Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
Iako se često prstom upire u muškarce zbog manjka higijenskih navika na poslu, ali i općenito, novo australsko istraživanje to demantira. Po njima su žene te koje bi se trebale sramiti svoje higijene. Ako je vjerovati rezultatima studije Initial Hygiene, 43 posto žena uvjereno je kako su im kolege lijeni, slabih higijenskih navika i da nikad ne peru ruke.
S druge strane, muškarci imaju puno bolje mišljenje o svojim kolegicama te njih 89 posto smatra kako one jako paze na higijenu te baš uvijek operu ruke. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija - čak 96 posto muškaraca opere ruke sapunom na poslu.
Ovo su ostali rezultati istraživanja:
77 posto muškaraca očistit će dasku za WC prije sjedanja, dok će to svega 59 posto žena.
52 posto muškaraca očistit će dasku WC nakon obavljene nužde i 42 posto žena.
67 posto muškaraca izbjegava doticati stvari u zahodu koje su dirali drugi ljudi te 53 posto žena.
69 posto muškaraca spustit će poklopac na WC-u da spriječi širenje mikroba zrakom dok će to napraviti 63 posto žena.
- Muškarci su instinktivno zaštitnički i teritorijalno nastrojeni i ove prirodne sklonosti objašnjavaju zašto se toliko brinu dok koriste svoj ili tuđe zahode - kaže psihologinja Emma Kenny
S druge strane, muškarci imaju puno bolje mišljenje o svojim kolegicama te njih 89 posto smatra kako one jako paze na higijenu te baš uvijek operu ruke. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija - čak 96 posto muškaraca opere ruke sapunom na poslu.
Ovo su ostali rezultati istraživanja:
77 posto muškaraca očistit će dasku za WC prije sjedanja, dok će to svega 59 posto žena.
52 posto muškaraca očistit će dasku WC nakon obavljene nužde i 42 posto žena.
67 posto muškaraca izbjegava doticati stvari u zahodu koje su dirali drugi ljudi te 53 posto žena.
69 posto muškaraca spustit će poklopac na WC-u da spriječi širenje mikroba zrakom dok će to napraviti 63 posto žena.
- Muškarci su instinktivno zaštitnički i teritorijalno nastrojeni i ove prirodne sklonosti objašnjavaju zašto se toliko brinu dok koriste svoj ili tuđe zahode - kaže psihologinja Emma Kenny
Guest- Guest
Re: Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
prljavice
imaju muslimani pravo kad se odbijaju rukovati s njima, tko zna što su držale u rukama a ruke ne peru
imaju muslimani pravo kad se odbijaju rukovati s njima, tko zna što su držale u rukama a ruke ne peru
Guest- Guest
to postaje trend. navodno, statisticki, muskarci
se sve duze zadrzavaju u kupatilu. uopste,
kult tela, higijene i sl. postaje nesto normalno.
Guest- Guest
ostrakon wrote:prljavice
dijagram-
2015-08-09
A to je nešto novo...toje znao svatko tko živi sa ženom.
Samo se maskiraju parfemima i šminkom,sapun im je jebena nepoznanica.
Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
2014-04-14
abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
dijagram-
2015-08-09
Kaže ovo netko tko živi u 21. stoljeću...danni1 wrote:A to je nešto novo...toje znao svatko tko živi sa ženom.
Guest- Guest
abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
2014-04-12
ostrakon wrote: tko zna što su držale u rukama a ruke ne peru
Meni je ipak ovo najbolje
Guest- Guest
pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
dijagram-
2015-08-09
na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
2014-04-12
cistunca, maltretiras po kuci sve zivo a?maggie13 wrote:na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
dijagram-
2015-08-09
Pa ovima koji danima ne zalaze u taj dio kuće bome i treba dulje zadržavanje...pizzon wrote:to postaje trend. navodno, statisticki, muskarci
Brain32-
2014-04-15
i tjeram na pranjedijagram wrote:cistunca, maltretiras po kuci sve zivo a?maggie13 wrote:na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
2014-04-12
ha ha, dobarBrain32 wrote:Pa ovima koji danima ne zalaze u taj dio kuće bome i treba dulje zadržavanje...pizzon wrote:to postaje trend. navodno, statisticki, muskarci
2014-04-12
kod mene umjereno, nema pretjerivanja , politickim zargonom reklo bi se centar:)maggie13 wrote:i tjeram na pranjedijagram wrote:cistunca, maltretiras po kuci sve zivo a?maggie13 wrote:na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
no moram bolje kontrolirati zenu jer svasta se pise pa,..heh
dijagram-
2015-08-09
pusti ti ženu, zna ona što radi..dijagram wrote:kod mene umjereno, nema pretjerivanja , politickim zargonom reklo bi se centar:)maggie13 wrote:i tjeram na pranjedijagram wrote:cistunca, maltretiras po kuci sve zivo a?maggie13 wrote:na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
2014-04-12
tema je takva da vas se malo jel,... no salu na stranu ali sejomaggie13 wrote:pusti ti ženu, zna ona što radi..dijagram wrote:kod mene umjereno, nema pretjerivanja , politickim zargonom reklo bi se centar:)maggie13 wrote:i tjeram na pranjedijagram wrote:cistunca, maltretiras po kuci sve zivo a?maggie13 wrote:na krivoj si adresi..ja sam opsesivno-kompulzivna po tom pitanju..i pranja općenito..dijagram wrote:pusti pricu, bolje peri ruke sapunom:)maggie13 wrote:abraham wrote:Gdje ste vi pokupili svoje zene?? Po cergama???
sejo mi je legenda kad je govorio o prljavim tramvajima i ljudima bolescinama
kad rece dobro udahne, udje, drzi dah do slijedece stanice izadje i tek tada prodise:)
e sad ti kazi da si opsesivno-nesto :)
dijagram-
2015-08-09
A zubi? Koliko tome posvetite pažnje na dan? Pitam muškarce, jelda.
Valjda misle da je dovoljno ako ih omućaju...s rakijon.
Valjda misle da je dovoljno ako ih omućaju...s rakijon.
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto žene žive duže od muškaraca
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
Page 1 of 5