Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Noor wrote:takav kritički nabrijan sigurno imaš i nivo samokritičnosti jednako visok, pa preko labrnje nosiš brnjicu, a kaniš i nakon pandemijemutava baštarda wrote:Koliko puta mi se dogodilo, idem ulicom ugledam isprid sebe dobru guzicu, hipnotizira i onda kad se okrene bože sačuvaj. E kod takvih će epidemija trajati vječno.
Možda jedino radikalne feministice ( npr Rada Borić na sterodidima ) odluče da svoju "ljepotu" iskoriste u borbi protiv toksičnih muškaraca.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Žene žele nositi zaštitne maske i nakon pandemije kako bi se skrivale od neugodnih muškaraca
Ako se bude nasukala na plaži u Makarskoj eto šanse...T. wrote:Žalac je prekrasna...dijagram wrote:Malo jereci za Zalac da je komad i pol.
Vise je onako,...dva komada u jednom:)
Jesam popio malo, ali sam mrtav ozbiljan...
mutava baštarda wrote:Ako se bude nasukala na plaži u Makarskoj eto šanse...T. wrote:Žalac je prekrasna...dijagram wrote:Malo jereci za Zalac da je komad i pol.
Ne može bit loša koliko ja mogu popit...mutava baštarda wrote:Ako se bude nasukala na plaži u Makarskoj eto šanse...T. wrote:Žalac je prekrasna...dijagram wrote:Malo jereci za Zalac da je komad i pol.
T.- Posts : 17553
2014-04-14
Ovo je jedini film di je kamerman glavna zvijezda...mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Ako se bude nasukala na plaži u Makarskoj eto šanse...T. wrote:Žalac je prekrasna...dijagram wrote:Malo jereci za Zalac da je komad i pol.
T.- Posts : 17553
2014-04-14
Teško je ne pogledati 5 puta za redom.T. wrote:Ovo je jedini film di je kamerman glavna zvijezda...mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Ako se bude nasukala na plaži u Makarskoj eto šanse...T. wrote:Žalac je prekrasna...dijagram wrote:Malo jereci za Zalac da je komad i pol.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» zaštitne maske i štapići za testiranje na covid19 pod mikroskopom...
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Vladimir Putin uživo o svijetu nakon “Pandemije”
» Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Vladimir Putin uživo o svijetu nakon “Pandemije”
» Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
Page 2 of 2