Da remiziram...vol II.
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Ove dnevne podatke nemate ni u jednom mediju, pogotovu ne u hrvatskom.Eroo wrote:
14d inci. = 473.8/100k st. (-35.0%)
7d inci. = 188.1/100k st. (-34.2%) ...pad u odnosu na 7 dana prije proteklih 7 dana.
Možda nekima ništa ne znače, ali ne i znalcima, a takvih ima ovdje njih nekoliko.
Toliko o nekim prigovorima na moje "bezvezno" pisanje na ovoj temi.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
još i gnječa utrpamo.mutava baštarda wrote:Njega će njegova pustiti jedino ako se bude zaplovilo do Drine.veber wrote:oćemo i ovog pedera?
možemo se mirne duše prijaviti na america cup
(u časopisu more, kao kriozitet regate, napisali su teekst o nama. jedina posada koja je dva put kroz start prošla-dobro da nismo u italiji završili. oko komiže smo skužili da to nije vis. a frend regata-znaš kako smo izgledali)
2014-12-30
Ljudi se drže maksimalno moguće distance.mutava baštarda wrote:
2016-07-22
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Ove dnevne podatke nemate ni u jednom mediju, pogotovu ne u hrvatskom.Eroo wrote:
7d inci. = 188.1/100k st. (-34.2%) ...pad u odnosu na 7 dana prije proteklih 7 dana.
Možda nekima ništa ne znače, ali ne i znalcima, a takvih ima ovdje njih nekoliko.
Dnevni prosjek novozaraženih tijekom zadnjih 7 dana: 1,097/dan
Prije 7 dana je taj broj iznosio 1,554.
Poduzete mjere su očigledno adekvatne i ljudi se ih pridržavaju.
Naravno, i sezonalnost utječe pozitivno, a posebno cijepljenje.
2016-07-22
veber wrote:još i gnječa utrpamo.mutava baštarda wrote:Njega će njegova pustiti jedino ako se bude zaplovilo do Drine.veber wrote:oćemo i ovog pedera?
(u časopisu more, kao kriozitet regate, napisali su teekst o nama. jedina posada koja je dva put kroz start prošla-dobro da nismo u italiji završili. oko komiže smo skužili da to nije vis. a frend regata-znaš kako smo izgledali)
nemoguće da budem na brodu punom luđaka tj rvata. odbio sam i JNA a vama ću potopiti brod!
Guest- Guest
A je li moguće da ovdje pišeš o epidemiji?Gnječ wrote:
nemoguće
Čini mi se da si se jednom prilikom bunio kad su je neki spamali s glupostima.
Što se promijenilo?
2016-07-22
Eroo wrote:A je li moguće da ovdje pišeš o epidemiji?Gnječ wrote:
nemoguće
Što se promijenilo?
ponekad nešto napišem o pandemiji. i kaj sad? jel ovo ustaško-svrbsko-ercegovnjarsko-đezbarsko-otomanski forum??? je. prema tome jebem vam ja svima mater po redosljedu kako sam napisao.
Guest- Guest
Pa dobro, ne raspravljam, samo sam te podsjetio...europejac!Gnječ wrote:Eroo wrote:A je li moguće da ovdje pišeš o epidemiji?Gnječ wrote:
nemoguće
Što se promijenilo?
ponekad nešto napišem o pandemiji. i kaj sad? jel ovo ustaško-svrbsko-ercegovnjarsko-đezbarsko-otomanski forum??? je. prema tome jebem vam ja svima mater po redosljedu kako sam napisao.
2016-07-22
Ja danas radio serološki pa i nakon 6 mjeseci još uvijek imam antitijela... ...za razliku od ovih koji nakon dvije doze presvetog pravovjernog cjepiva leže na respiratoru...tako da neka bockaju koga hoće, mene neće sigurno a žutu traku sa zvijezdom smo svi dobili još prošle godine samo što nekima to nikako ne ide iz guzice u glavu...Eroo wrote:Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
https://www.vecernji.hr/vijesti/ministrica-brnjac-od-1-lipnja-uvodimo-zeleni-digitalni-certifikat-1491421
Ovi šta se nežele cijepiti će dobiti žutu traku oko ruke. Sa zvijezdom.
https://www.24sata.hr/news/nista-bez-imuniteta-krda-na-respiratorima-zavrsili-i-oni-koji-su-se-cijepili-drugom-dozom-761117
Brain32-
2014-04-15
U americi koja škrto broji mrtve od cijepiva umrlo od cijepiva protiv prehlade u 4 miseca kao u 15 godina od svih cijepiva.
nitko od nas nije rvat. sve srbi.Gnječ wrote:veber wrote:još i gnječa utrpamo.mutava baštarda wrote:Njega će njegova pustiti jedino ako se bude zaplovilo do Drine.veber wrote:oćemo i ovog pedera?
nemoguće da budem na brodu punom luđaka tj rvata. odbio sam i JNA a vama ću potopiti brod!
bumo se družili. efendiju, šupakmerakliju usred pacifika zaboravimo.
2014-12-30
Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.Brain32 wrote:Ja danas radio serološki pa i nakon 6 mjeseci još uvijek imam antitijela... ...za razliku od ovih koji nakon dvije doze presvetog pravovjernog cjepiva leže na respiratoru...tako da neka bockaju koga hoće, mene neće sigurno a žutu traku sa zvijezdom smo svi dobili još prošle godine samo što nekima to nikako ne ide iz guzice u glavu...Eroo wrote:Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
https://www.vecernji.hr/vijesti/ministrica-brnjac-od-1-lipnja-uvodimo-zeleni-digitalni-certifikat-1491421
https://www.24sata.hr/news/nista-bez-imuniteta-krda-na-respiratorima-zavrsili-i-oni-koji-su-se-cijepili-drugom-dozom-761117
Dobio sam drugu dozu Moderne i tek kroz 10 dana mogu računati na zaštitu 94%.
zaštite od teškog oboljebvanja ili smrti. Unutar preostalih 6% nisi siguran uništa.
Za sada možeš biti siguran još dva mjeseca, toliko je poznato, a za dalje ćemo vidjeti.
Na tvom mjestu bih se ipak cijepio s jednom dozom. Imaš samo jedan život na raspolaganju.
2016-07-22
Eroo wrote:Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.Brain32 wrote:Ja danas radio serološki pa i nakon 6 mjeseci još uvijek imam antitijela... ...za razliku od ovih koji nakon dvije doze presvetog pravovjernog cjepiva leže na respiratoru...tako da neka bockaju koga hoće, mene neće sigurno a žutu traku sa zvijezdom smo svi dobili još prošle godine samo što nekima to nikako ne ide iz guzice u glavu...Eroo wrote:Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
zaštite od teškog oboljebvanja ili smrti. Unutar preostalih 6% nisi siguran uništa.
Za sada možeš biti siguran još dva mjeseca, toliko je poznato, a za dalje ćemo vidjeti.
Na tvom mjestu bih se ipak cijepio s jednom dozom. Imaš samo jedan život na raspolaganju.
a kako ti znaš da nisi u onih preostalih 6% ?
Guest- Guest
Gdje si to pročitao?Gnječ wrote:Eroo wrote:Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.Brain32 wrote:Ja danas radio serološki pa i nakon 6 mjeseci još uvijek imam antitijela... ...za razliku od ovih koji nakon dvije doze presvetog pravovjernog cjepiva leže na respiratoru...tako da neka bockaju koga hoće, mene neće sigurno a žutu traku sa zvijezdom smo svi dobili još prošle godine samo što nekima to nikako ne ide iz guzice u glavu...Eroo wrote:Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
Inače, kad prođe ovih 10 dana idem na već "dogovorjeno presejalno analizo krvi", tada ću sve saznati.
2016-07-22
ima nekaj čudno.Gnječ wrote:Eroo wrote:Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.Brain32 wrote:Ja danas radio serološki pa i nakon 6 mjeseci još uvijek imam antitijela... ...za razliku od ovih koji nakon dvije doze presvetog pravovjernog cjepiva leže na respiratoru...tako da neka bockaju koga hoće, mene neće sigurno a žutu traku sa zvijezdom smo svi dobili još prošle godine samo što nekima to nikako ne ide iz guzice u glavu...Eroo wrote:Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
stari mi ima rak pluća.
nova medicina, novi lijekovi.
40% na jordanovcu imalo koronu.
da li je to zbog pametnih lijekova ili lovi druge.
realno. veća smrtnost bi trebala biti kod njih.
2014-12-30
a umiru od godina.
da li kihneš s 85 od raka pluća ili srčanog?
da li kihneš s 85 od raka pluća ili srčanog?
2014-12-30
Eroo wrote:
2016-07-22
Eroo wrote:Ove dnevne podatke nemate ni u jednom mediju, pogotovu ne u hrvatskom.Eroo wrote:
Ponavljam, zbog sutrašnjih rezultata.
Bilo bi dobro da se ovaj trend nastavi.
2016-07-22
Nisam ja protiv cijepljenja općenito dapače za sve redovno sam cijepljen i podržavam cjepiva kao tehnološka dostignuća.Eroo wrote:
Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.
ALI, općenito ne vidim kako bi i zašto cjepivo bilo učinkovitije od prebolijevanja, pod tim ne mislim niti da je bolje riskirati bolest nego cjepivo nego ciljam na to da se preboljele u najmanju ruku ne bi smjelo siliti na cijepljenje.
Brain32-
2014-04-15
Nikoga se ne sili, a ponajmanje preboljele.Brain32 wrote:Nisam ja protiv cijepljenja općenito dapače za sve redovno sam cijepljen i podržavam cjepiva kao tehnološka dostignuća.Eroo wrote:
Kada nakon druge doze? Ako je bila AZ, ta do druge doze zašti tek u 66% slučajeva.
ALI, općenito ne vidim kako bi i zašto cjepivo bilo učinkovitije od prebolijevanja, pod tim ne mislim niti da je bolje riskirati bolest nego cjepivo nego ciljam na to da se preboljele u najmanju ruku ne bi smjelo siliti na cijepljenje.
Ja samo kažem da je pametno s jednom dozom. Mislim da se to odnosi uglavnom na asimptomatične.
Ako si pri kraju razdoblja 8 mjeseci od preboljevanja od COVIDa onda razmisli što ti je činiti.
Nitko to neće učiniti umjesto tebe. Kao što rekoh, imamo samo jedan život, a možda i samo jednu šanszu u ovom slučaju.
Ne smije se to prokockati.
Nisam stručnjak za ovo područje, samo logički razmišljam.
Moj najmlađi (maturant) se cijepio s AZ i imao je temperaturu nešto preko 38, a onda i slabost, povraćanje...i još nije dobar.
Rekoše da nema veze sa cijepljenjem. Danas je dao neke uzorke i sutra čekamo na rezultate.
Starija princeza je bila cijepljena jučer s AZ, također temperatura i kao neka slabost. Maloprije se probudila i kaže da je OK...
Nemamo boljeg izbora, nažalost...moramo se cijepiti u što većem broju. 95% bi bio pravi postotak, ali je teško doseggljiv.
2016-07-22
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50