkom procjepljenog stanovništva, poput recimo Teksasa u SAD-u ili pogotovo Izraela.
Sad ćeš ti spomenuti Sejšele, ali to je već objašnjeno. Cijepljeni su najvećim dijelom doniranim kineskim smećem od Sinopharma i AZ cjepivom proizvedenim u Indiji, a nije jasno u kakvim je uvjetima došlo do ponovne eksplozije širenja zaraze, jer nemamo detaljne podatke.
Čak i ako dokazano kvalitetna cjepiva poput Pfizera ne uspiju spriječiti samu zarazu, dokazano dobro štite od najtežih simptoma i najgorih ishoda u hospitalizaciji (primjer Borisa Miloševića) i pogotovo od smrtnog ishoda.
Sad naravno ne govorim o svim smrtnim slučajevima koji su se dogodili nakon primjene pune doze nego samo o onima za koje je dokazano da im je cjepivo uzrok.
Guest- Guest
I nešto u vezi relativno (ne)točnih predviđanja oko brojeva novozaraženih:
Fri 16 Apr - 7:40
Postupno padanje brojeva tjednih prosjeka novozaraženih će, po mojoj ocjeni, uslijediti oko sredine svibnja.
Ne bitno ranije ili bitno kasnije.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46115p220-da-remiziram-vol-ii#1837303
Fri 16 Apr - 7:40
Postupno padanje brojeva tjednih prosjeka novozaraženih će, po mojoj ocjeni, uslijediti oko sredine svibnja.
Ne bitno ranije ili bitno kasnije.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46115p220-da-remiziram-vol-ii#1837303
Guest- Guest
Najnoviji podatci američkog CDC, koji su pratili prodor virusa među 100 milijuna cijepljenih - od siječnje do kraja ožujka:Speare Shaker wrote:Sad naravno ne govorim o svim smrtnim slučajevima koji su se dogodili nakon primjene pune doze nego samo o onima za koje je dokazano da im je cjepivo uzrok.
-okuženih 1 na 10,000 cijepljenih
-hospitaliziranih 7 na 1,000,000 cijepljenih
-umrlih 1 na 1,000,000 cijepljenih.
Suvišno mi je išta objašnjavati.
2016-07-22
Neka se Milošević cijepi, sve 5. Ako cjepivo išta valja spriječiti će da završi u kovid bolnici.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Cijepljenje je cilj sam po sebi, a ne sredstvo za ostvarenje cilja. Jer da to išta valja ne bi cijepljeni nosali maske.
Cijepljenje smanjuje virulentnost odnosno mogućnost prije nosa virusa u značajnoj koncentraciji, ali ga potpuno ne ukida.
Cijepljenje nema 100% efikasnost i ne samo zbog toga što postoje i ljudi koji uopće ne mogu razviti antitijela jer imaju problema sa funkcioniranjem imunosnog sustava.
Kvaliteta cjepiva se najbolje vidi u zemljama sa visokim postotkom procjepljenog stanovništva, poput recimo Teksasa u SAD-u ili pogotovo Izraela.
Sad ćeš ti spomenuti Sejšele, ali to je već objašnjeno. Cijepljeni su najvećim dijelom doniranim kineskim smećem od Sinopharma i AZ cjepivom proizvedenim u Indiji, a nije jasno u kakvim je uvjetima došlo do ponovne eksplozije širenja zaraze, jer nemamo detaljne podatke.
Čak i ako dokazano kvalitetna cjepiva poput Pfizera ne uspiju spriječiti samu zarazu, dokazano dobro štite od najtežih simptoma i najgorih ishoda u hospitalizaciji (primjer Borisa Miloševića) i pogotovo od smrtnog ishoda.
Sad naravno ne govorim o svim smrtnim slučajevima koji su se dogodili nakon primjene pune doze nego samo o onima za koje je dokazano da im je cjepivo uzrok.
Cijepljenje cijele planete eksperimentalnim cijepivom ( to znači da je preskočeno ispitivanje na životinjama, tako da posljedice nisu samo smrtni ishodi nakonakon cijepljenja, one se mogu očekivati. U Americi je u zadnjih pet mjeseci umrlo od posljedica cijepljenja protiv korone kao u zadnjih 20/30 godina od svih cijepiva zajedno. Znači li to da će za toliko porasti i broj autoimunih bolesti?)
je glupo, a osobito djece. Zato što je kod mladih šansa 99.997 da će priživiti.
Jednog dana kada se cijepivo ispita od nezavisnog tijela i saznamo njegove dugoročne učinke, onda možemo pričati i o tome. Ja ću i tada biti vjerojatno kontra, a vi "napredni" ćete imati argument sigurnosti i neovisne ispitanosti cijecijepiva.
mutava baštarda wrote:Neka se Milošević cijepi, sve 5. Ako cjepivo išta valja spriječiti će da završi u kovid bolnici.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Cijepljenje cijele planete eksperimentalnim cijepivom ( to znači da je preskočeno ispitivanje na životinjama, tako da posljedice nisu samo smrtni ishodi nakonakon cijepljenja, one se mogu očekivati. U Americi je u zadnjih pet mjeseci umrlo od posljedica cijepljenja protiv korone kao u zadnjih 20/30 godina od svih cijepiva zajedno. Znači li to da će za toliko porasti i broj autoimunih bolesti?)
je glupo, a osobito djece. Zato što je kod mladih šansa 99.997 da će priživiti.
Jednog dana kada se cijepivo ispita od nezavisnog tijela i saznamo njegove dugoročne učinke, onda možemo pričati i o tome. Ja ću i tada biti vjerojatno kontra, a vi "napredni" ćete imati argument sigurnosti i neovisne ispitanosti cijecijepiva.
U Hrvatskoj ste s jučerašnjim danom "ispitali" 1,270,392 ljudi. U USA skoro 200,000,000...
Pošto je cjepivo učinkovito tek na cca 95% ljudi, utvrđeni prodor virusa među cijepljene
0.01% je zanemariv broj. Prodor virus u hrvatsku populaciju (potvrđeno) je 8.8%.
Kužiš li u čemu je fora?
U HR je od zaraženih umrlo 2.25 od 100 zaraženih, a u Americi 1 od milijun cijepljenih. Uključi modul logike!
2016-07-22
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50