Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
Kad se narod opameti taj HDZ neće dobivati niti 10% glasova na državnoj razini a do tada tako vam je kako vam je.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
Pa vidiš da nešto nije u redu kad je ovakva demografija.
Triba minajt vlast. E a to triba skužit a to malo teže ide kod glupi naroda.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
Pa vidiš da nešto nije u redu kad je ovakva demografija.
Triba minajt vlast. E a to triba skužit a to malo teže ide kod glupi naroda.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
Već san odlučija šta ću , čekamo dan izbora , obavit svoju građansku dužnost i to je to.
To je ok, što god da biraš, dobro je za državu da ljudi izlaze na izbore.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa biran sad ovi put Most na općinu i županiju a prošli put nisan a za župana ću susida iz Domovinskog pokreta pa ako prođe a ako ne eto da znan da san mu da glas.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Već san odlučija šta ću , čekamo dan izbora , obavit svoju građansku dužnost i to je to.
To je ok, što god da biraš, dobro je za državu da ljudi izlaze na izbore.
Sad je šema prošli put nije bilo Domovinskog pokreta a ja nisan uopće glasa za Most nigdi na prošlin izborima osin za Bulja kao župana i sad ja to glasan za Most ovi put, on dobije fotelju i on je oporba a netko nek glasa za domivinski pokret pa ako tako HDZ ne bude moga sastavit vlast a pošto s Most neće a onda može sa domovinski pokret i opet dobro.
Most će ih nagledat a HDZ vlasti sa Dp je desnije. I sve ok.
Plenkovicu i Pupovcu se to neće svidit , a pa šta ću in ja.
2014-04-11
To ti je sve matematika. Imaš brojku sto i pojavi se krajnja desnica al prava a to je ode DP , ja neću glasat za njih nego za nešto treće s čime HDZ neće i onda uzmem fotelju i HDZ mora radit koalicije a vamo ima DP.
To ti je matematika. Jednostavno je.
Ja glasam za Most il tako nešto a ovi glasa za DP i ovaj put HDZ nema 50%
Izvoli radit koalicije. S Most nećeš pa ćeš s Dp a ja ću iz oporbe nadgledat korupciju.
Plenkovic i Pupovac na aparatima.
To ti je matematika. Jednostavno je.
Ja glasam za Most il tako nešto a ovi glasa za DP i ovaj put HDZ nema 50%
Izvoli radit koalicije. S Most nećeš pa ćeš s Dp a ja ću iz oporbe nadgledat korupciju.
Plenkovic i Pupovac na aparatima.
2014-04-11
Ja sam zadovoljan da mi Most uđe u općinu i županiju i da uđe DP a da HDZ ne može vlast sastavit bez DP jer s Most neće a Most će nagdledat korupciju.
I kad mu se tako sastavi ode takva vlast HDZ + DP onda će mu prisist Gračac.
I kad mu se tako sastavi ode takva vlast HDZ + DP onda će mu prisist Gračac.
2014-04-11
Nemos ti bez pravasije nikako jel... a dobro ipak je tebi mater cetnikusaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Trijumfirat ćete vi svi iz tih fotelja po općinama i županijama , parlamentu i eu parlamentu kad vam ovaj slom demografije dođe na naplatu a to do jučer vaše biračko tijelo pređe u još desniji tabor.
Neće, HDZ nije desnilo...
HDZ je priroda hrvatskog naroda ona pučka, ono što je i HSS imao u sebi kao preteča.
Može otpasti dio pravašije ali što je imalo otpasti otpalo je već.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
frank
Kaj uzimas protiv muslamana ?
Vidim imas objektivni 8 xubjektivni problem s njima
Sto je bas lijepo
Tako generalizirati , sve mrziti , po svima jednako srati
One, pitam za susedu
Sto je bas lijepo
One, pitam za susedu
Zato sto sam imao privilegiju vidit mrtve hrvatske civile od strane mudzosa. Zato sto su Hrvatima zabili noz u ledja.Sora wrote:frank
Sto je bas lijepo
One, pitam za susedu
Zato sto se ponasaju kao srbi 80ih i 90ih ili 20ih. Eto zato.
I zato sto za razliku od hrvata oni i srbi nisu postivali nikakve konvencije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Šandor Winnetou likes this post
Korektno objasnjeno rodijace.FRANK wrote:Zato sto sam imao privilegiju vidit mrtve hrvatske civile od strane mudzosa. Zato sto su Hrvatima zabili noz u ledja.Sora wrote:frank
Sto je bas lijepo
One, pitam za susedu
dijagram-
2015-08-09
Nema se tu sta dalje recidijagram wrote:Korektno objasnjeno rodijace.FRANK wrote:Zato sto sam imao privilegiju vidit mrtve hrvatske civile od strane mudzosa. Zato sto su Hrvatima zabili noz u ledja.Sora wrote:frank
Sto je bas lijepo
One, pitam za susedu
2015-09-13
HDZ danas i HDZ 90-ih nemaju ništa zajedničko - osim što drže neograničenu vlast na nacionalnoj razini.
Današnji HDZ je centar nekakve sjeverne ili zapadne Europe, HDZ je počeo kao općehrvatski pokret s ciljem stvaranja hrvatske države.
HDZ je formalno sve svoje ciljeve ispunio, ali za onaj pravi, a to je vlast, se još uvijek bori na svim izborima, bez obzira što nema ni svrhu ni viziju, nego golu ambiciju.
Današnji HDZ je centar nekakve sjeverne ili zapadne Europe, HDZ je počeo kao općehrvatski pokret s ciljem stvaranja hrvatske države.
HDZ je formalno sve svoje ciljeve ispunio, ali za onaj pravi, a to je vlast, se još uvijek bori na svim izborima, bez obzira što nema ni svrhu ni viziju, nego golu ambiciju.
niels-
2021-04-26
MOST je političko krilo Kaptola, koje je trebalo nadomjestiti HDZ.
HDZ ne interesira odveć evolucija i prirodna smjena, pa je MOST dva puta već išetao.
Ne pada mi napamet glasovati za MOST, pa oni jedva čekaju dotrčkarati HDZ-u s naramkom svojih glasova i uvjetima.
Isto ide i za DP.
Neki vele da je socijaldemokracija potrošena, to im je mogao reći još i Lenjin. Što tek reći za njihove satelite?
Neki su pak popularni jer se bune, ali nisam od njih čuo ništa konkretno, što bi išlo u meritum problema, a dok je tako, to su prodavači magle.
Evo, došao je izborni dan, napraviti ću što i inače.
Neću glasovati. Ne dam im svoj glas, participaciju kao pokriće i legitimitet u tom višestranačju bez razlika.
Čak su i anarhisti pošteniji od ovih opcija.
HDZ ne interesira odveć evolucija i prirodna smjena, pa je MOST dva puta već išetao.
Ne pada mi napamet glasovati za MOST, pa oni jedva čekaju dotrčkarati HDZ-u s naramkom svojih glasova i uvjetima.
Isto ide i za DP.
Neki vele da je socijaldemokracija potrošena, to im je mogao reći još i Lenjin. Što tek reći za njihove satelite?
Neki su pak popularni jer se bune, ali nisam od njih čuo ništa konkretno, što bi išlo u meritum problema, a dok je tako, to su prodavači magle.
Evo, došao je izborni dan, napraviti ću što i inače.
Neću glasovati. Ne dam im svoj glas, participaciju kao pokriće i legitimitet u tom višestranačju bez razlika.
Čak su i anarhisti pošteniji od ovih opcija.
niels-
2021-04-26
Pa glasaj za anarhiste.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa glasaj za anarhiste.
Anarhisti su po naravi revolucionari i teroristi, pravi anarhisti odbacuju sudjelovanje u buržujskoj demokraciji i izborima.
I napisao sam samo da su pošteniji (a sad ću dodati i autentičniji), ali nipošto bolji od ijedne druge političke opcije.
Politika je umijeće kojim manjina upravlja masama kako bi došla na vlast i na njoj ostala. Ima kao takva svrhu, ali uglavnom za tu manjinu.
Konkretno, od glasa za MOST profitira MOST, nipošto onaj koji je glasovao. I nikada i neće.
niels-
2021-04-26
Prošle općinske i županijske uopće nisan glasa za Most ( osim Miro Bulj kandidat za župana ) tako da ove pošto se sad ne nudi ništa pametno onda su mi opcija. Idući put ko zna šta. Meni je bitno da ja glasan da onaj porez koji plaćan ne ode na fotelju nekom HDZovcu. Tako mi je duša na mistu.
Al kako god , rekoh već prije da ovo nisu državni i eu izbori nego kako im samo ime kaže lokalni. Glasaš za to tko će ti sidit u općini i županiji i to je to.
Al kako god , rekoh već prije da ovo nisu državni i eu izbori nego kako im samo ime kaže lokalni. Glasaš za to tko će ti sidit u općini i županiji i to je to.
2014-04-11
http://www.kastela.org/kastela/izbori/izbori2021/54311-mostovi-saborski-zastupnici-raspudic-danas-posjetili-kastela-kako-bi-podrzali-lokalne-predstavnike-stranke
Popit kavu i odma za Most i da mogu odspavat ostatak dana.
2014-04-11
Ma evo pogleda san kandidate i program za Kaštela tako da su ponudili ok kandidata i program i nema se šta mislit. Most za općinu i županiju dakle fotelje a glas za župana ide domovinskom pokretu al to za župana to HDZ osvoji al eto to je ka glas podrške jer mi je susid i jer san reka da ću nešto dat i DP ako se Škoro kandidira u Zagrebu pa onda to ide njima.
2014-04-11
Vidim da HSS ide ovaj put samostalno.
http://www.kastela.org/kastela/izbori/izbori2021/54345-lista-hss-a-zelimo-na-najbolji-nacin-povezati-kastelansku-poljoprivredu-i-turizam
Valjda između Plenky i Belje ne rade telefoni pa onda ajte vi ovaj put sami itd. A možda i Beljak sam tako odlučija da ne podrži HDZ.
http://www.kastela.org/kastela/izbori/izbori2021/54345-lista-hss-a-zelimo-na-najbolji-nacin-povezati-kastelansku-poljoprivredu-i-turizam
Valjda između Plenky i Belje ne rade telefoni pa onda ajte vi ovaj put sami itd. A možda i Beljak sam tako odlučija da ne podrži HDZ.
2014-04-11
Županija SD
http://www.kastela.org/kastela/izbori/izbori2021/54112-sest-kandidata-za-zupana-i-jedanaest-kandidacijskih-lista-za-zupanijsku-skupstinu
E to je Most za fotelje a Dp za župana pa to ionako HDZ na kraju pobjedi.
A eto to je to. Lokalni izbori gledaš da dođe netko da ne bude smeće i korupcija okolo i to je ta priča. Drugo je to parlamentarni i eu izbori pa je to neka vanjska politika ljevica i desnica i te priče. Ovo je ode životni okoliš iduće četiri godine.
http://www.kastela.org/kastela/izbori/izbori2021/54112-sest-kandidata-za-zupana-i-jedanaest-kandidacijskih-lista-za-zupanijsku-skupstinu
E to je Most za fotelje a Dp za župana pa to ionako HDZ na kraju pobjedi.
A eto to je to. Lokalni izbori gledaš da dođe netko da ne bude smeće i korupcija okolo i to je ta priča. Drugo je to parlamentarni i eu izbori pa je to neka vanjska politika ljevica i desnica i te priče. Ovo je ode životni okoliš iduće četiri godine.
2014-04-11
Ja san svoju građansku dužnost obavija , sve Most a jedino san susidu iz DP za župana da glas. Da se ne sramoti čovik ako slučajno dobije malo glasova pa eto da ga proguran da ne ispadne baš katastrofa.
To ionako HDZ osvaja na kraju tako da je to više ono simbolično.
To ionako HDZ osvaja na kraju tako da je to više ono simbolično.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nino Raspudić:Otkud više Juga?
» NINO RASPUDIĆ: Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu
» Nino Raspudić – Gretenizam – zadnji stadij kapitalizma
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'
» Nino Raspudić: Jandroković, umalo novi Stjepan Radić
» NINO RASPUDIĆ: Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu
» Nino Raspudić – Gretenizam – zadnji stadij kapitalizma
» Selak Raspudić:'Nino i ja smo značajno osiromašili od kad smo u politici'